hata yaptım çok kötüyüm...

Erkek arkadasina eczaneden test aldirt, yap. Madem kucuk yer sen alamazsin..

Anlattiklarindan hamile olmadigini dusundum. Diger boyutuna ise yorum yapmayacagim konunun istegim uzerine.

cnm erkek arkadaşım başka şehirde şuan aynı yerde değiliz ben yıllık izin için memlekete ailemin yanına geldim

cnm ilişkşye girmedik sadece o başaldı zaman zamanda benim üzerime boşaldı spermler hareketli ya bilmiyorum çarşaftan falan aceba bulaşıtımı bana diye korktum

tmm cnm bakalım eczaneye gidip almaya çalışacağım da cezane babmın kardeşimin ailemin tanıdığı bir başka yere gizlice gidip almam lazım bunu düşünüyorum. yargılamadığın için teşekkür ederim:

teşekkür ederim...

off cnm buranın dışında bir hastanede yaptırmam lazım oraya da ailemin yanında nasıl gideyim. çarşıya çıkmıyorum ki.

offff işte bu şüpheler beni öldürüyor kızlık zarım bozulmadı ilişkiye girmedim ama ama ama ama

korkman endıse etmen normal ama sakın olmaya calısarak buna cozum bulabılırsın telasın bellı olacak bak etrafından. sakın ol lutfen. evet keske yasamasaydın keske yasamasaydık. keskelerı dusunme sımdı. yargıları dusunme. sakın bır sekılde su testı alıp bırance sonuca bakmaya calıs. kendıne kızıp durma. olan oldu. ayrıca sen halen bakıresın tıbben. herkese takılma tamam mı. aıle yanında rahat olmadıgı ıcın yuz kızdan seksenı yasamaz. dını ınanısı tam uygulayan dını tam dogru yasayan bayanlara zaten lafım yok. ama sırf ozgur ortamı olmayıp kendını esıne saklayan opusmeyen bıle bayanlar var emınım su an burda yazan. onların ahlak bekcılıgı yapmasına gerek yok herkes kendıne kendı kızkardesıne ve kızına sahıp cıksın. sen cozum sormussun cozum soylemek ıstemıyorlarsa bence yazmasınlar.

kişiler içimde kalacağına yazayım diye düşünmüş olabilirler. birşey demeye şu halimle hakkım yok. bende çok üzgünüm alaya alsalarda buraya gelip düzgün ve akıl veren tarzda yazanlarda olacak çünkü ben 1. üyeliğimle hep böyle yapıyorum neysse önemli değil inşallah böyle bir hatam dahada artıp hamilelikle sonuçlanmaz

tatiliniz ne kadar.olan olmuş kendinizi hırpalamayın.ailenizin yanında sonucu öğrenseniz ne olacak.izniniz bitince hastaneye gidersiniz

bence hamile degilsin.... ama karnin ya kilo almandan yada psikolojikmen kendini hamile hissetmenden dolayi sis durabilir..

benimde hamile olmadigim halde karnim top gibi durur sanki 6 aylik hamile gibi:))... görenler aaaa sen hamilemisin diyorlar oysaki degilim sadece kilo aldim

ki senin kizlik zarin bile bozulmamis... bence mümkün degil hamile kalmamissindir icini ferah tut yada git bi test al

inşallah cnm hamilele olmayayım allahım sen beni affet bana yardım et

aynen öyle cnm ben gidip alamam o testi

teşekkürler cevabın için şunu açıkça söylemeliyim ki kul kınadığını yaşamadan ölmezmiş bende kınadım birini ve aynı hatayı bende yaptım susmaktan başka çarem yok

ben şunu açıkça söyleyeyim çok büyük laflar ettim ve şuan altında eziliyorum. inşallah kimsenin kızı bacısı yakını böylr hata yapmaz

cnm bildiğim kadarıyla zar yırtılmadan da hamilelik mümkün olabilior. kızlık zarında adet kanamasının akması için açıklık var biraz zaten. o aradan spermin sızmasıyla hamilelikte gerçekleşior. bakire olduğun halde yani düşün. bu kuşkuyla yaşayamzsın. devamlı bunları düşünerek psikolojinide bozma daha fazla. git hamilelik testi al eczaneden. emin ol. böyle bir ciddi konuda acabalarla yaşayamazsın.

kesinlikle hamile değilsin diyemem :26: hamile kalıp üzerine görmüş olabilirsin

Yakın bir ilçeye alışveriş bahanesiyle gidip ordan test alabilirsiniz.
Hamile olduğunuzu sanmıyorum,ama biran önce bu şüpheden kurtulmakta fayda var.

toplum baskisi insan a neler yaptiriyor, herseyin degisti gibi insalarda degisiyor , bence bilgili olsa lar cinsellik yonunden böyle sacma sapan korkularla beyinlerini yormazlar, herkes bir degilki ya , gercekten ben bunlari okudugumda cok uzuluyorum aile egitimi ne kadar onemli genclerin cinsellikle kafalarini yorarken daha onemli noktalari geciyorlar, kendilerine ait bir dunya ya izin vermiyorlar gizli gizli yabinca cikmazlara giriyorlar böyle , ve genelde calistigim yerden gordugum kadar baskisi ailelerin kizlari böyle sonuclarla ugrasiyorlar iste.....

evet hamileliğin nher döneminde çift çizgi çıkıpp çıkmadığı benim sorum buda cvp olmuş tez vakitte yaptıracağım kesin sonuç çıkıyor değil mi illaki kan testide şartmı

en iyisi kan testi yapmak kesin cozum. bu sekilde hamile kalinmaz ama...psikolojikmen kafanda kuruyorsun muhtemelen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…