Erkek arkadasina eczaneden test aldirt, yap. Madem kucuk yer sen alamazsin..
Anlattiklarindan hamile olmadigini dusundum. Diger boyutuna ise yorum yapmayacagim konunun istegim uzerine.
vajinanın içine girmedikçe hamile kalacağını sanmıyorum spermler oda sıcaklığında hemen ölüyorlar zaten. bu senin cinsel hayatın senin tercihin kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ama sende biraz dikkatli olmalısın. anneler biraz titiz bu konuda dert etme kendine. ben bir kere hastalandım açık renk kot var üzermde pedde yoktu peçete felan ama eve gelene kadar baya bi geçti altıma annemim bir gözlerni patlatışı vardıki sorma saçmalama anne hastalandım sus bana içeriden çamaşır getiriver kimse görmesin diyebildim sadece. sen yinede git bi test al ve yap için rahatlasın :)))
gene yargılamalar başladı nasıl bakiresin diye, kız özellikle günah boyutuna girmeyin demesine rağmen, neyse yapacak bişey yok :) bence hemen ezcaneden gebelik testi al hatta iki tane al snr vakit bulamassın belki tekrar almaya. boş vaktinde hemen yap, bi iki aylık hamilelikde bile sonuç veriyo diye biliyorum ben. diğer testide bikaç hafta sonra tekrar yaparsın. ikiside negatifse sorun yok.
Daha dün bi konu açıldı ve vajinusmus olan arkadaşlar yorum yaptı.
Vajinusmus olduğum halde hamile kaldım diye.
Git bi test al, yaptır.
bence de hamile değilsin..
ama için rahatlamasın için mutlaka test yap
erkek arkadaşına aldır. küçük bir yerse yaşadığın yer senin almam sıkıntı olur
bu arada kimsenin cinsel hayatı kimseyi ilgilendirmez
onu bedeni onu kararı
size doğru gelmeyen genel yargılar herkes için aynı değil
lütfen bu tarz eleştirilere girmeyin..
şimdi bi şey yazacamda aman aman
yapıyosunuzda madem gerisinide düşüneceksin
ayrıca bişey olmaz olmaz yinede sen kan tahlili yaptır gecen haberlerde gördüm kadının rahmi yok 14 haftalık gebe onun için tahlil yaptır en kolay çözüm
offff işte bu şüpheler beni öldürüyor kızlık zarım bozulmadı ilişkiye girmedim ama ama ama ama
Konu sahibinin sıkıntısına ne kadar çare olmuşsunuz arkadaşlar bravo size.Konu dışı mesajlar,konuyu geyik sohbete çeviren mesajlar uyarı/ceza nedenidir tekrar hatırlatmak istedim.
Konuya gelirsek arkadaşım büyük bir ihtimalle hamile değilsin ama bizlere sorarak net cevap alamazsın,bir şekilde test alıp bakmalısın.Psikolojik şişlikde olabilir.
ilişkiyi anlamıcak ne var ki :) sürtünme yoluyla bişi yaşamışlar işde. kızda korkmuş haliyle. spermler bulamşadı eminim diyo ama zevk suyunun içindede bi miktar sperm olabiliyor ya o sebepden korkmuş, hamile olma ihtimali gelmiş aklına. bide karın şişliği fln olunca. ama bence ondaki şişlik gaz flndır, ya da psikolojik.
evet malesef şimdi buda oluyor. düşünsenize kızın ailesine msj gidiyo kızınız hamile tebrikler diye.. bakalım ilerki günlerde bu yüzden ne gibi aile faciaları yaşanacakbu arada konu sahibi kendi gitmesin eczaneye malum küçük yer tanınır, yada eczacının ağzı gevşektir. köyde adı çıkmasın hiç yoktan.
kadınların dogurganlıgı hamıle kalması dıyelım yanı ınan cok farklı. aynı kızlık zarındakı farklılıklar gıbı. ceketımı attım hamıle kaldı lafı var ya. bazen gercek gıbı oluyor. korundugu halde hamıle kalan kadınlar var ama tam tersı hamıle kalmakta cok zorlanan kadınlar da. ama fıkrım su kı sen koydesın suan hamur ısı vs cok yedın ve streste eklenınce bence kılo aldın. onsevısmelı ya da surtunerek bosalma ıle olan ılıskılerde hamıle kalmak oldukca dusuktur. ama yıne de ıcının rahat etmesı ıcın test yaptır derım ya da bır sekılde o koyden cıkıp kan tahlılıl yaptır hatta. ılıskı konusu elbette gunah. ama gunahı nıye yaptın yapmadın tü kaka kız yorumlarına gıcık oldugum ıcın sana boyle seyler asla demeyecegım ve elbette yasayan ınsanları asla yadırgamayan bırı oldugum ıcın senı elestırmek yerıne sana cozum bulmak tavsoyede bulunmak daha dogru dıye dusunuyorum. konunun ozunden cıkan ya da elestıren ınsanlara da dıyorum kı bu kısının yasadıgı sızı huzursuz edıyorsa ne onu karalayın ne yardım edın. sız karalayın dıye konu acmamıs yardım ıstemıs hata yapmıs bıle olsa yardım ıstıyor o kısı.
için rahat olsun arkadaşım anlattıklarına göre, hamile değilsin ama sadece içinin rahat etmesi için bi hamilelik testi yap
yorumlayan arkadaşlara da şaşırıyorum konu sahibi özellikle belirtmiş işin ahlaki dini boyutlarına girmeyin diye
unutmayın aynı şeyi siz yaşamamış olabilirsiniz ama ilerde kızlarınız yaşayabilir
büyük lokma ye büyük söz söyleme demişler
eczaneden bir gebelik testi al yaklaşık 5 lira herhangi bi alışveriş merkezine gir testi yap çift çizgi çıkar 1 dakikada hamilesin demektir bu. bu arada gebeliğin bütün aylarında gebelik testi çift çizgi çıkar. eğer düzenli adet görüyorsan böyle bir sorun yokta siz korkudan evhamlanmışsınız oda stresten kaynaklanıyor. yoksa hamile kalmak öyle sanıldığı kadarda kolay değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?