• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

Allah Allah:26:
bence o köşe yazarı artniyetli olarak değerlendirmiş konuyu
çünkü sağlık ocaklarının telefon etmesinin sebebi olması gereken tahlil ve taramaları haberdar etmek, kontrollu bir gebelik sağlamak
üstelik bu uygulama çok uzun süredir var, eğer dediğiniz gibi ihbar söz konusu olsaydı yıllardır bir sürü olay patlak verirdi dediğin gibi

neyse konu bu değil zaten :))

inşallah öyledir canım, bende okuyunca kötü oldum yani o kadar kız ve başına gelecekler adına. yeni bi uygulama başlatıldı sandım, aileleri haberdar etmek gibi.. neyse yok diyosan doğrudur :)

konu sahibi hamilemi bilemem ama bir tanıdığım 5 ay normal adet görmüş hamileyken,gittikçe karnı büyüyünce dr gitmiş ve hamile olduğunu öğrenmişti:34:

cnm bence bu diktiren kızlarla evlenen erkekler hak ettiklerini buluyolar, bakıyolar ki adam evlenmeden her haltı yemiş ama hala namus kumkuması gibi davranıyo bakire eş arıyo, ee o zmn kızda diktirip bakireyim diye kandırıyor. yani bi nevi ilahi adalet anlatabiliyomuyum ?
diğer mevzuya gelirsek evet çoğu zmn kadın kadının en büyük düşmanıdır, ama bu konuda kadınlara düşen en önemli görev, oğullarını doğru dürüst yetiştirmek. herşey annede bitiyor.

Düşünce yapınıza saygım sonsuz ama ilahi adalet bence o büyük yalanı bir şekilde söylenin karşısına çıkaracaktır ve çıkan arkadaşlarım oldu. Ben kendimi et parçası görmem yaşayacağımı yaşarım beni ben olduğum için kabul edenle evlenirim başkası yaşayacağını yaşar snra diktirme veya başka yollar ile kandırır hayat arkadaşı dediği insanı ilk günden kandırır kişisel aslında olay cevapladığın için teşekkürler.

sürtünmeylede hamıle kalınır.ınanmayanlara soyluyorum.

eczaneden bir gebelik testi al yaklaşık 5 lira herhangi bi alışveriş merkezine gir testi yap çift çizgi çıkar 1 dakikada hamilesin demektir bu. bu arada gebeliğin bütün aylarında gebelik testi çift çizgi çıkar. eğer düzenli adet görüyorsan böyle bir sorun yokta siz korkudan evhamlanmışsınız oda stresten kaynaklanıyor. yoksa hamile kalmak öyle sanıldığı kadarda kolay değil

bencede hamile değilsin cnm... hamile kalmak için içine boşalması lazım...çoğu insan altına yastık koyup ayaklarını hawaya dikiyo çocuk olsun diye....sizinki sadece sürtünme yoluyla oluşan bişey kilo almışsındır bence..

belkide baska bir saglık sorunu var adet olurken hamilelik zr ihtimal ustelik ilişkide yasanmamıs bencede degilsindir psikolojik olabilirmi bu karın sisligi acab

sunu söyleyebılırım anlattıların dogrultusunda hamıle olman ımkansızzzzzzzzzzz hamıle kalmak o kadar basıt deıl.... ama takdırı ılahı tabı.... belkı pskolojık bişeydır.. test al yap sonucu cıkar zaten:50::50:

vajinanın içine girmedikçe hamile kalacağını sanmıyorum spermler oda sıcaklığında hemen ölüyorlar zaten. bu senin cinsel hayatın senin tercihin kimsenin seni yargılamaya hakkı yok ama sende biraz dikkatli olmalısın. anneler biraz titiz bu konuda dert etme kendine. ben bir kere hastalandım açık renk kot var üzermde pedde yoktu peçete felan ama eve gelene kadar baya bi geçti altıma annemim bir gözlerni patlatışı vardıki sorma saçmalama anne hastalandım sus bana içeriden çamaşır getiriver kimse görmesin diyebildim sadece. sen yinede git bi test al ve yap için rahatlasın :)))

spermler oda ısısında ölmez arkadasım yanlıs bilgi verme .72 saat oda ısısına dayanabilir

neyse konumuz bu değil konuyu acan arkadasım seni yargılamak kımsenın haddine değil.ancak her işi becermişsin gidip test almayı beceremiyorsun.ayrıca adet gören kadın eger her ayki adetin gibiyse hamile kalamzsın adet görerek hamile kalma durumu daha farklı oluyor o durumda kan elma çürüğü şeklinde geliyor.ve umarım suanki korkun sana bi ömür yeter bi daha hata yapmazsın

Kafama takılan ev dışında memleket bilmediğiniz bir durumda nasıl defalarca erkek arkadaşınızla o boyutta görüşebildiğiniz...

En az yarım saat dışarda kalabiliyorsunuz demektir bu da eczaneden test alıp yapmanıza yeterli bir süre :31::31::31:

hemen sorunuzu cevaplayayım ben başka bir ilde görev yapıyorum orada tabiki tek başıma hayat sürdürüyorum ve maalesef bu yanlışımıda orada yaptım
şuan memleketindeyim ama yıllardır gurbette çalışıp sadece yıllık izinde gelen biri olarak ailemin yanından dışarıyada öyle gezmeye bile olsun çıkmadığımdan burayı az biliyorum bildiklerimde eş dost akraba kime gidip hamilelik testi alayım yada nasıl hastaneye gideyim bütün tanıdıklar orada?

yan tutuş şimdi :19: senin ki kimbilir nerede ne yapıyor??
hep kadınlara düşüyor dert peşinde koşmak valla :20:

Sevgilinizle sevişmek için o köy gibi yerden çıkabiliyorsanız gebelik testi yaptırmak için de cıkabilrsiniz.

Gaz sorunu yaşıyorsunuz bence.

ben başka şehirde kendi evimde tek başıma yaşıyorum böyle bir hayatı orada yaptım..şuan ailemin yanındayım yıllık iznimi ailemin yanında geçiriyorum onlar küçük bir yerde yaşıyorlar

ben başka şehirde kendi evimde tek başıma yaşıyorum böyle bir hayatı orada yaptım..şuan ailemin yanındayım yıllık iznimi ailemin yanında geçiriyorum onlar küçük bir yerde yaşıyorlar

Anladım.

Ne kadar küçük bir yer; eczacı tanıdık mı? Bir test alsanız?

Back