• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hata yaptım çok kötüyüm...

ya sperm kilo yapar diye duymuştum:) ama bna da saçma gelmişti yemiyorumki sonuçta:)

:1::1:ayy koptum resmen buna ya

neyse konuya geleyim
o bahsettiğin zevk suyundaki sprerm miktarı çok düşük ve oldukça güçsüzler. O bulaşmışsa korkma onun yumurtalığına kadar gitmesi pek mümkün değil
ama meni vajinana buaşmışsa onu bilemem, bir tane sperm fazla gaz alıp ulaşabilir garantisi yok:)

ama bence sen hamile değilsin,
çünkü adet görüyorsun. Üstüne görme dedikleri şey sandığın gibi değil. Bazı kadınlar hamileyken adet görürler ama bu normal bir adet kanamasından çok akıntı ya da lekelenmeye benzer

boşuna korkma hamile değilsin
içini rahat ettireceksen eczaneden test al, her halukarda sana sonuç verir

o ülkemizde ki klasik zar varmı tmm zihniyeti erkekler yüzünden var malesef.. erkekler bu konuya bu kadar takık olmasa kiimse böyle küçük hesaplar yapmaz, yaşamak isteyen sevgilisyle cinselliği yaşar. he onunla evlenmek isteyen öylede evlenir hiçde sorun olmaz. yada derki yok ben erkek olarak bu yaşa kadar kendimi eşimi sakladım, eşiminde öyle olmasını isterim onada saygı duyulur. ama burda konu, kendileri evlenene kadar defalarca dünya evine girip çıkıyolar, ama evlendikleri kızın bakire olmasını bekliyolar. ne büyük sahtekarlık..

hani bakire bile olmayan ve ilk geceden önce kızlık zarını diktirip eşini kandıran kadınlar var ya, işde böyle erkekler var oldukça ben onlara bile kızamıyorum. hatta hak veriyorum..

Aynen canım ben de o kadınlara hak veriyorum.

Eğer ki karşıdaki insan seni sadece o zara göre değerlendirme hakkına sahipse ,sen de o zarı diktirme hakkına sahipsin demektir.

O şekilde 'kandırılan' erkeklere de hiç üzülemiyorum ,layığını bulmuş diyebilirim sadece.

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım. İkinciside niye kaçak köçek geziyosunuz.. :ssz: Allahın emriyle istesin seni ailenden :31:

o ülkemizde ki klasik zar varmı tmm zihniyeti erkekler yüzünden var malesef.. erkekler bu konuya bu kadar takık olmasa kiimse böyle küçük hesaplar yapmaz, yaşamak isteyen sevgilisyle cinselliği yaşar. he onunla evlenmek isteyen öylede evlenir hiçde sorun olmaz. yada derki yok ben erkek olarak bu yaşa kadar kendimi eşimi sakladım, eşiminde öyle olmasını isterim onada saygı duyulur. ama burda konu, kendileri evlenene kadar defalarca dünya evine girip çıkıyolar, ama evlendikleri kızın bakire olmasını bekliyolar. ne büyük sahtekarlık..

hani bakire bile olmayan ve ilk geceden önce kızlık zarını diktirip eşini kandıran kadınlar var ya, işde böyle erkekler var oldukça ben onlara bile kızamıyorum. hatta hak veriyorum..

Empati kuralım hadi senin ile uygun olur mu bu isteğim ? Erkeğe evet demez ise kadın bişey olmaz sonuçta kadın istemez ise ne yapacak ? Kucaktan kucağa atlıyan kadınlar ünv.ki liselerde öyle erkek o olmaz ise diğeri kabul ediyor ve kız değilim zaten diye yapan evlenince diktiririm diyen çok. Burada ne konular okuyoruz arkadaşı tanışdığı gün birlikte oluyormuş erkekler ile ve bu konuta bir çok kişi kendi ark.çevresi ile örnek vermiş. Şimdi erkek olsan bu niyet ile yaşasan canıma minnet demezmisin ve evlenince bu yattığın kadınlar ile aynı kefeye koymazmısın eşin bakire değilim deyince ? Şimdi bakire isen arkadaşın dalga geçiyor senin ile öyle bi ortamdayız.

Hayat kişinin yaşar istediğini bende istediğimi yaşadım ama kadınlığımı ezdirmedim hiç bir zaman. Et parçası değilim çünki. Yapıyorsan arkasında duracaksın sonra ailem toplum erkek bunlar palavra ya. Genitalde diktirenlerden biri okul bitmiş erkek arkadaşından diktirme parası alıyor bu ne ya arkadaşım ? Erkeğin diline daha çok sakız olur "Evlencek kız eğlencek kız" gibi sözler kadın kendini ezdirirse diktir kandır bana ne yada zar kalsın herşeyi yap bana ne ama bu ilkede kadının yerini aşağıya çeken yine kadındır anlatabildimmi tam olarak.

Gerçekten canım. İlk defa ilişkiye girince doğal olarak bir genişleme olur heralde rahimde. Buda kilo yapıyormuş. Netten araştırabilirsin. Yani ben arkadaşlarımdan duymuştum hiç araştırmadım aslında :s

Boş inanış, inanmayın bu tip şeylere. Yumurtlama dönemine rahim en yüksek kalınlığına erişir ki bu da max. 12-13 mm. dir. Hamile olmayan bir kadındaki ağırlığı da gr.lar la ölçülür.

evet malesef şimdi buda oluyor. düşünsenize kızın ailesine msj gidiyo kızınız hamile tebrikler diye.. bakalım ilerki günlerde bu yüzden ne gibi aile faciaları yaşanacak :( bu arada konu sahibi kendi gitmesin eczaneye malum küçük yer tanınır, yada eczacının ağzı gevşektir. köyde adı çıkmasın hiç yoktan.

hayır tatlım öyle bişey yok
hamileliği tespit edilen kadınlar bağlı oldukları sağlık ocakları tarafından takip altına alınıyor
genel sağlık durumları, her ay olması gereken tahliller, testler, taramalar, alması gereken vitaminlere kadar hepsi kontrol altında tutuluyor
bütün hamileliğini hiç doktor yüzü görmeden geçiren kadınlar olurdu, bu uygulama güzel bişey
bebişkolar doğunca da onları kontrol altına alıyolar, aşılarını falan haberdar ediyolar

arkadas bakireyim derken zar yirtilmadi demek istemistir...zaten tibbi aciklamasida bu sevis,sürtün vs ama zar yirtilmadigi sürece bakiredir...

zaten oda biliyor hani tas atiliyor ya sen bakiremisin diye,ama tibben bakire...

bakire el degmemis demek fakat zar acisindan bakire demek...

hemen yargilmaya gecmeyin kiz zaten pisman ama hamile olmus olsa karin 1 ayda büyür mü?

Adet oluyo konu sahibi. ama bazı hamilelerde adet görmeye devam edebiliyo ya o yüzden endişeli..

evet ama çok farklı oluyormuş
daha az miktarda ve çok açık renkte

zaten kanama normal olursa zaten düşük olur diye düşünüyorum

Boş inanış, inanmayın bu tip şeylere. Yumurtlama dönemine rahim en yüksek kalınlığına erişir ki bu da max. 12-13 mm. dir. Hamile olmayan bir kadındaki ağırlığı da gr.lar la ölçülür.

valla anlamıyorum böyle şeylerden çok fazla o yüzden ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem duyduğum şeyi yazdım sadece. doğru yanlış orası bilenlerin yorumuna kalsın

bu arada ben şahsen hamile olduğuna inanmıyorum
kilo almışsındır

konuyu toplumsal mevzulara çekip tartışma ortamı oluşturmaya gerek yok
herkesin kendi kararı
benim inancıma uygun değil, evlendiğim adamın da inancı böyle
ama herkes böyle düşünmek ve böyle yaşamak zorunda değil
herkesin seçimi kendine

arkadas bakireyim derken zar yirtilmadi demek istemistir...zaten tibbi aciklamasida bu sevis,sürtün vs ama zar yirtilmadigi sürece bakiredir...

zaten oda biliyor hani tas atiliyor ya sen bakiremisin diye,ama tibben bakire...

bakire el degmemis demek fakat zar acisindan bakire demek...

hemen yargilmaya gecmeyin kiz zaten pisman ama hamile olmus olsa karin 1 ayda büyür mü?

1 ayda büyümesi pek mümkün değil
çok zayıfsa hafif belli olur sadece ama o da yan yatınca falan

sürtünme ile olmazzz..
zati öyle olacagınıda sanmıyorum ama dedinya anneme yakalanırım deyi
bravo bu konuda annene yakalanmamısın..
ama yakalanman an meselesi..
:27:

anaaa konuda kaç kişi var sayamadım yine rekor kıran bir konu :)) ama ben cevap yazmaycam ..sadece butür konulardan çok sıkıldım.defalarca sorulmuş ve defalarca cevap verilmişl bir konu.konu sahibine sadece şunu söylemeliyim.başa gelen çekilir....

hayır tatlım öyle bişey yok
hamileliği tespit edilen kadınlar bağlı oldukları sağlık ocakları tarafından takip altına alınıyor
genel sağlık durumları, her ay olması gereken tahliller, testler, taramalar, alması gereken vitaminlere kadar hepsi kontrol altında tutuluyor
bütün hamileliğini hiç doktor yüzü görmeden geçiren kadınlar olurdu, bu uygulama güzel bişey
bebişkolar doğunca da onları kontrol altına alıyolar, aşılarını falan haberdar ediyolar

canım ben daha geçenlerde bi köşe yazısı okumuştum da ordan biliyorum. kızın sigortası hala babasının üstüneymiş sanırım oda gidip kan testi yaptırınca babaya msj atmışlar, test sonucu pozitif çıktı hamile diye. yani bende onaylamam küçücük kızların cinsellik yaşamalarını hamile kalıp saklamalarını ama bunu engellemenin yolu bu kızları ailesine ihbar etmekden geçmese gerek.

Aynen canım ben de o kadınlara hak veriyorum.

Eğer ki karşıdaki insan seni sadece o zara göre değerlendirme hakkına sahipse ,sen de o zarı diktirme hakkına sahipsin demektir.

O şekilde 'kandırılan' erkeklere de hiç üzülemiyorum ,layığını bulmuş diyebilirim sadece.

aynen, o adamları kandırmakla çok iyi yapıyolar. ztn gerçekten iyi niyetli olsalar istedikleri gibi biriyle evlenirler, ama evlenene kadar dünya kada masumun günahına giripde, kendi karısı için bekaret bekçisi kesilenlere çok iyi oluyo, seninde dediğin gibi layığını buluyolar.

Empati kuralım hadi senin ile uygun olur mu bu isteğim ? Erkeğe evet demez ise kadın bişey olmaz sonuçta kadın istemez ise ne yapacak ? Kucaktan kucağa atlıyan kadınlar ünv.ki liselerde öyle erkek o olmaz ise diğeri kabul ediyor ve kız değilim zaten diye yapan evlenince diktiririm diyen çok. Burada ne konular okuyoruz arkadaşı tanışdığı gün birlikte oluyormuş erkekler ile ve bu konuta bir çok kişi kendi ark.çevresi ile örnek vermiş. Şimdi erkek olsan bu niyet ile yaşasan canıma minnet demezmisin ve evlenince bu yattığın kadınlar ile aynı kefeye koymazmısın eşin bakire değilim deyince ? Şimdi bakire isen arkadaşın dalga geçiyor senin ile öyle bi ortamdayız.

Hayat kişinin yaşar istediğini bende istediğimi yaşadım ama kadınlığımı ezdirmedim hiç bir zaman. Et parçası değilim çünki. Yapıyorsan arkasında duracaksın sonra ailem toplum erkek bunlar palavra ya. Genitalde diktirenlerden biri okul bitmiş erkek arkadaşından diktirme parası alıyor bu ne ya arkadaşım ? Erkeğin diline daha çok sakız olur "Evlencek kız eğlencek kız" gibi sözler kadın kendini ezdirirse diktir kandır bana ne yada zar kalsın herşeyi yap bana ne ama bu ilkede kadının yerini aşağıya çeken yine kadındır anlatabildimmi tam olarak.

cnm bence bu diktiren kızlarla evlenen erkekler hak ettiklerini buluyolar, bakıyolar ki adam evlenmeden her haltı yemiş ama hala namus kumkuması gibi davranıyo bakire eş arıyo, ee o zmn kızda diktirip bakireyim diye kandırıyor. yani bi nevi ilahi adalet anlatabiliyomuyum ?
diğer mevzuya gelirsek evet çoğu zmn kadın kadının en büyük düşmanıdır, ama bu konuda kadınlara düşen en önemli görev, oğullarını doğru dürüst yetiştirmek. herşey annede bitiyor.

canım ben daha geçenlerde bi köşe yazısı okumuştum da ordan biliyorum. kızın sigortası hala babasının üstüneymiş sanırım oda gidip kan testi yaptırınca babaya msj atmışlar, test sonucu pozitif çıktı hamile diye. yani bende onaylamam küçücük kızların cinsellik yaşamalarını hamile kalıp saklamalarını ama bunu engellemenin yolu bu kızları ailesine ihbar etmekden geçmese gerek.

Allah Allah:26:
bence o köşe yazarı artniyetli olarak değerlendirmiş konuyu
çünkü sağlık ocaklarının telefon etmesinin sebebi olması gereken tahlil ve taramaları haberdar etmek, kontrollu bir gebelik sağlamak
üstelik bu uygulama çok uzun süredir var, eğer dediğiniz gibi ihbar söz konusu olsaydı yıllardır bir sürü olay patlak verirdi dediğin gibi

neyse konu bu değil zaten :))

o kızlık zarı dediğiniz hymen zaten delikli yapıdadır.
ayrıca hymeni esnek olanlar da hamile kalıp doğuruyo

hadi ya gerçekten mi :1: aydınlattığın için teşekkür ederim de arkadaş cinsel bir birliktelik yaşamamış
öyle söylüyo kendisi bende o yüzden soruyorum, çocuk muyuz biz Allah aşkına evli barklı kadınız cahil değiliz

Back