- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
- 358
namusuma dil uzatanın dilini koparırım sen kimsin benimle aynı seviyede zaten olamassınasıl ben şükrediyorum sizinle aynı ahlak, namus, terbiye anlayışına sahip olmadığım için
akıllı mantıklı yorum yazacak arkadaşlar lütfen saçmalayan işin suyunu çıkaranlara cvp yazmadan onları görmezden gelerek devam edelim. ne dediğimi, anlamışsınızdır.
1 ay önce ılışkıye gırmışler kı
hatta ılışkı olmamış bıle :44:
yanı 1 ay sonra göbeğın belırlı bı şekılde çıkması ımkansız :44:
pardon konu sahıbıne soruyorum yazmışsınız atladım hemen
bende bu yüzden sordum.hamile kaldığımda aynı belirtileri yaşadım ve hanımefendinin son mesajında doktora gideceğini okuduğum için o soruyu sordum.ama ne kadar yanlış konu sahibi yerini bir kişi durmadan sorulara tavırlı bir cevap yazıyor.kaç kişi konu sahibi yerine cevap yazıyor ben onu da anlamadım...
1- göbek 4-5 aydır var son zamnlarda biraz sivrileşti
2- 2-3ta olabilir 5-6 aylıkta bünyeye göre değişir ben öyle tahmin ederim başkasında bu göbeği görsem
3- evet her ay fdüzenli adet görüyorum. yani her ay bir iki gün geçikerekte olsa adet oluyorum
Bence de imkansız benim göbeğim 4.ay da ancak ufak ufak belirdi yani...
akıl fikir allah vermiş sen kullanamıyosan gelip burda konu açıyosan biz neyapalım
yap yap sonra eteklerin tutuşmuş gibi aman hamilemiyim
işallah değilsindir
yazık olur o yavruya
sonrada alırcam nerde aldırayım diye konu açarsın
tabi aldırıncada
şu meşhur çok önem verdiğin bekaretinde gider bu seferde nerde diktireyim diye konu açarsın
e tabi burası akıl verilen akıl dağıtılan biyer 7/24açık sıkılma anlat derdini çare çok demiiiiiii
tövbe estağfurullah...
Bence de imkansız benim göbeğim 4.ay da ancak ufak ufak belirdi yani...
e daha ne soruyorsun
cinsellik yaşadığınımı anlatmak için yazdın
adet olmuşsun
seviştim dediğinin üzerinden nekadar geçti kimbilir
aferin kızım
eline emeğine sağlık mı diyelim
alsana milli olmanın madalyasımı diyelim yok yok kupası
beden senin satarsan sat
yazdığınıda silme adam gibi arkasında dur
sende çok namusluymuşsun
bir kadın olarak ben seni kınıyorum
satılık beden yuh
kendine nasıl bir yakıştırma yapmışsın
namussuz namuslu
Bir tanıdığım bunu yaşadı, hafif bir şişkinlik göbek vardı ama 7 ay boyunca adet görmeye devam etti.
Spora başladı kilo vermek için uğraştı durdu. Bir gece uyumak için yattığında, tekmeyle yerinden fırlıyor.
Kesinlikle hayatta en son bunu yaşayacağını düşündüğüm birisiydi. Ailesinde çok problemler çıktı. Bu olayı anladığında evi terk etti. Daha birçok olaylar.
Sonrasında mecbur doğum yaptı. Ne kendi babası ne de çocuğunun babası hayatında yok. Tek başına evladına bakmaya çalışıyor.
sildim çünkü tartışma çıksın istemiyorum. sana ne satarım da bedenimi her gece yüz erkekle de yatarım tasası sana mı düştü allah allah :) git işine arkadaşım ya uğraşma
sildim çünkü tartışma çıksın istemiyorum. sana ne satarım da bedenimi her gece yüz erkekle de yatarım tasası sana mı düştü allah allah :) git işine arkadaşım ya uğraşma
değıl mı ama...
mesela çevremden bılıyorum
annem kardeşımın doğumunda toplam 3O kılo aldı, ama karnı 5.aydan sonra çıktı
yengem şuan 5. aylık hamıle, ama fızığınde hıç bır değışıklık yok, hamıle kalmadan önce aldığı bütün kıyafetlerını gıyıyor göbek hıç yok
sen ne mankafa birisin yaa burda bi sürü insan yorum yazmış ama senin kadar saçmalayan abuk subuk yazan olmadı.....
gereksiz insansın biliyomusun sana yorum bile yazılmaz çünki sen malaksın.............o kız içini dökmüş anlatıyo kim bilir neler çekiyo...
ya bırak allah aşkına yaa değmezsin senn gereksiz insan
ne kadar cok sinirlensende böyle bi yorumu kendine yapma canim bosver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?