• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı yaptım ??

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Merhaba KK güzel bayanları , Size birşey danışmak istiyorum benimki dert değil heleki BDV konularını uzun süredir takip eden biri olarak eski sevgili acısını dert olarak görmek istemiyorum ama hata mı yaptım sizce,

Daha önce konu açmıştım eski ilişkimle ilgili . Bir yıldır ayrı oldugu birisi var bir yıldır ara ara hep konuştuk ama barışmadık 2 kere şans verdim yalanını yakaladım ama bu kişi hiç vazgeçmedi hep bi çaba gösterdi ama çabası sadece mesaj atmak ya da aramak ben elle tutulur bişi istedim gelsin yüzyüze konuşalım birbirimize karşı hislerimizi o zaman anlarız dedim tamam dedi bir kere fırsatı varken gelmedi . Zaten uzaktan yürüttügümüz bir ilişkiydi çok nadir görüşürdük ama sürekli mesaj atar ,arar ilgi gösterir sevdigğini söyler ilk başlarda kendimden şüphe ederim ondan etmem diyordum ama şuan herşey şüpheli . ayrıldıktan sonra bana msj atarken instagram facebook sürekli birilerini ekledi bi arayış içindeydi kaç kere yzüne vurdum inkar etti . Kaç kere şu kızdan rahatsız oluyorum kesin aranızda bişey var dedim inkar... arkadaşım ondan hoşanıyo dedi ama o kişilerden uzaklaşmadı beni o kadar yıprattı ki soğudum .Hatta karşıma düzgün biri çıksa onunla bağımı tamamen keserdim. Birde sürekli burdaki sorunlu evlilikler eşlerle karşılaştırdım şimdiden böyleyse ilerde kesin böyle yapar diye kafaya taktım herşeyinden şüphe duydum beni sevdiğini biliyorum ama benden karşılık alamayınca şansını başka yerlerde deniyordu .

En son konuşmamızda yine tartıştık ben onu istemediğimi sevmediğimi söyledim o hala sevdiğini ve yanıma geleceğini söyledi hayataında başka biri olsa bile son kez konuşucaz dedi ama dün gece yine konuştuk bana tamamen bitirelim senden yana inancım kalmadı dedi ben defalarca ona bitirelim dediğim halde hep bana yazdı unutmamı engellemek ister gibi . Bende zaten geri dönecek rahatlıgıyla hep tersledim ayrılmak istediğmi söylesemde yine yazacaktı biliyordum ama bu sefer böyle kendisi diyince yine içime bir üzüntü düştü. Hem nasıl tutarsızlık bana geçen gün yanına gelicem konuşucaz dedi bende o zamana kadar konuşmıcam seninle dedim o kesinlikle gelicem dedi şimdi bu tavrının sebebi ne olabilir . ona kesin başka birinden bi ışık gördün o yüzden bunu diyosun dedim ama kimseyle konuşmuyorum dedi askerde kendisi bu arada . 2 3 günü kaldı bitmesine
Neyse uzatmıcam içimde çok şey varda size akıl danışmak istiyrum
-sizi sürekli sevdiğini söyleyen ama söylemekten başka bir çaba göstermeyen
-özel günlerinizde ufakta olsa bi hediye almayan

-aileninizin begenmediği ve pek hoşlnamadıgı onun ailesininde benden pek hoşlandığını düşünmüyorum annesi biz ayrılında boşver demiş sadece.

- birlikteyken size özel hissettiren sözleriyle mutlu eden ama ayrılınca tartışma sırasında sizi tersleyebilen ( hakkını yemiym ben ona o kadar kötü söz söyledim hep sustu altta aldı bi kaç kere tersledi sadece) böyle biriyle birlikte olur muydunuz?? ben bu kişiyi kaybettim suçluluk duymak istemiyrum. Beni hep çok sevdiğini söylerdi ama ayrılınca benim terslediğim zamanlar nasıl başka birilerine yazabilir ben bunu kabullenemiyorum ben 24 yaşındayım hayatımda düzgün, herşeyiyle hem gönlüme hem mantığıma uyan , evlilik isticegim biri olsun istiyorum ama güvensizlikle yapamıyorum . Ben zaten onun sevgisine kandım ne dış görünüşüne ne kişiliğine sadece beni sevdiği için onu sevdim . Şimdi hata mı ettim?

Çok uzun oldu kusura bakmayın, okuyan herkese çok teşekkür ediyorum . Nolur bir akıl verin :(

Sal ipini gitsin.
Sen bence sadece aliskanliklardan dolayi kendini kotu hissediyosun. Ama geciyo.
Akilda suphe ilr bi iliskiyi yürütmek insanin omrunden omur goturuyo.

Henüz sevgiliyken bu kadar dert olmuş adam size, üstelik önemsiz gibi de görünse de ortada sadakatsizlik var takılma sakın unut gitsin...

Kurtulamadigim bir iliski gibi oldu 1 yildir guya ayriyiz ama hep aradi msj atti tam aklimdan cikardim dedigimde yine bisey yapti. Yani hastalikli bir hal aldi . Ama sevgim bitti sadece hala dolmamis bir bosluk var dun yine onu hatirlatti . Haklisiniz iliskimiz 10 yillik evlilik gibi monotonlasmisti daha civil civil olmamiz gerekirken .
Benim korkum şüphelerimden sadece 1 ini ispatladim digerlerini de hep inkar etti ama masum olmadinina eminim . Simdi ya karsima cikan biriyle mutlu olamazsam onu ararsam , keske dersem affedilemeyecek kadar buyuk bisey mi bilmiyorum kafam o kadar karisik ki...
Ayrildiktan sonra denedigimiz sureler oldu ama ben en ufak seyde yaptiklarini hatirladim öfke doldum .( Yaptigi baska kizlara afedersiniz yavsadigini dusunmem ) onun soyledigi seyleri eskiden kalbimde sicacik hissederdim ama artik hep yalan gibi buz gibi geliyor . Belki de tamamen bitmesi en dogrusu . Umarim ilerde keske demem .
Zaman ayirp okuyan yorum yapanlara cok tesekkur ederim

Son düzenleme:
Kizlar baktım simdi beni facebooktan falan silmis . Icim cok kotu oldu sanki yeni ayrilmisiz gibi onu bu kadar istemedigim halde niye böyle uzuluyorum :KK43: ilk defa onu kararli gordum bitirme konusunda bumu canimi acitan ? :KK43: birisiyle konusmaya o kadar çok ihtiyacim var ki ama bir o kadarda yalnızım

Kizlar baktım simdi beni facebooktan falan silmis . Icim cok kotu oldu sanki yeni ayrilmisiz gibi onu bu kadar istemedigim halde niye böyle uzuluyorum :KK43: ilk defa onu kararli gordum bitirme konusunda bumu canimi acitan ? :KK43: birisiyle konusmaya o kadar çok ihtiyacim var ki ama bir o kadarda yalnızım
Hayır ayrılan o oldugu için

Adamin tek bir artisi yok. Beni sevdigini biliyorum demissin ama seven adam baska kizlarla konusmaz yan gozle bakmaz. Kendini kandirma ve silkelen boyle bir adam icin uzulemezsin canim.

2 3 kala ayrilmanizin sebebi de; senin ayrilmani gururuna yedirememis seni garantiye aldiktan snra tekmeyi basmis. Bunun turkcesi bu.

seninki sadece ego..zaten surekli ayrilalim deyip ayrilmissiniz..bunca yaptigina rağmen hala devam edip ayrilmasinmi istiyorsunuz..
bunlari yapan birinden kurtuldugunuza sukredin

Hayır ayrılan o oldugu için
Ben zaten ondan ayrilmistim son sefer onunla konusmayacagimi, onu istemedigimi soyledim sonrada hicbirsekilde konusmadim dunde o ben hic yazmadigim icin bitird bende isik gormuyomus . Ben onu defalarca birakmama ragmen ciddiye almadi simdi kendisi bitirmis gibi oldu

Iliskiniz tanisikliginiz ne kadar yil oldu toplam , tukenmis gibi sanki
meslegi nedir sevgilinizin, asker psikolojisi olabilir . Geldiginde surecegi yasam tarzi da onemli

Adamin tek bir artisi yok. Beni sevdigini biliyorum demissin ama seven adam baska kizlarla konusmaz yan gozle bakmaz. Kendini kandirma ve silkelen boyle bir adam icin uzulemezsin canim.

2 3 kala ayrilmanizin sebebi de; senin ayrilmani gururuna yedirememis seni garantiye aldiktan snra tekmeyi basmis. Bunun turkcesi bu.

Haklisin tek artisi yok bana onu hatirlaticak bi hediye bile almadı. Sadece lafla ilgi gosterdi.Annem sevgililer gununde ne almis diyince mahcup oluyodum bi kere kendime aldigim birseyi o almis gibi gosterdim mahcup oldum cunku etrafimdaki iliskilerde bunlar oluyodu . Zaten 1.5 senelik iliski en guzel zamanlarmiz ama yok olmadi sebebi uzaklikmiydi bilmiyorum .Onu unutmustum buz gibiydim ama boyle yapmasi beni tekrar uzdu

seninki sadece ego..zaten surekli ayrilalim deyip ayrilmissiniz..bunca yaptigina rağmen hala devam edip ayrilmasinmi istiyorsunuz..
bunlari yapan birinden kurtuldugunuza sukredin
Haklisiniz en dogrusu bitmesiydi .ah birde su unutma sureci cabuk gecse :(

Iliskiniz tanisikliginiz ne kadar yil oldu toplam , tukenmis gibi sanki
meslegi nedir sevgilinizin, asker psikolojisi olabilir . Geldiginde surecegi yasam tarzi da onemli
Kisa surede tanisip sevgili olduk 1 2 ay falan . Sonra 1 bucuk sene surdu ama farkli sehirlerdeydik gorustugumuzde de özlemden nasil gectigini anlamiyoduk .Ama 1 yil once ayrildik konuda bahsettiklerim ayrildiktan sonra oldu . Ona bana ilgisini askerde oldugundan kaynaklandigini kac kere soyledim ama hic kabul etmedi o bitincede bana ayni sevgisinin devam edecegini soylemisti . Zaten ayrilikende seni seviyorum ama bize inancim kalmadi dedi . Umarim altindan baska bi kiz cikmaz . Cunku yine ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum . Ona da dedim o yuzden mi bitiriyo diye paranoyaklasma dedi .

Kisa surede tanisip sevgili olduk 1 2 ay falan . Sonra 1 bucuk sene surdu ama farkli sehirlerdeydik gorustugumuzde de özlemden nasil gectigini anlamiyoduk .Ama 1 yil once ayrildik konuda bahsettiklerim ayrildiktan sonra oldu . Ona bana ilgisini askerde oldugundan kaynaklandigini kac kere soyledim ama hic kabul etmedi o bitincede bana ayni sevgisinin devam edecegini soylemisti . Zaten ayrilikende seni seviyorum ama bize inancim kalmadi dedi . Umarim altindan baska bi kiz cikmaz . Cunku yine ayni uzuntuyu yasamak istemiyorum . Ona da dedim o yuzden mi bitiriyo diye paranoyaklasma dedi .
Canim insallah belki de yoktur baska bir kiz su an illa bu yuzdendir diyemeyiz ama az cok anlattigina gore onda bunu yapma potansiyeli mevcut. Yani simdi olmasa ilerde ciddi bi yola ciksaniz bu ihtimal hep var olacak endiselerinde haklisin gelecege yonelik. Umarim olmaz ama bunun gibiler degismiyor da ne yazik ki benzerinden bende de var

Canim insallah belki de yoktur baska bir kiz su an illa bu yuzdendir diyemeyiz ama az cok anlattigina gore onda bunu yapma potansiyeli mevcut. Yani simdi olmasa ilerde ciddi bi yola ciksaniz bu ihtimal hep var olacak endiselerinde haklisin gelecege yonelik. Umarim olmaz ama bunun gibiler degismiyor da ne yazik ki benzerinden bende de var

Cok tesekkur ederim yorum yapan herkese . Şuan bende düşunmuyorum biri oldugunu ama 2 hafta sonra baslar aranmaya askerligi bitincede rahat olucak cevresinde kızlar olucak karsilik bulur mu bilmem ama kendisi yeltenir cunku zamaninda yapti . Benide en cok korkutan ilerde de ayni seyleri yapmasi o zaman daha buyuk sorunlarmiz olucak nasil guvenicem zaten cok seven bi kisinin akli baskasina kaymaz . Yoksa affedilirdi belki ama bir kere yapn yine yapar

Yazdiklarinin her satirinda kendi yasadiklarimi gördüm. Benimkinin tek farki hediye konusunda bonkördu.

Bu kisinin seni sevdiği falan yok. Askerdeyken bosluga düştüğü icin ve bi geçmişiniz oldugu icin sana sarmis. Aynısını ben de yasadim. Bu kdr benzerlik olamaz ama ayni gerçekten. Askerden gelecek diyorsun ve su an seni tamamen hayatindan cikariyor. Seninle isi bitti. Seni seven insan seni ikna eder terk etmez. Mesajla sevgi kanitlanmaz bunu herkes yapar.

Sendeki de sevgi degil alışkanlık. Bir anlik.bosluk. Zamanla gececek. Sana tek tavsiyem geri donme ve dönerse kabul etme demek olur. Daha cok üzülürsün. Kendine yeni bir yol cizmelisin.

Benim buna benzeyen sevgilim aradan 3 sene gecmesine ragmen cikti yanima geldi yalvardi sans istedi. İnanmadim kendisine ama beni inandiracagini söyledi. Memleketine döndü daha ilk andan yalanlar.soylemeye basladi. Yani tecrubeyle sabit. Bu olaylarin sonu gelmez. Asla ama asla umutsuz olma. Hayat kisa ve guzel tadini cikar. Karşına cok daha iyi birisi çıkacak umudunu yitirme. Kimse senden onemli degil boyle dusunerek yasa hayati.

Son düzenleme:
Ay hepsini okumaya gucum yetmedi.
Yapmayin cocugum, yapmayin evladim.
Degmeyen birisi icin en guzel senelerinizi heba etmeyin.
Sonra bunlar size kiriklik/ hastalik olarak geri donuyor.

Yazdiklarinin her satirinda kendi yasadiklarimi gördüm. Benimkinin tek farki hediye konusunda bonkördu.

Bu kisinin seni sevdiği falan yok. Askerdeyken bosluga düştüğü icin ve bi geçmişiniz oldugu icin sana sarmis. Aynısını ben de yasadim. Bu kdr benzerlik olamaz ama ayni gerçekten. Askerden gelecek diyorsun ve su an seni tamamen hayatindan cikariyor. Seninle isi bitti. Seni seven insan seni ikna eder terk etmez. Mesajla sevgi kanitlanmaz bunu herkes yapar.

Sendeki de sevgi degil alışkanlık. Bir anlik.bosluk. Zamanla gececek. Sana tek tavsiyem geri donme ve dönerse kabul etme demek olur. Daha cok üzülürsün. Kendine yeni bir yol cizmelisin.

Benim buna benzeyen sevgilim aradan 3 sene gecmesine ragmen cikti yanima geldi yalvardi sans istedi. İnanmadim kendisine ama beni inandiracagini söyledi. Memleketine döndü daha ilk andan yalanlar.soylemeye basladi. Yani tecrubeyle sabit. Bu olaylarin sonu gelmez. Asla ama asla umutsuz olma. Hayat kisa ve guzel tadini cikar. Karşına cok daha iyi birisi çıkacak umudunu yitirme. Kimse senden onemli degil boyle dusunerek yasa hayati.
Haklisin sevse kesinlikle boyle yapmazdı . Ama kendime o kadar kiziyorim ki ben zaten ondan sogumustum hem kalbimde hem aklimda bitirdim ama ne oldu yine icimde bir skintiyla uyandim nefret ediyorum bu histen. Geri donuşu olmaz heralde artık . Uyanir uyanmaz direk sayfalarina baktim hemen birini eklemis yuh dedim daha 2 gun oncesine kadar bensiz olamicani soyluyodu ne oldu ?? En cok canimi yakan o her ne kadar gercegi bilsemde niye icim aciyo niye hep icimde bisey kalmis oluyo . Ben istesem tamamen onu hayatimdan cikarirdim ama askerde diye vicdan yaptim konustum yalniz birakmadim karsiligi bu mu dedigin gibiyse kendimi kullanilmis hissedicem askerlik bitene kadarmiydi sevgisi . Kalbimi sokup atmak istiyorum yine ilk ayrildigimiz zamanlara dönmek istemiyorum . Benim gozum kapali guvendigim adam nasil bi anda baska birne donusuyo taniyamiyorum Allah evliyken aldatilanlara sabir versin cok cok zor biseymis

Back