Yok o zaman "pandemi varmış"Türkiye mi baz alınıyormuş, aman ne güzel. Bizim burda herifler misafir çağıracağı zaman, hele de karısının akşam yemeğinde haberi olacaksa öyle eli boş g.tü yaş gitmezler eve, eline koluna iki atıştırmalık takıp getirmeyi bilir, her b.ku inceleyen misafir türünü evdeki çorba makarna ile mi ağırlayacaktı ne? Arnavutlar gayet gösterişli düğün yaparlar, geline bi apartman parası harcanır, yaptı mı Arnavut kocan?
Kusma emojisi şart şu etkileşim butonuna.Tiktokta videolar görüyorum. Kaynanalar gelinlerin ilk iliski sonrasi kanlı çarşaflarini ya da kanlı beyaz geceliklerini bayrak gibi sallayıp çalgıyla müzikle bir kutlama yapiyorlar. Arnavut mu, boşnak mı emin degilim ama o taraflardan oldugunu saniyorum. Size de boyle igrenç bir muamele yaptilar mi?Luys
Afedersiniz ama öküz mü bu adam görgüsüz falan mı yani son dk haber verip daha bide size hakaretler etmiş. Eşlerle samimiyseniz söyleyebilirsiniz durumuMerhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.
Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.
Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?
Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
Pandemi gelinin üstüne başına almaya, kollarını boynunu doldurmaya engel değil valla, düğün masrafları çıkacakken pandemi var, hem Avrupadayız ne alaka altın falan Kezban mısın sen, karısından izinsiz habersiz çat kapı misafir kabul ederken Arnavut. Aman ne güzel.Yok o zaman "pandemi varmış"aynı evin içine 3 aileyi daha kış günü doldurunca pandemi koşullarını gözü görmüyor ..bir tek evlenirken gözü görmüş covidi
aniden yakınımız yakın akrabamız gelebilir bir sorun olur hasta olur çocuğunu bırakır vs .ona da dışardan pide vs yaptırırız bir de çay demleriz olur biter.hiç tanımadığımız insanlara o da 3 çift ne ikram edilir?evin dağınıklığı nasıl açıklanır?
gecenlerde baska bır konuda gecenın bır vaktı esının bekar arkadasları cat kapı geldı dıye yatagından kalkmak zorunda kaldıgı ıcın sınırlenen konu sahıbıne ,ne var canım bunda abartmayın ne olursa olsun o mısafır dıyen uyeler vardıevim kirliyken anca yakın arkadaşım çat kapı kahveye gelebilir o da zaten kusuruma bakmaz.hatta gelirken kahve yanına yenecek bir şeyler bile getiriyorlar .ben de çalışan arkadaşlarıma akşam kahvesine giderim bazen apartmanda.aynı şekilde evi hiç umursamam istediği kadar dağınık olsun süpürülmemiş olsun.giderken de ya satın aldığım aperatif ya da evden yapıp götürürüm.işten yorgun gelen kadın bir de bana yiyecek mi hazırlayacak.konu sahibinin eşinde zaten zerre insanlık yok görgü yok o çok belli
Hadi ya,normal mi,karsilanmis,karsilayanlarin uzerine nur yagmisti herhalde:)gecenlerde baska bır konuda gecenın bır vaktı esının bekar arkadasları cat kapı geldı dıye yatagından kalkmak zorunda kaldıgı ıcın sınırlenen konu sahıbıne ,ne var canım bunda abartmayın ne olursa olsun o mısafır dıyen uyeler vardı
merak edıyorum onlara bakıcam sımdı bu konuya ne yazmıslar :)
vallahı oyle dedılerHadi ya,normal mi,karsilanmis,karsilayanlarin uzerine nur yagmisti herhalde:)
ya bırde bakalım kadının canı o gun mısafır agırlamak ıstıyor mu...aniden yakınımız yakın akrabamız gelebilir bir sorun olur hasta olur çocuğunu bırakır vs .ona da dışardan pide vs yaptırırız bir de çay demleriz olur biter.hiç tanımadığımız insanlara o da 3 çift ne ikram edilir?evin dağınıklığı nasıl açıklanır?
Sizin bir Suçunuz yok neden mesaj atasiniz Eşiniz utanmali size söylemeden nasıl boyle bir şey yapar. Canınızı sikmayin onun için kalkıp gelmissiniz sizden özür dilemesi lazim bence konusun lütfen karşılıklı bi daha yapmamalıdırMerhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.
Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.
Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?
Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
ben hep dıyorum erkekler dunyanın neresınden olursa olsun uc asagı bes yukarı bazı konularda tipik davranıslar sergılıyorlaradam Türk değilmiş, bu kadar misafir düşkünü beyin nereli olduğunu merak ettim, sakıncası yoksa konu sahibi
Hepsi arnavut, benim tripbe girmem de bu yüzden. Her boku inceliyorlar her yerde konusuyorlar. Dedikodu dini bir farz gibi hayatlarında. Aa bak luys a gittik böyle böyle oldu bütün şehir duyacaktı. Erkekleri de gördüğünüz şekilde ağız ishali. Kadın azarlamak, dövmek, aşağılamak çok normal, ben bunların içinde kafayı sıyırdım zaten ama Türkiye'de olsak nasıl karşılanırdı bunu duymak için yazdım. Ona da göstermek amacıyla. Büyüse konu, linki atacaktım önüne ama uzatmadı.
Ben de cok pis hafizaliyimdir,bu yuzden kincisin unutmuyorsun derler,ama sadece hafizam iyi:)vallahı oyle dedıler
konu sahıbı ıster ıstemez surat asmıs bırde yılısıklar yuz versem hep gelecekler bılıyorum dedı
hamılelıgınde ılk aylarıymıs o zamanlar uykusuda cok gelır ınsanın ...
mısafıre ayıp etmıssın dedıler ... ne olursa olsun mısafır onlar sen ıcerı gecıp otursaydın yatsaydın ne var kı dedıler... benım hıc bırseyı unutmama gıbı pis bır huyum varda :)
gecenlerde baska bır konuda gecenın bır vaktı esının bekar arkadasları cat kapı geldı dıye yatagından kalkmak zorunda kaldıgı ıcın sınırlenen konu sahıbıne ,ne var canım bunda abartmayın ne olursa olsun o mısafır dıyen uyeler vardı
merak edıyorum onlara bakıcam sımdı bu konuya ne yazmıslar :)
baktıımmBaktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?