• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı yaptım? Misafir konusu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Erkekler evleri temizlik perilerinin 10dk’da temizleyip, yemekleri de mutfak perilerinin şipşak hazırladığını sandığı için son dakika misafir çağırmayı normal sanıyorlar.
Sen sonuna kadar haklısın. Üstüne öküzün hakaretleri de eklenmiş, duble kaymaklı haklısın. Ne yazık ki bu heriflere baştan öğretmek gerekiyor bazı şeyleri, anaları öğretmiyor çünkü.

Misafir gelecek diye son dakika mı haber verdi, hemen sakin bir şekilde sorularını sor, kendisini düşünmeye zorla; “peki ne ikram edicez? Evi temizlememiştim, şimdi 10dakikada hangi birini yapıcaz?” Çözüm buluyorsa ne ala :)

Çok çok haklısınız eşiniz size danışmadan davet etmiş birde size haber vermiyor, nasıl bir akıl bu , size hakaret ediyor evlendigine pişmanmış o bir pismansa, sizin bin pişman olmanız gerekiyor ezdirmeyin kendinizi lütfen .

ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim :KK45: :KK45: hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil

Aslında okuyunca delilik gibi geliyor ama bu adam bunu haketmiş.

Bir de suçlu muyum diyor kadıncağız hala.

Bizim de hep ani misafirimiz olurdu eskiden, annem de kavga etmezdi ne ikram etmeyi düşünüyorsun derdi babama. O da hazır yiyecek bir şeyler alır gelirdi. 😅

Burda adam bir de kadını bir sürü aşağılamış, etmiş.

Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.

Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.

Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?

Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
Konu neresinden tutulsa elinde kalır.
Yılbası günü size sormadan nasıl misafir cagırabilyor?
Misafirler siz hazırlık yapmıs olabilirdiniz,nasıl baska evde toplanabiliypr aniden.
Esiniz zaten adam değil.

Eşiniz arayıp ne dedi ki vazgeçtiler? İnşallah sizi kötülememişlerdir...

Yılbaşı günlerinde millet yemeğe değil de çaya gelseler daha iyi olur bence çünkü ev sahipleri yıl başı diye hem çok fazla çeşit yemek hemde çayın yanında çok fazla ikramlık hazırlıyor. Onlar için pek yılbaşı kutlaması olmuyor çok yorucu bir gün oluyor.

Yılbaşında "ayyyy nerede kutlasak ki!! " diye çökecek ev arayan arkadaş gruplarına gıcık oluyorum.Gene birisinin yılbaşı etkinliğine kendilerini monte etmeyi son dakika başarmışlar ama görüldüğü gibi sizi çağıran yok😏 Bence size de gelecek olmalarının nedeni başka bir aile kavgasına sebep olup oradan da olumsuz yanıt almalarıydı ..eşin de sevildiği için insanların ona yaklaştığını sansın dursun 🤷‍♀️

Yılbaşında "ayyyy nerede kutlasak ki!! " diye çökecek ev arayan arkadaş gruplarına gıcık oluyorum.Gene birisinin yılbaşı etkinliğine kendilerini monte etmeyi son dakika başarmışlar ama görüldüğü gibi sizi çağıran yok😏 Bence size de gelecek olmalarının nedeni başka bir aile kavgasına sebep olup oradan da olumsuz yanıt almalarıydı ..eşin de sevildiği için insanların ona yaklaştığını sansın dursun 🤷‍♀️
Başka yere çağırılmamış olmak çok umrunda değil adamın, o mükemmel ötesi gruptan veto yedi ya, ciğeri yandı şimdi. Akılsızlık böyle bir şey, birkaç tane çorbacı yüzünden kapını kapadığında elinde tek kalanın kalbini kırıyorsun.

adam Türk değilmiş, bu kadar misafir düşkünü beyin nereli olduğunu merak ettim, sakıncası yoksa konu sahibi

ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim :KK45: :KK45: hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil

Ay oyle bir şey yapamazdim ya. Gelenlere de yazik onlar nerden bilecek adamin kendi kendine habersiz cağırdığını. Milletin yılbaşı gecesi de rezil olurdu. En azindan gidip başka bir ciftin evinde toplanmişlar. 😁
Ben kendim de daha fazla utanirdim bu durumda.

Esiniz sacmalik yapmis cidden size haber vermemekle. Ama davet edilen insanlara yansitmamaliydiniz..ben olsam hızlica ortaligı toplardım oldugu kadar. Esinizde dışardan ikramlık ve icecek alsaydı. Mis gibi olurdu. Yemeğe çagırmamis sonuçta

Adam size sofrada misafir gelecek diyor

Siz bize " hata mi ettım " diye soruyorsunuz
Siz baya baya sindirmişsiniz eşinizin dengesızlıgını.

Ama şöyle yapabilirsiniz. Eşleri arayıp evet açıklama yapabilirsiniz ama kendi adınıza degil, eşinizin size bunu söylemeyi unuttuğunu söyleyin ve akşam yemeğinde söylediğini söyleyin
En güzeli. Hiç evirip cevirmeyin lafı yani

Orada yalnızsınız
Bu kişilerle görüşmem zaten diyorsanız onu da yapmanıza gerek yok.

Neden rüyaya yatmadınız ki acaba bu akşam eşim 3 çifti toplayıp getirir mi diye? Eşiniz ciddi saçmalamış siz haklısınız taviz vermeyin

Linç yiyebilirim ama ben konuda uzun süredir boşanmak isteyen bir adam ve ona ısrarla yapışıp ne olursa olsun rahatını bozup boşanmak istemeyen bir kadın gördüm. Öncesini yazmamış ama muhtemelen adam çoktandır hissettirdi veya söyledi niyetini baktı kadın arsız, işi bu noktaya kadar getirdi. Şu olaydan sonra bile hala özür dileyip hiçbir şey olmamış gibi devam etmeyi düşünen 33 yaşında bir kadınla evli kalmanın başka bir açıklaması yok bence.

Esiniz sacmalik yapmis cidden size haber vermemekle. Ama davet edilen insanlara yansitmamaliydiniz..ben olsam hızlica ortaligı toplardım oldugu kadar. Esinizde dışardan ikramlık ve icecek alsaydı. Mis gibi olurdu. Yemeğe çagırmamis sonuçta
Durumumuz sıkışık diyor kadın. Belki hiç paraları yok? Olmayan parayla ne ikramı alınacak?
Niye hızlıca ortalığı toplayan kadın oluyor, pardon? Misafiri çağıran kadın mı? Biri bir halt ediyor, her türlü kabak kadının başına patlıyor.
Başka yere çağırılmamış olmak çok umrunda değil adamın, o mükemmel ötesi gruptan veto yedi ya, ciğeri yandı şimdi. Akılsızlık böyle bir şey, birkaç tane çorbacı yüzünden kapını kapadığında elinde tek kalanın kalbini kırıyorsun.
El iyisi diyoruz biz bu tiplere.

Durumumuz sıkışık diyor kadın. Belki hiç paraları yok? Olmayan parayla ne ikramı alınacak?
Niye hızlıca ortalığı toplayan kadın oluyor, pardon? Misafiri çağıran kadın mı? Biri bir halt ediyor, her türlü kabak kadının başına patlıyor.

El iyisi diyoruz biz bu tiplere.yorumumu konu sahibine gore yaptım. Adamin ilk okuzlugü degildir bu. Bu gune kadar melekti de bugun mu oyl3 oldu sanmam. Konu sahibi bunu sorun etmeyip evlilige devam eden bir karakter belli. E bunu da idare edebilir. Durum sikişik ama o kadar da d3ğil demekki eşi paramnyok ikramlik alamam dememis sonucta

O hızlıca ortalık toplamak nasıl oluyor 10 dk da, üç çeşit yemek nasıl pişiyor, bilen var da söylemiyorsa fena yaparım.
El iyisi diyoruz biz bu tiplere
Ben direkt kafasızlık diyorum, ahmaklık diyorum.

O hızlıca ortalık toplamak nasıl oluyor 10 dk da, üç çeşit yemek nasıl pişiyor, bilen var da söylemiyorsa fena yaparım.
Kendini seven kadın zaten şu olaya tamam demez. Adam sormadan misafir çağırıyor, bazı hanımlar da ne olacak canım, 10 dakikada toplarsın, bir haftalık market bütçeni de pastaneye bırakırsın ehi ehi diyorlar. :deli: Tövbe tövbe...

Hödüğe bak az yesin de uşak tutsun. Zaman olsaydı da benden habersiz çağırdı diye temizlik kısmını ona yaptırır ve asla birsey hazırlamaz sipariş verir cebine zarar verirdim. Öyle zamanım yoksa da bide beni azarliyorsa haydi ananın evine seni çekmek için yaratilmadim derdim. Hakaret bile ederdim ne bicim adammış o yahu.

Back
X