Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim![]()
hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil
Konu neresinden tutulsa elinde kalır.Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.
Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.
Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?
Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
Başka yere çağırılmamış olmak çok umrunda değil adamın, o mükemmel ötesi gruptan veto yedi ya, ciğeri yandı şimdi. Akılsızlık böyle bir şey, birkaç tane çorbacı yüzünden kapını kapadığında elinde tek kalanın kalbini kırıyorsun.Yılbaşında "ayyyy nerede kutlasak ki!! " diye çökecek ev arayan arkadaş gruplarına gıcık oluyorum.Gene birisinin yılbaşı etkinliğine kendilerini monte etmeyi son dakika başarmışlar ama görüldüğü gibi sizi çağıran yokBence size de gelecek olmalarının nedeni başka bir aile kavgasına sebep olup oradan da olumsuz yanıt almalarıydı ..eşin de sevildiği için insanların ona yaklaştığını sansın dursun
![]()
ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim![]()
hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil
Durumumuz sıkışık diyor kadın. Belki hiç paraları yok? Olmayan parayla ne ikramı alınacak?Esiniz sacmalik yapmis cidden size haber vermemekle. Ama davet edilen insanlara yansitmamaliydiniz..ben olsam hızlica ortaligı toplardım oldugu kadar. Esinizde dışardan ikramlık ve icecek alsaydı. Mis gibi olurdu. Yemeğe çagırmamis sonuçta
El iyisi diyoruz biz bu tiplere.Başka yere çağırılmamış olmak çok umrunda değil adamın, o mükemmel ötesi gruptan veto yedi ya, ciğeri yandı şimdi. Akılsızlık böyle bir şey, birkaç tane çorbacı yüzünden kapını kapadığında elinde tek kalanın kalbini kırıyorsun.
Durumumuz sıkışık diyor kadın. Belki hiç paraları yok? Olmayan parayla ne ikramı alınacak?
Niye hızlıca ortalığı toplayan kadın oluyor, pardon? Misafiri çağıran kadın mı? Biri bir halt ediyor, her türlü kabak kadının başına patlıyor.
El iyisi diyoruz biz bu tiplere.yorumumu konu sahibine gore yaptım. Adamin ilk okuzlugü degildir bu. Bu gune kadar melekti de bugun mu oyl3 oldu sanmam. Konu sahibi bunu sorun etmeyip evlilige devam eden bir karakter belli. E bunu da idare edebilir. Durum sikişik ama o kadar da d3ğil demekki eşi paramnyok ikramlik alamam dememis sonucta
O hızlıca ortalık toplamak nasıl oluyor 10 dk da, üç çeşit yemek nasıl pişiyor, bilen var da söylemiyorsa fena yaparım.Durumumuz sıkışık diyor kadın. Belki hiç paraları yok? Olmayan parayla ne ikramı alınacak?
Niye hızlıca ortalığı toplayan kadın oluyor, pardon? Misafiri çağıran kadın mı? Biri bir halt ediyor, her türlü kabak kadının başına patlıyor.
Ben direkt kafasızlık diyorum, ahmaklık diyorum.El iyisi diyoruz biz bu tiplere
Kendini seven kadın zaten şu olaya tamam demez. Adam sormadan misafir çağırıyor, bazı hanımlar da ne olacak canım, 10 dakikada toplarsın, bir haftalık market bütçeni de pastaneye bırakırsın ehi ehi diyorlar.O hızlıca ortalık toplamak nasıl oluyor 10 dk da, üç çeşit yemek nasıl pişiyor, bilen var da söylemiyorsa fena yaparım.