• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mı yaptım? Misafir konusu...

• Konu Sahibi Konu Sahibi Luys
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu forumda sizden daha haklısını görmedim şimdiye kadar. O yüzden peşinen diyorum ki sakın ha acaba demeyin, yüzde yüz haklısınız.
Eşiniz çok hatalı, akşama kadar söylememek nedir? Gündüzden söylese bile hadi derdik, o bile hata ama masada ağız ucuyla söylemesinden yeğdir. O evde iki kişi yaşıyorsunuz, mecbur haber verecek.
Hele hele hakaret etmesi kabul edilemez. Elin adamları için size yaptığı değer mi hiç ya?
Kimseye de bir şey yazmayın, sizin hatanız yok.
O değil de inşallah çocuğunuz yoktur.

Maddi olarak sıkışık olduğunuz halde misafir çağırması üstüne bir de size sorma zahmetine bile katlanmamasi hadsizligin daniskasi.

Madem kendisine bu kadar güveniyor ya bütün hazırlığı kendisi yapsaydı ya da her şeyi dışardan söyleseydi. Büyük çaplı bir misafir hazirligi en az iki gün sürüyor, catkapi misafir almak da ne demek oluyor, bir de üstüne size bağırıp çağırabiliyor, buna ne hakkı var? Kusura bakmayın ama sanki bana yapilmis kadar sinirlendim.

Yerden göğe kadar haklısınız. İçinizde en ufak bir şüphe dahi olmasın. Ailelerden özür dilemeli miyim diye soruyorsunuz bir de. Bu kadar iyi olmayın. Bu adam her şeyinizi bırakıp yanına yerleşmenizi zerre kadar hak etmemiş.

Belki konuşması kolay ama lütfen bu adama daha fazla tahammül etmeyin. Şerefsiz falan diyen biri sizin yaptığınız fedakarlıkları asla hak etmiyor. Lütfen kendinize değer verin ve bu adamdan ayrilin.

Kavga etmeye bahane aramış herhalde. Ne özürü? Özür dileyecek hiçbir şey yok. Yılbaşı programının değil aynı saat, aynı gün yapıldığını ilk defa duyuyorum. Biz arkadaşlarla 1 ay öncesinden konuştuk düşünün yani.
Daha yeni evli sayılırsınız, lütfen suçlu hissedip özür mözür de dilemeyin bu böyle gider yoksa.
Eşinize de pesss.

Bir de sahiden 33 yaşında mısınız?
Cidden bu yaşta hala böyle bir mevzuda kimin haklı olduğundan emin olamıyor musunuz?
Evde erzak yok, ortalık o biçim, misafir çağırılmış sizden habersiz. Aslında onun da iyiliği için kabul etmiyorsunuz, sonra adam resmen size saldırıyor. Ve siz hala arayıp milletten özür dileme peşindesiniz. :olamaz:

Merhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.

Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.

Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?

Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
Kendin hatalı olacağını düşünecek kadar ne yaşadın 😔

Eşinizin yaptigi saçmalik. 3 cift yani kendinizle birlikte 8 kişilik yemek hazirlik vs son dakika olacak iş değil.
ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim :KK45: :KK45: hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil

ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derim :KK45: :KK45: hem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil
Nedensizce Kırmızı Oda'daki Boncuk'un giyinip kuşanıp koca beklemesi sahnesi geldi aklıma Ceycey. :D Tövbe tövbe. :KK53:

Konudaki eşe ve misafirlerine yapılsa bunlar, sonunda şiddet bile olur.
Hem suçlu olup, karısıyla kavga ediyor, şerefsiz diyor manyak herif. Ne yapacağı hiç belli olmaz böylesinin.

Konudaki eşe ve misafirler e yapılsa bunlar sonu şiddet bile olur.
Hem suçlu olup, karışıyor kavga ediyor, şerefsiz diyor manyak herif. Ne yapacağını hiç belli olmaz böylesinin.
aa uygulasın şiddet.orası avrupa başına neler gelir neler adamınn.konu sahibi karlı çıkarrr kurtulur adamdan kendisine de devlet sahip çıkarrr.

Nasıl yani ne özüründen bahsediyosunuz? eşiniz çok hadsiz bir insan kusura bakmayın ama, en başta size haber verme zahmetinde dahi bulunmadan birsürü insanı eve davet etmesi büyük saygısızlık. kafasına göre plan yapıyor, bide üstüne herşeyi 4-4 lük hazır mı bekliyor? kıçını kırıp otursaydı yemeğini temizliğini yapasaydı kendi ağırlasaydı madem.

Konudaki eşe ve misafirlerine yapılsa bunlar, sonunda şiddet bile olur.
Hem suçlu olup, karısıyla kavga ediyor, şerefsiz diyor manyak herif. Ne yapacağı hiç belli olmaz böylesinin.
Korkarım ki konu sahibi onda bile kendinde hata arardı. Ben misafirlere rezil etmişim kocamı, şiddet uyguladı, sizce hatalı mıyım diye sorardı. :olamaz:

aa uygulasın şiddet.orası avrupa başına neler gelir neler adamınn.konu sahibi karlı çıkarrr kurtulur adamdan kendisine de devlet sahip çıkarrr.
Hakaret işittiği hâlde, kendini suçlu hissedip çağırılan kişilerden mesajla özür dilemeyi düşünüyor konu sahibi. Şiddete de olması gereken tepkiyi vereceğini hiç sanmıyorum.
Korkarım ki konu sahibi onda bile kendinde hata arardı. Ben misafirlere rezil etmişim kocamı, şiddet uyguladı, sizce hatalı mıyım diye sorardı. :olamaz:
Aynen,o ışık var kendisinde 🤦‍♀️

Asla kendinizde hata aramayın.eşinizin yaptığı çok saçma.bana yapılsa daha büyük tepki verebilirdim.üstüne üstlük işi hakarete götürüyor.bu ne hadsizlik kendini bilmezlik anlamadım🤦‍♀️

Hatayi en basta buraya gelerek yapmissiniz ya. Boyle adam icin. Ama olsun kütük gibi dusunun yontulabilir. Erkekler bazi seyleri dusunemiyo gercekten ev pis mi daginik mi ikramlik var mi.zamanla ogreniyolar bi on defa soyleyince falan. Bnmkide iki uc saat oncesinden soylemisligi vardi mesela..

Back
X