Kendin hatalı olacağını düşünecek kadar ne yaşadınMerhaba arkadaşlar öncelikle belirtmek isterim ki yurtdışındayım ve geleli 1 yıl oldu. Evlilik sebebiyle geldim ve burda hiçbir tanıdığım ya da arkadaşım yok eşimin akrabaları dışında.
Dün şöyle birşey yaşandı, bize normalde hiç misafir gelmez, kapımız çalmaz. Biliyorsunuz yılbaşıydı, eşim iş yerindeki arkadaşlarına eşlerinizi alıp bize gelin demiş. Hepsi aileleriyle kaldığı için bizde rahat ederiz diye düşünmüş 3 çifti davet etmiş fakat benim hiç haberim yok. Gündüz ne yapacağımızı mesajla sormuştum bilmem demişti. Gün içinde de yazıştık hiçbirşey demedi bende dışarı çıkarız belki gösterileri izleriz dedim. Yasaksız ilk yılbaşını görecektim burada. Tamam dedi. Eve geldi yemek masasına oturduk ve misafirler gelecek dedi. Ben şok oldum. İlk kez evimize gelecekler ve hiç hazırlığım yok, evde de gerçekten hiçbir şey yoktu biliyor çünkü maddi olarak sıkışık bir dönemdeyiz. Bende bütün gün yayıldım yattım ne temizlik yaptım ne hazırlık. Bu şekilde çok utanacağımı söyledim neden bana haber vermedin dedim 'e şimdi söyledim ya' diyor. Bu yüzden tartıştık onlar başka bir çiftin evinde toplanmış ama biz bütün gece kavga ettik. Bana çok ağır laflar etti. Şerefsizsin diye bağırdı, insanları istemediğimi o yüzden sorun çıkardığımı söyledi. Evlendiğine pişman olduğuna kadar getirdi lafı. Ben burda onun peşine herşeyimi bırakıp gelmişken böyle bi kavga yaşadığım için hala berbatım.
Sizce hata mı yaptım ama nasıl olacaktı. Neresi açık, nerden ne alınır ikramlık, kafamda bir sürü soru dönerken iş kavgaya geçti. Böyle mi olması gerekiyor ben mi hatalıyım, hep hazır bi şekilde misafir mi beklemeliyim? Siz haberi olmayan birine misafir olmak ister miydiniz?
Bir de şimdi ne yapmalıyım sizce o kişilerin eşlerine yazsam mı özür filan...
ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derimEşinizin yaptigi saçmalik. 3 cift yani kendinizle birlikte 8 kişilik yemek hazirlik vs son dakika olacak iş değil.
Nedensizce Kırmızı Oda'daki Boncuk'un giyinip kuşanıp koca beklemesi sahnesi geldi aklıma Ceycey.ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derimhem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil
Konudaki eşe ve misafirlerine yapılsa bunlar, sonunda şiddet bile olur.ben olsam gelsinler derdim sonra da güzelce giyinip otururdum koltuğa.gelenlere de aa sizin geleceğinizi 1 saat önce söyledi eşim ne evimi temizledim ne de yemek aperatif falan hazırladım .eşim de söylemeyince siz getireceksiniz yiyecek içecek sandım derimhem eşiniz rezil olur hem de gelenler.valla bu sebeple de boşarsa boşasın adam sizi.zaten böyle evlilik sürmez baştan kopsunedit:konu sahibine sözlerim sana değil
aa uygulasın şiddet.orası avrupa başına neler gelir neler adamınn.konu sahibi karlı çıkarrr kurtulur adamdan kendisine de devlet sahip çıkarrr.Konudaki eşe ve misafirler e yapılsa bunlar sonu şiddet bile olur.
Hem suçlu olup, karışıyor kavga ediyor, şerefsiz diyor manyak herif. Ne yapacağını hiç belli olmaz böylesinin.
Korkarım ki konu sahibi onda bile kendinde hata arardı. Ben misafirlere rezil etmişim kocamı, şiddet uyguladı, sizce hatalı mıyım diye sorardı.Konudaki eşe ve misafirlerine yapılsa bunlar, sonunda şiddet bile olur.
Hem suçlu olup, karısıyla kavga ediyor, şerefsiz diyor manyak herif. Ne yapacağı hiç belli olmaz böylesinin.
Hakaret işittiği hâlde, kendini suçlu hissedip çağırılan kişilerden mesajla özür dilemeyi düşünüyor konu sahibi. Şiddete de olması gereken tepkiyi vereceğini hiç sanmıyorum.aa uygulasın şiddet.orası avrupa başına neler gelir neler adamınn.konu sahibi karlı çıkarrr kurtulur adamdan kendisine de devlet sahip çıkarrr.
Aynen,o ışık var kendisindeKorkarım ki konu sahibi onda bile kendinde hata arardı. Ben misafirlere rezil etmişim kocamı, şiddet uyguladı, sizce hatalı mıyım diye sorardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?