Hata mi ettim?

Haklısınız ama kimse adım atmıyor.

Siz insanları üzmeden hassas noktalarına değinmeden yorum yapmayı bilmiyorsunuz bence, birine tavsiye verecekseniz düzgün şekilde verin. Mesela çocuk için çabalayan bir kadına, sen çocuk yapma diyebilecek kadar her şeye burnunuzu sokuyorsunuz. Bu haddi size kim verdi?. Bence siz kendi sınırlarınızı haddinizi bilin önce, sonra gelin burada insanlara akıl verin.

Önceki konunuz
Öncelikle yasak olan bir konuda başlık açmışsınız, site kurallarına rağmen. Daha sonrasında eşimle ufacık sebeplerden tartışıyoruz demişsiniz, büyüyle ilgili yorum istemişsiniz. Ben de evliliğiniz sorunluyken, hacıda hocada çare ararken çocuk yapılır mı demişim. Çok mantıklı bir yorum bence ayrıca ne hakaret var ne bir şey. Aklın yolu bir, hangi insan size kötü bir evlilik sürerken çocuk yap der? Ha densin istiyorsanız da burası yeri değil.

Hepsini geçtim bana had bildirecek insan siz değilsiniz, yorumlarımda aşağılama, hakaret olsa ceza alırdım. Almadığıma göre iyi dileklerinizi size iade ediyorum. "Nazar tedaviniz" iyi sonuçlanır inşallah!

Son düzenleme:
Bence bu kadar kolay pes edip moralini bozmamalisin başka hesaplar açıp onlardan da istek at ki niyetinin ciddi olduğunu anlasın hem bu devirde öyle her kıza atlamayan erkek zor bulunur doğru kişiyi buldun. Güzel haberlerini bekliyoruz canım yaz burdan gelişmeleri.

Oooo İran Şahının haremi de gelmiş

Rainy aslanım valla kendi kaybeder

İşyerinde tanıdığın muhabbetin olan oğlan yok mu onlarla muhabbeti ilerletsen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…