- Konu Sahibi missplayful
Bunları atlatıp çok çok mutlu olacağına inanıyorum. Ve bunu kendi içindeki güçle yeneceksin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilaclarimdan biride bu zaten. Ama cok aci cekiyorum gercekten .Ve hasta oldugum icin utaniyorum.
canım oncelıkle sana doktor tavsıyesı harıcı ılac baslamamanı veya kesmemenı önerırım.
saçların dökülmes ilaçlardan olabılır veya stresten olabılır.
geçmiş olsun canım her sey kafada bıter unutma,
çaresizseniz, çare siz siniz!
Bak Missplayfull, seni cok sever ve yorumlarini cok begenirim, hayati yasamayi seven, güclü bir karektersin aslinda.
Anneannen hastalandigi icin sende belki etkilenmissindir.
Fakat sunu sadece söylemek istiyorum, tabiki ruhsal bunalimlar olabiliyor ve bunlar cok ciddi hastaliklar ama su varki hic bir zaman bir kanser hastasi bir insanin yasadiklarini yasamazsin.
Yani öyle hastaliklar varki, mesela, gögüs kanseri olmus olsan seni anlayacagim, veya akciger kanseri olsan seni anlayacagim cünkü cok zor hastaliklar, insani icten yiyip bitiren bu hücreler, senin moralinide dibe vuruyor....sonrasindaki isin tedavileri, veya kemoterapileri insani bitap eden, halsiz eden yerlerde süründüren tedavileri görüyorsunki belki 2-5 sene fazla yasayabilirim diye.
Dyiecegim oki, vücudun saglikli oldugu sürece lütfen kendine baska problemler yaratma. Hayat cok kisa....her ani güzel yasamaya bak, yasin cok genc...daha ne güzel seyler cikacak karsina, birak izin ver, seni bu güzel seyler bulsun, kendi kendine harap etme hayatini...
Benden söylemesi....bir bildigim varki söylüyorum..