hastane ziyareti

deepsimply

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2010
5.180
7.605
398
Kızlar en yakın arkadaşlarımdan biri kanser sebeyle bugün ameliyat oldu ,yarı ziyaretine gidicem,

ama ne götüreceğimi şaşırdım ,

ne alsam sizce ?

cnm arkadaşına rabbım acıl sıfalar versın
bızde meyve suyu ve kek göturulur cnm

ah canım saol ,keke bu tip şeyler götürebileceğim bir yer olsa nişataşındaki amerikan hastanesinde

Son düzenleme:
Bir takım pijama al, yanına da 2 adet el havlusu koy.

Eğer hastahane izin veriyorsa fırından bayatlamayan tuzlu ve tatlı kurabiyelerden al götür.

Allah acil şifalar versin arkadaşına..

Hastaneye göre değişiyormu muş götüreceğin şey ? Pijama götür o zaman. Arkadaşına acil şifalar. Meyve suyuda götürebilirsin.

RABBİM arkadaşına acil şifalar versin İNŞALAH yar ve yardımcısı olsun tez günde sağlığına kavuşsun AMİN
canım pijama takımı alabilirsin yakın aradaşsanız,ya da kolonya ya da meyve suyu falan olabilir
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun tekrar

Ben olsam kalın bir sabahlık götürürüm.
Şöyle polarlı,şeker gibi desenli birşey olabilir :)

Veya terlik+kısa kalın çorap.Yine şirin desenli tabii.
Havlu da güzel fikir.Yanına lavanta kolonyası veya vücut spreyi eklenebilir.

Kurabiye,kek filan çok geliyor,zaten hasta yiyemiyor.

Bir de sevimli bir yastık olabilir mesela.İstikbalde mi görmüştüm acaba,smiley şeklinde yastık vardı :)

Ne ameliyatı bilemiyorum ama dikişi olduğuna göre pijama uygun olmaz diye düşünüyorum.

arkadaşınıza Allah şifalar versin,geçmiş olsun.güzel bir çiçek yaptırabilirsiniz.

ah canım saol ,keke bu tip şeyler götürebileceğim bir yer olsa nişataşındaki amerikan hastanesinde

Hastaneye göre değişmez bence götüreceğin şeyler :44:
Meyve suyu bisküvi kek falan zaten refakatçiler için olur yada ziyarete gelenlere tutulsun diye kolonya kurabiye çikolata falan alınır Madem hastanenin kalitesini bu kadar kafaya taktın lüx bi pastaneden kurabiye çikolata falan yaptır (ki bence gereksiz)
Arkadaşın için ise bedenini biliyorsan pijama sabahlık türü bir şey alabilirsin
Canlı yada yapay çiçek götürebilirsin
Terlik battaniye falan olur.
Çok yakın arkadaşınmış madem dergi kitap falan alabilirsin zevkini biliyorsundur. Kendine geldiğinde bir kaç gün sonra okumaya başlar oyalanır biraz. Hastanede gün geçirmek zordur

Kısacası hastane ortamında hastanın ya da ailesinin işine yarayacak bir şeyler olmalı

Çiçek de olmaz :)

Artık çiçekleri,çiçek odasına alıyorlar.
Hastalar çiçeği sadece geldiği an görüyorlar.
Sonra aşağı,çiçek odasına götürülüyor.

cnm arkadaşına rabbım acıl sıfalar versın
bızde meyve suyu ve kek göturulur cnm

Pıjama al ıkı tanede sut gotur
Arkadasınıza bır onerım olucak. Kanser hastaları vb hastalıklarda muhakkak ıse yarar bı sonuc
Lutwen arkadasınıza ıletın
100 gr propolıs 100 gr corek otu 100 gr polen ve arı sutunu buyuk bır kavonozda hazır balla karıstırıp sabah aksam yesın tatlıncat kasıgı ))))) en guclu hucre yenılıcuıcııdr

havlu pijama tarzı hediyeleri evine giderken götürürsün.şimdi hastaneye giderken meyve suyu veya çorba falan yapıp götürebilirsin.hastaneye yiyecek alınmıyor diyorsan çiçek yaptır

Yakın zamanda hastanede kaldım. Annem ameliyat olunca.

En çok ihtiyaç duyulan şeyler ıslak mendil, kağıt havlu, hijyenik temizleme jeli, abur cubur tatlı tuzlu karısık şeyler, meyvesuyu.

Yemek saatleri falan düzensiz olunca... İstersen şık bir pastaneden karışık bir şeyler yaptırabilirsin.

Tsk arkadaşlar,böyle bir durumda insanın kafası çok karışıyor

s

Süper,dusunduklerime çok yakın soylediklerin,hele su yastık fikri harika moral
Olur onada

ben de kıdemli bir hastayım :)

ben uzun süre kalmıştım ve en çok ihtiyacım olan şey hastane geceliği olmuştu,çok çabuk kirleniyor.arkadaşınızın operasyon

geçirdiği bölgeye bağlı olarak pamuklu ve bol iç çamaşırı da götürebilirsiniz.saçları hala uzunsa taç,toka gibi şeyler olabilir,onlar da

çok gerekl.,ama hastanede kısa kalacaksa eğer seveceği herhangi bir hediye olabilir.süt götürmeyin,yoğurt,sütlaç,bebe bisküvisi

gibi gıdalar götürün.pasta,börek,kurabiye ya gelenlere ıkram edılıyor,ya da refakatçi yiyor,ona da yemek verıldıgı ıcın kalıyor

genelde o tıp seyler.çiçeğim hiç eksik olmamıştı,doktorlarım da çiçek konusunda bir şey söylemediler.sen neden çiçek götürmeyin

dedin lullaby?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…