- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
1 kişi söyler 2 kişi söyler ama yahu herkes aynı şeyi söylüyor,anlayan 2 yorumda anlar,kimsenin okuduğunu idrak edememe problemi yok.Gecmis olsun cok kotu birsey atlatmissiniz neyseki gecmis.cocugunuz da orda annesiz tek basina nasil korkmus aglamistir en cok da buna uzuldum.bellikj hala etkisinde.esiniz izmariti ortada birakti diye cok elestirilmis evet buyuk hata ama her insan malesef bir anlik dusunemeyebilir bazen bos bulunuyor insan.ama bile bile ev icinde sigara icmesi ne kadar buyuk bir yanlis.ben bunu asla kabul edemiyorum.biz de esimle sigara iceriz ama mutlaka balkonda ve kapiyi sikica kapatiriz icer icmez de girmeyiz iceri ,cunku hemen girince de giriyor iceri koku.yine de vicdan azabi cekiyorum biraz olsun ustumle basimla giriyordur diye.bu cok onemli birsey lutfen izin vermeyin icerde icmesine.
nasil bunu elestirmek yersiz olur nasil normal gorursunuz lutfen icmeyin icerde.havalanmasi mumkun degil kj balkon kapısı aciksa bile giriyor.oda spreyi zatwn bin beter eve girmemesi lazim.
Yaptığı çok büyük bir dikkatsizlik de bu çocuk onun da çocuğu. Kendini kapının önünde bulur polise veririm falan abartı değil mi ?Eşimi götürdüler zatn polisler ıfadesınu alıp geri bırakmışlar. Eşim bidaha aynı bk u yerse kndı ellermle polise teslim edıcm onu
Tam olarak soylemek istedigim buÇocuk bu bazen ne kadar dikkatte etseniz , başına birçok şey gelebilir.
Bazen malesef bazı insanların ebeveyn likleri tartışılabilir, bazen bir eğitimcinin bazen sağlıkçının. Kimsenin dokunulmazlığı Yok.
Evet görüyoruz sağlıkçı olmuş , eğitimci olmuş, anne baba olmuş ama insan olamamış.
Doğru ya da yanlış kim olsa evladını orada ağlayarak bırakmak istemez, şansı varsa da girmek için zorlar, hemşirelerde size belki haddinden fazla tolerans gösterdiler.
Ama şu var ki , bir çok sağlıkçı ( ki özel bir çocuğum var , çoğu kez sık sık görüşmek durumunda oluyoruz) olaylara bu kadar duygusal bakmıyor, bir yere kadar bakmaması da normal, yoksa işlerini yapamazlar.
Bilemiyorum belki gerçekten içeride ciddi sorumsuzlukta yaşanıyor olabilir, içinize sinmediyse gerekli yerlere başvurun değerlendirilsin.
Ya çok haklısınız allah düşürmesin. Cimer e şikayet edebilirsiniz. Hemşirelerin adı varsa isimle şikayet edin birebir hemşirenin kendisi savunma yazarAma bakmıyolarda cocuklar anne anne dıe saatlerce ağlıyo bız onceden Dr sorduk içerde bakan olacakmı dıe evet demişti ama oyle bısı yok. Saglam cocuk girse orada hasta olur cok kkötu berbat bı yerdı
Çoğunlukla hastane polisi alıyor ifadeyi , bir tutanak hazırlanıyor .. karakola falan gideni duymadım , bir de çocuğun anne babası olduğu için olay sırasında , yanlışlıkla olduğu söylendiğinde ve anne ya da babadan biri şikayetçi olmazsa sadece tutanakla kapatılıyor olay ..
Yavrunuza büyük geçmiş olsun.Asla oyle bısı olmucak bı ınsan bıbıkere hata yapar ikincisi hata değildir .
10 aylık çocukların da psikolojisi bozulur.Eee çocuk bu ağlar her ağlayan çocuğun annesini cagirsalar olmaz yani yoğun bakımın belli kuralları var sizi çağırdıklarına şükredin bence şikayet edilecek bir durum yok sizi isteseler hiç sokmayabilirlerdi orada sadece sizin çocuğunuz yok içeride benim hastam olsa sizi soktular diye ben şikayet ederdim.Çok rahatsız olan alsın çocuğunu özel oda tutsun yani çok zor bir şey değil madem siz de bu kadar mıy mıy seviyorsunuz ölüp bitiyorsunuz alsaydiniz çocuğu özel odaya özel hastaneye göturseudiniz
Hem 10 aylık çocuğun pskolojisi mi bozulurmus
10 aylık çocukların da psikolojisi bozulur.
Bebeklikte-erken çocuklukta yaşadığımız tüm travmalar bilinç altımızda yer eder.
'Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk' adlı Amerikalı bir çocuk psikiyatristinin yazdığı ve gerçek klinik vak'aları anlatan kitapta bunun çok acı örnekleri var. Hamile veya lohusaysanız kitabı okumayın lütfen.
Not:Erken çocukluk uzmanıyım.
1 kişi söyler 2 kişi söyler ama yahu herkes aynı şeyi söylüyor,anlayan 2 yorumda anlar,kimsenin okuduğunu idrak edememe problemi yok.
Ben böyle görüyorum böyle yapacağım,içiyor yapacak birşey yok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?