Hastane Şikayet

1 kişi söyler 2 kişi söyler ama yahu herkes aynı şeyi söylüyor,anlayan 2 yorumda anlar,kimsenin okuduğunu idrak edememe problemi yok.
Ben böyle görüyorum böyle yapacağım,içiyor yapacak birşey yok teşekkür ederim.

Gerçekten çok geçmiş olsun ama söylemeden edemeyeceğim.Daha 1 yaşına bile basmamış bebeğin olduğu evde sigara içip küllüğü yere koyan insanların elinden çocuğun alınması lazım.Allah korusun kazalar hepimiz için ama bu resmen dangalaklık!İçim acıdı o bebeğe.Allah ıslah etsin.

Eşimi götürdüler zatn polisler ıfadesınu alıp geri bırakmışlar. Eşim bidaha aynı bk u yerse kndı ellermle polise teslim edıcm onu
Yaptığı çok büyük bir dikkatsizlik de bu çocuk onun da çocuğu. Kendini kapının önünde bulur polise veririm falan abartı değil mi ?

Tam olarak soylemek istedigim bu

Çok zor şeyler yaşamışsınız ve çocuğunuz için bu şekilde endişelenmeniz çol doğal evet görevleri onu aplarken teselli etmek olmayabilir ama yinede bu durum anneyi rahatsız eder , insan gün geliyor evinde çocuğu ağlamasın diye wc gitmiyor , yemek yemeyi erteliyor ki ne kadar çok ağlamış yavrunuz , çok üzüldüm okurken ,şikayet edebilirsiniz ama birşey çıkmaz ki zaten orda olmamanız gerektiği için sadece sizi oraya iyi niyetiyle alan personelin başı ağrıyacaktır , diğerlerine bir şey olmaz ,acilen doğum için hastaneye gittiğimde gece saat 02:00 ‘di beni doğuma alana kadar yemediğim laf kalmamıştı hanfendilerin uykusu varmış yorgunmuşlar vs .. kulakarımla duydum yanımda konuşuyorlardı. Kısa bir süre böyle bir ortamda çalışmıştım onlar olaylara bizim gibi bakmıyor , zaten öyle baksalar işlerini yapamazlar ama yinede sağlık çalışanlarının arada pskolojik destek almasından yanayım bazıları çok ruhsuz ...

Reactions: Den
Sizin demek istediginiz sanirim su; Bebekler aglarken onlari teselli etmek yerine niye oturup goy goy yapiyorlar ?!
Haklisiniz sikayet edin.

Ama bakmıyolarda cocuklar anne anne dıe saatlerce ağlıyo bız onceden Dr sorduk içerde bakan olacakmı dıe evet demişti ama oyle bısı yok. Saglam cocuk girse orada hasta olur cok kkötu berbat bı yerdı
Ya çok haklısınız allah düşürmesin. Cimer e şikayet edebilirsiniz. Hemşirelerin adı varsa isimle şikayet edin birebir hemşirenin kendisi savunma yazar

Geçmiş olsun. Ah işte herkesin bebeği kendi için çok kıymetli. Burdaki hanımlar da sanırım o yüzden size tepki gösterdiler. Çünkü biraz bencil görünmüşsünüz. Anne olmak zor iş gerçekten, herkese kolaylıklar..

Sadece devlet değil ki benim oğlum özel hastanede yoğunbakımda kaldı. Orda kaç tane bebek var. Malesef ağlayıp ağlayıp susuyorlar. Diğer arkadaşlara ben de katılıyorum. Benim çocuğum yoğunbakımda kalırken sterilize olmadan siz dan diye içeri dalsanız asıl ben sizi şikayet ederdim. Ağlaması bir anne için çok zor ama herkesin başına birini tutamazlar

Tutanakla kapanmiyor ,kurum kendi bünyesinde ki sosyal hizmet servisine bildiriyor ve onlarla görüşme yapıyor o süreç bazen uzar bazen kısa sürede biter bilemem ailenin durumunu .Ayrıca çocuk ile alakalı adli vaka durumunda bu bildirimi yapmak zorundalar. Anne babadan sikayetci olunsun olunmasin fark etmiyor.

Ordaki cocuklardan birinin annesi ben olsam size de hstaneye de dava acardim, orasi yogun bakim, surekli bebek besleme bahanesiyle girip diger cocuklarin enfeksiyon riskini arttiramazsiniz, burda hastanenin cok buyuk ihmali var ama sizin bencilliginize ne demeli? Benim cocugum aglamasin diger cocuklar mikrop kapsin ölsün onemli degil dimi?
Bebek aglamaktan olmez ama yogun bakimda mikroptan ölür, sizi oraya alarak kac cocugu riske atmislar, sikayet edecekseniz bunu edin.

Son düzenleme:
Bir baba olarak kendi evladinin sagligini dusunmuyorsa bir hemsirenin asiri hassasiyet göstermesini beklememelisiniz.Kaldi ki hayati tehlike arz eden bir durumda zaten mudahale edip islerini yapiyor hemsireler/görevliler.
Her aglayan cocuga yetisirlerse diger isleri aksar.Aksattiklari durum icin de yine onlarin basi agrir.
Bitirdigim bolum ile alakali staj gordugum donemlerde hic bir sekilde hasta yakinini iceri almiyorlardi.Sizin bebeginiz aglamaktan ziyade enfeksiyon kapmis olsaydi sikayetiniz bence ozaman daha mantikli bir sebebe dayanmis olurdu.
Ablamin kayinpederi suan yogunbakimda.
Ikinci defa enfeksiyon kapti.Iceriye hasta yakinlari giriyormus.Tedavisi yapiliyor.Haliyle bu da iyilesmesini geciktiriyor.Bahsettigim özel ve oldukca isim yapmis bir hastane üstelik.
Ve tabiki sorumsuzluklari cezasiz kalmayacak,sikayet edilecekler.
Bebeginiz icin üzüldüm.Gecmis olsun..

Asla oyle bısı olmucak bı ınsan bıbıkere hata yapar ikincisi hata değildir .
Yavrunuza büyük geçmiş olsun.
Eşiniz kadar siz de hatalısınız.
Sigara konusunda en baştan sınırları çizmeli ve eşinizi bu konuda uyarmalıydınız.
Çocuk büyütmek ciddi bir sorumluluk.
Ayrıca olan olmuş eşinizle kavga edip evin huzurunu daha fazla kaçırmayın çünkü o yavrucak sizin aranızdaki huzursuzluktan da olumsuz etkilenir.

10 aylık çocukların da psikolojisi bozulur.
Bebeklikte-erken çocuklukta yaşadığımız tüm travmalar bilinç altımızda yer eder.
'Köpek Gibi Büyütülmüş Çocuk' adlı Amerikalı bir çocuk psikiyatristinin yazdığı ve gerçek klinik vak'aları anlatan kitapta bunun çok acı örnekleri var. Hamile veya lohusaysanız kitabı okumayın lütfen.
Not:Erken çocukluk uzmanıyım.

Bu kitabi bir arkadaşım daha söylemişti merak ettim alıp okumak istiyorum bende

Bundan sonra dikkat ederim deseydiniz insanlar milyon kere aynı şeyi söylemezdi. Ama siz ısrarla antibakteriyel sprey sıkıyorum nolacak ki diyorsunuz. İnsanlar da sizi düşünüp, bebeğinizi düşünüp sıktığınız sprey kimyasal ve zararlı, sigaranın zehirli etkilerini azaltmaz sadece pis kokusunu engeller diyor. Siz yine ama ben önlemini alıyorum diyorsunuz. Son geldiğiniz nokta da içiyor ne yapayım.... O bebeğin sorumluluğu sizde. O çocuk kendi başına dünyaya gelmek istemedi. Bunun kararını siz aldınız. Koskoca insansınız. Birazcık da olsa aldığınız kararların sorumluluğunu taşıyın.

Not : İlk başta yazmayacaktım size. Ben de hamile bir kadınım. Bazen ben de hatalar yapabiliyorum ama bol bol okumaya çalışıyorum. Tecrübeli kişiler beni uyardığında acaba mı diyorum araştırıyorum. İnsanları dikkate alıyorum. Ama siz ısrarla kabul etmiyorsunuz.

Inşallah eşinize işlem yapılır en azından para cezası falan yer umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…