- 28 Haziran 2018
- 2.748
- 3.784
- 48
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
1 kişi söyler 2 kişi söyler ama yahu herkes aynı şeyi söylüyor,anlayan 2 yorumda anlar,kimsenin okuduğunu idrak edememe problemi yok.Gecmis olsun cok kotu birsey atlatmissiniz neyseki gecmis.cocugunuz da orda annesiz tek basina nasil korkmus aglamistir en cok da buna uzuldum.bellikj hala etkisinde.esiniz izmariti ortada birakti diye cok elestirilmis evet buyuk hata ama her insan malesef bir anlik dusunemeyebilir bazen bos bulunuyor insan.ama bile bile ev icinde sigara icmesi ne kadar buyuk bir yanlis.ben bunu asla kabul edemiyorum.biz de esimle sigara iceriz ama mutlaka balkonda ve kapiyi sikica kapatiriz icer icmez de girmeyiz iceri ,cunku hemen girince de giriyor iceri koku.yine de vicdan azabi cekiyorum biraz olsun ustumle basimla giriyordur diye.bu cok onemli birsey lutfen izin vermeyin icerde icmesine.
nasil bunu elestirmek yersiz olur nasil normal gorursunuz lutfen icmeyin icerde.havalanmasi mumkun degil kj balkon kapısı aciksa bile giriyor.oda spreyi zatwn bin beter eve girmemesi lazim.
Ben böyle görüyorum böyle yapacağım,içiyor yapacak birşey yok teşekkür ederim.