Hastane Şikayet

Dert ettiğim çocuğumu okadar aglatmaları hadı ilgılenmıyolar benı cagırsınlar ben ilgileneyim dımı dert o işte. Nasılda lafları cevırıyosunuz böyle helal olsun
Karpuz hanım hangi kısmını algılayamıyorsunuz 28 sayfadır anlatılanın?
Bebeğin ağlaması mı daha önemli yoksa sizin veya başka bir annenin içeriye girerek bebeklere mikrop kaptırma ihtimali mi
Sizin gibi diğer anneler de içeri girsin, herkes bebeğinin yanında dursun. Bazıları grip vs olsun. Olur mu öyle şey ya????

Karpuz hanım hangi kısmını algılayamıyorsunuz 28 sayfadır anlatılanın?
Bebeğin ağlaması mı daha önemli yoksa sizin veya başka bir annenin içeriye girerek bebeklere mikrop kaptırma ihtimali mi
Sizin gibi diğer anneler de içeri girsin, herkes bebeğinin yanında dursun. Bazıları grip vs olsun. Olur mu öyle şey ya????
Olmaz bnde kaç sayfadır yazıyorum zaten beni kabukkabul etmediler basta içeriye bebegım bensız durmayınca mecbur kaldılar benı içeri almaya ve diğer cocuklar mama içiyodu. Benım bebegım sadece benım sütümü içer açmı kalsaydi ve benım sütüm az da öyle cok degıl evde sagmısıtım bı kaç kez merakımdan nekadar cıkar dıe sadece bıberonu aşağı son kapanacak sekılde sütüm geldı. evde yemek yapıp veriyorum hastanede muz ve sadece sütümü verdim ona ragmen açti bı muzu bıtırmeyen bebegım ıkı buyuk muz yedi .Off vallahi darlandım ya ben anlatamıyorum ya sız anlamak ıstemıyorsunuz

Kızlar içime dert oldu bana bilgi verirseniz cok sevinirim . ertesı gun ben mutfakta kahvaltı hazırlarken eşimde gece içerde sigara içmiş ,küllüğünüde yerde bırakmış bebegım emekleyıp küllükteki izmariti agzına atmış o sıra eşim görmüs ,panikle " oglum cıkar dıe " bagıtırısını duydum, odaya kostum o sıra bebegım korkup agladı ve izmariti yuttu .Hastaneye götürdük direk yogun bakıma aldılar zehırlemıstı cunku. Doktora hemşireye yalvar yakar benı içeri almalarını istedim cocugum mama yemez sadece sütümü içer bensiz durmaz dedım ,basta kabul etmediler ama cocugum durmayınca etmek zorunda kaldılar, içeri giriyorum sut verip uyuttuktan sonra benı çikarıyolardı her çıktığımda özellikle söyledim uyandığında beni çağırın dıye. Baslarda cagırıyolardı gece oldu yogun bakım kapısında bekliyodum benı çagırmıyolardı gece bebegım süt için uyanır oysaki bı kaç kez. Kaç kez aradım her defasında uyuyo dediler. 4 gıbı benı içeri aldılar cocugum ağlıyordu yıne sadece benim çocuğum degıl ben içerdeykende gördüm baska çoçuklar aglıyodu hemşireler hiçbişi yapmıyodu sohbet edıyolardı,sabah saat 8 bucuk olmus hala çağıran yok arıyorum uyuyo diolar, iki kapı vardı yogun bakımın bıtı içeri girince bnde girdim koridorda bebeğimin çığlıklarla ağlamasını duydum zile bastım açan olmadı baska hemşire içeri girince kapı açildi bı baska hemsırhemsıre bana kapıda bekle senı çagıricam dedı ama ben duramadım içeri girdim cocugum cok kötü aglıyodaglıyodu daha 10 aylık ,içeri girdigindecocugum salya sümük kıpkırmızı olmus ağlamaktan ,aldım kucağıma cocugum hıckırıga bogulmustu ,sakınlestırdım onu diyer hemsırerde sohbet ediyorlardı ,13. 15 yaslarda bı cocuk vardı nezaman dan beri ağlıyo dedım "abla 1 bucuk 1 saat oluyo dedı" hemşireye " neden benı cagırmadınız nezaman dan beri aglıuo cocuk perişan olmuş dedım .10dk oldu ağlıyo burası yogun bakım senı içeri alamam sureklı yasak dedı. dun bebeğim taburcu oldu suan sesi kısık ve odadan bı saniye ayrıldıgımda ağlıyogece uyanıp park yatağının da oturmus aglıyodu ,bigün içinde çocuğumun psikolojisi bozulmuş resmen cok korkmus ıkı gundur sureklı bebegımde bnde ağlıyoruz .Ben bubunlari nereye şikayet edebılırım.

Çok geçmiş olsun..
ALO 184 Sağlık bakanlığı şikayet hattı. çok ilgilenilor ve hemen dönüşler ve uyarılar yapılıyor. tecrübeyle sabit:)

Dert ettiğim çocuğumu okadar aglatmaları hadı ilgılenmıyolar benı cagırsınlar ben ilgileneyim dımı dert o işte. Nasılda lafları cevırıyosunuz böyle helal olsun
konunun başlığı zaten hastane şikayeti. konuda hastane şikayeti üzerine resmen.laf çevirmeme gerek yok apaçık ortada.

Olmaz bnde kaç sayfadır yazıyorum zaten beni kabukkabul etmediler basta içeriye bebegım bensız durmayınca mecbur kaldılar benı içeri almaya ve diğer cocuklar mama içiyodu. Benım bebegım sadece benım sütümü içer açmı kalsaydi ve benım sütüm az da öyle cok degıl evde sagmısıtım bı kaç kez merakımdan nekadar cıkar dıe sadece bıberonu aşağı son kapanacak sekılde sütüm geldı. evde yemek yapıp veriyorum hastanede muz ve sadece sütümü verdim ona ragmen açti bı muzu bıtırmeyen bebegım ıkı buyuk muz yedi .Off vallahi darlandım ya ben anlatamıyorum ya sız anlamak ıstemıyorsunuz
Sizi bence anladık ve hala yaptığınızın bencillik olduğunu düşünüyoruz. Diğer çocuklar sizin yüzünüzden enfeksiyon kapıp daha da hastalansa da kendi vicdanınızı böyle rahatlatabilir misiniz merak ettim. Tamam evladınız, tamam aç, ama bunun çözümü bu değil işte.

Sız cunku cocukken hiç dusmedınz kolunuz bacagınız kanamadi dimi .Bebegımızi izmariti bız yedırmısz gıbı konısuyosunuz .Bnım sucum kahvaltı hazırlamak eşimin sucu içerde sigara içtiği yetmez gıbı kulluğu yerde bırakmak
.eşim ifadesini verdi .Ağladı bu bna ders olsn dedı anne baba olarak hatalarımız bunlar .hemşire bıle ısteye çocuğumu perişan etti ama onun yaptıgı hata degıl. Sadece bnm cocugumıda degıl baska cocuklarıdaa. Madem işinizi yapmıcaksınız neden ordasınıZ .en az 5 .6 tane hemşire vardı sorun çıkaran cocuk sayısıyla aynı herbiri bı cocuga baksa ıkı pıspıslasa cocuk o hale gelmicek .İçeriye girdiğimde Çocuğumun ayağı iple baglı olmasa kendını yataktan atacak dereceye gelmiş yatağın ucunda cok mu zor o cocugu duzeltmek
Merak ettim de eşiniz sigarayı bıraktı mı?

Sizi bence anladık ve hala yaptığınızın bencillik olduğunu düşünüyoruz. Diğer çocuklar sizin yüzünüzden enfeksiyon kapıp daha da hastalansa da kendi vicdanınızı böyle rahatlatabilir misiniz merak ettim. Tamam evladınız, tamam aç, ama bunun çözümü bu değil işte.
Off pepekı bencilim ben sadece kendı çocuğumu duşünürüm rahatladınmı

Cok tesekkur ederim. Bu surecte bikere bile yaninda aglamadim. Surekli yanindayim gececek kuzum diye teselli etmeye calistim. Hep yuzune bakarak onu cok sevdigimi bi daha onu uzmeyecegimi soyledim halada ayni devam ediyorum. Hep ona gulumsedim cok sukur atlattik simdilik. Bende dediginiz kitsbi arastirdim sanirim benim isime yarayacagini sanmiyorum cunku bende biliyorum sevgisizlik cocuklari oldurur. O yuzden butun sevgimi bebegime veriyorum. Mutlu gunler tesekkur ederim yorumladiginiz icin.

İnşalalh sağlıklı günlere kavuşursunuz. Ey travma bizden uzak dur adlı kitap işinize yarayabilir.

Back