Hastane konusunda ki kararsızlığım ve hamilelik hassaslığım... :(

.

Son düzenleme:
.

Sakincasi yoksa hangi sehir bu ben de hamileyim hep farkli farkli ozellere gittim yeni olmasina ragmen eger ayni sehirdeysek tedirgin oldum

Bence bulunduğunuz yere göre değişir. Benim olduğum semtte devlet hastanesine sağlıklı girsen hasta çıkarsın mesela. Başka yerlerde tam tetkiklerin yapılır özelle kıyaslanamayacak kadar bilgilidir hocaları vs. Araştırıp öğrenmeden bilemezsin. İçine ne siniyosa o şekilde yap doğumunu eşini falan düşünüp de aklına yatmayanı seçme, bebeğini düşün. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Durumunuz varsa ozele gidin derim ben.devletteki doktorlar kotu oldugu icin degil is yukleri fazla oldugu icin daha tahammulsuz olabiliyorlar dogum neticede psikolojik rahatlik da gerektiren bir durum o yuzden ozeli tercih edin diyorum.ama bunun disinda doktorlari kiyaslamak yani teknik beceri bilgi vs konusunda kiyaslamak bize dusmez :)

Çok üzüldüm peki neden başka doktora gitmediniz? Çok ilgili yakın mı davrandı gerek duymadınız ?
Aynen öyle , Devlet Hastanesi olunca insana insan gibi davranılmıyor maalesef
bu gittiğim dr içlerinde davranışı iyi olandı bazen onunda saati saatini tutmuyordu ama daha iyi gibi geldi bana
İnsan başına gelmeden bilemiyor işte, her seferinde ultrasonla baktı iyi iyi dedi gönderdi son zamanlarda çok şişmiştim, bacaklarımda kaşınmaktan yaralar çıkmıştı her hamilelikte olur bunlar bol su iç evinde dinlen dedi ben de öyle yaptım kısaca evladım daha fazla dayanamayıp öldü...
Rabbim elimi kolumu bağladı , o dönem eşime eve gelemeyecek derecede iş yükü verdi yani vesilesiz hiç bir şey olmaz hesabı belli bile etmedi Rabbim cennet kuşumuzu aldı

Arkadasım medipol kozyatagına gidiyor. Cok yogunum diğer hoca ultrasona baksın dmeiş 7 aylık doktoru! Yani devleti özeli yok! Doktorun insan olacak

Merhaba,

Eltinize kızmayın öncelikle, belki o da özeli önerecektir ama gidecek durumunuz yok diye bir de kafaya takarsınız diye şimdi öyle konuşuyordur.

Ben ilk doğumumu devlette yapsam mı diye düşünmüştüm, çünkü çok iyi bir kadın Doğum hastanesi vardı ilimizde. Ama mesai saatleti vs bana uymadı, özele gittim. Siz de size uyan hastaneyi ve doktoru seçin. En önemlisi doktor, onunla anlaştınız mı tamamdır. Hastane eski olabilir, eğer ki riskli bir gebelik değilse çok sorun yaşamazsınız.

Kıyamam ya yazmışsın

Ama bence 4 senede doğurmuştur rivercım

Ben kontrollerimi ve doğumumu devlet hastanesinde yaptım çok şükür hiç bir sorun yaşamadım tabi doktorumun da etkisi var çok güleryüzlü, espirili bir doktordu. Yine hamile kalsam devlete giderim. Tabi karar senin çok ilgi bekliyorsan özele git.

Yok valla çıkaramıycam ben bebegi :) ben napıyım? Devlet hastanesinde dogum yapıcam çünkü. Öleyim ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…