- 6 Haziran 2007
- 279
- 46
- 643
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
canım nerde oturuyosun bu önemli.. tamam devlet hastanesi takip yönünden detaylı ve güzeldir.. doğum da daha tecrübeli kişiler tarafından gerçekleşir oda güzel.. amaaaa güler yüz, ilgi, itina anlayış zerre kadar bekleme.. sırf bu yüzden devlet hastanesini tercih etmem.. benim açımdan sıkıntı yok ben zaten özel bi hastanede çalışıyorum takibimi de burda oluyorum inşallah doğumu da burda düşünüyorum.. ama devlete gitmek zorunda olsam bende senin gibi düşünürdüm.. doğum sancısı çeken kadını azarlayıp dövmekten beter ediyorlar.. ben katil olurum orda.. herşeyim dört dörtlük olacak diye ordaki edepsiz hasta bakıcıların hemşirelerin tavırlarını çekemem.. şöyle sölim benim bir ara işimle ilgili problemlerim vardı çok zorlu bir ilk 3 ay geçirdim gebeliğimde.. ve işten ayrılmayı düşünüyordum.. ayrılsaydım kontrollerimi devlet hastanesinde yaptıracaktım.. yada bizim evin yakınında tıp merkezi var muayene 25 tl oraya gidecektim fiyat uygun diye.. iş yerinden alacağım tazminatın bir kısmı ile de doğumumu yine çalıştığım hastanede yapacaktım.. öyle planlamıştım.. birçok tanıdığım öyle yapıyor.. takipleri devlette doğumu özelde yapıyorlar.. en azından biraz fazla para ödeyip kimsenin kaprisini çekmiyorsun.. mesela istanbulda 350 liraya doğum yaptıran özel hastaneler var.. çokta ilgili güler yüzlü çalışanları var.. işte evine yakın olması da önemli. sen şimdiden bunları kafana takma 9 ay boyunca takipler testler için dünya para vermene gerek yok.. doğum için bir yer araştır.. takipleri sağlık ocakları mükemmel yapıyor herşeyinle ilgileniyorlar.. ayda bir kontrol normal zaten her doktor ayda bir çağırır hemen hemen.. inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın canım.. bu arada ben 18 haftalık oldum hala gecenin bir yarısı kalkıp tarhana çorbası makarna falan yapıp yiyorumoturduğun yeri söyle sana hastane araştırırız..
Ne ihmali şikayet ettnzmi basın sağolsunArkadaşlar
39 haftalık bebeğimi dr ihmali yüzünden Etlik Zübeyde Hanım Hastanesinde kaybettim
Gidecekler dikkat
Allah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinişte bende ondan korkuyorum doğum esnasın azarlanmak falan duydum öyle şeyleri,o zaman öyle yapayım devlette kontrollerimi özelde doğumumu hem eşimin dediği olur hem benim.Ben istanbul bayrampaşada oturuyorum çokta araştırma yapamadım açıkcaşı 3-4 hastane gezdm ama ne biliyim..Sağol yaa valla beni biraz rahatlattın beni sıkıntı skıntı Medipol hastanesi için iyi şeyler duydum ama devlete gidenlerede özeller çok iyi davranmıyo diye söylediler bilemediimmm :/
eki konuymuş yaaaAllah bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
vokalist arkadaşımız çok güzel akıl vermiş
tam bilmiyorum ama bayrampaşa ile arasını nisa hastanesi iyidir doğum konularında :)
ama o yenibosna da tabi uzak yakınlığı hakkında bilgim yok
Ettik ama neye yarar ki sözde Hastane Sağlık Bakanlığının zoruyla inceleme başlattıNe ihmali şikayet ettnzmi basın sağolsun
Eski konu olsa da insanlar bakıyorlar nereye gidelim ne yapalım diyeeki konuymuş yaaa
kim hortlatmış
Çok üzüldüm ifşa etmenizde çok mantıklı en azından öğrenmiş olur hamile bayanlar tercihlerinide o şekilde yaparlar tekrr basın sağolsunEttik ama neye yarar ki sözde Hastane Sağlık Bakanlığının zoruyla inceleme başlattı
Neye yarar ki , sadece gidecekler dikkat etsin istedim
O hastanede son zamana dek bebeğin iyi iyi dediler, şişmiştim kaşıntılarım vardı dr her gebelikte olur dedi git evinde dinlen ağrın sızın olursa gel dedi , evime gittim dinlendim ağrım sızım da olmadı hiç , son hastaneye rutin kontrole gittiğimizde bebeğim çoktan ölmüştü bu arada yaşım da 42'ydi. Bir tane kan tahlili bile almadılar meğer bebek sıkıntıdaymış, gelişim geriliği varmış (sonradan öğrendim kan pıhtılaşma sorunum varmış)
Dr bana 34 haftalık görünen bebek için 37 haftalık çalışamaz raporu dahi vermiş , cahil de bir insan değilim ama işte körü körüne inandık o doktora
Allah razı olsun, Allah böyle bir acıyı yaşatmasın kimselereÇok üzüldüm ifşa etmenizde çok mantıklı en azından öğrenmiş olur hamile bayanlar tercihlerinide o şekilde yaparlar tekrr basın sağolsun
Ettik ama neye yarar ki sözde Hastane Sağlık Bakanlığının zoruyla inceleme başlattı
Neye yarar ki , sadece gidecekler dikkat etsin istedim
O hastanede son zamana dek bebeğin iyi iyi dediler, şişmiştim kaşıntılarım vardı dr her gebelikte olur dedi git evinde dinlen ağrın sızın olursa gel dedi , evime gittim dinlendim ağrım sızım da olmadı hiç , son hastaneye rutin kontrole gittiğimizde bebeğim çoktan ölmüştü bu arada yaşım da 42'ydi. Bir tane kan tahlili bile almadılar meğer bebek sıkıntıdaymış, gelişim geriliği varmış (sonradan öğrendim kan pıhtılaşma sorunum varmış)
Dr bana 34 haftalık görünen bebek için 37 haftalık çalışamaz raporu dahi vermiş , cahil de bir insan değilim ama işte körü körüne inandık o doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?