• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Hastane çıkışı

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
kızlar kızım olacak 1 ay sonra kısmetse.. ama aradığım gibi bi hastane çıkışı seti bulamadım... hem kaliteli, hem uygun fiyat olsun istiorum..migros, armada gibi mağazalar da olabilir..ankaralı anneler ve anne adayları siz nerelerden aldınız hastane çıkışını?

kızlar kızım olacak 1 ay sonra kısmetse.. ama aradığım gibi bi hastane çıkışı seti bulamadım... hem kaliteli, hem uygun fiyat olsun istiorum..migros, armada gibi mağazalar da olabilir..ankaralı anneler ve anne adayları siz nerelerden aldınız hastane çıkışını?

wenice'de var 30-40 tl genelde bu civarlarda oluyor tam takımlar. ama ben hastane çıkışı diye almadım. benim de doğum haziran başında inşallah. 4 tane zıbın aldım bebek mağazalarından. hatta bir tanesini pazardan aldım okadar güzel ki pazar malı demezsin beşiktaş pazarından 15 tl idi adam 10 tlye bıraktı.beyaz üzerinde pembe bir arı var .eğer istanbuldaysan beşiktaş pazarıa mutlaka uğra derim. hastane çıkışlarında battaniye de oluyor ben battaniyesini ayrı aldım daha doğrusu annem almış şu penye battaniyelerden. sen de o şekilde yapabilirsin.

Sana sadece tavsiyem böyle hastane icin alincak malzemeler diyipte 50 sayfa liste yapan kisilere aldanma... Yanina sadece bir gecelik bir tanede cocugun icin takim götürüsen yeter gerisi hastaneden karsilaniyor zaten... Takim olmasi sartmi bir sapka bir tulum ic tulumu bir tane alt bezi vede bir pattaniye bulundurursan yeterli...

Hayrılısı ile bebeğini kucağına alırsın inşallah:)
Benim tavsiyem boşu boşuna öyle set falan alma.Hem o kadar para vermene gerek yok.Doğum yaptığın hastane verirse süper olur tabi ama diyelim ki vermedi, ozaman bir 1 tulum,1 body,1 eldiven-şapka bide kalın bir battaniye al yeter bence.bunları takım olarak değil,parça parça alıp takım yapabilirsin sonuçta,hem ne kadar giyiyolarki...belki 2 kez daha giyer...
Allah kolaylık versin:)

dedikleriniz mantıklı aslında ama ben nedense dünyaya geldiğinde ilk giydiği giysinin kaliteli ve gösterişli olmasını istiyorum ve takım olmalı birbirine uygun şeyler hem öyle resimleri de çekilecek.yıllar sonra baktığımda içime sinen bir şey olsun istiyoyrum.nasip tabi.allah hepimizinkini hayırlı etsin.

ben 3 adet zıbın takımı aldım birinci olanı kutuda almıştm minidamla markası gayet kaliteli 26ya almştm diğer ikisini dei annem İzmirde bir bebek mağazasından 15er tlye aldı onlarında malı güzel.yeter sanırım hastane için. $CIMG1563.jpg $CIMG1567.jpg $CIMG1565.jpg

fazla parçalı olması işe yarıyo bence ben idil bebenin 2 takımını aldım.ikiside 100 tl civarlarında kızım 2 aylık ve hala iç zıbınlar hariç tüm parçaları kullanıyorum 1 ay kadar daha da kullanırım.içinde havlusu battaniyesi iç dış zıbını şapka önlük eldiven çorap tulum v.s. ihtiyaç olan herşey var.kızım ufak doğduğu için ben baya kullandım. bence en az bir tane takım al. acity de var alt katta. bide açık renkler iyi oluyo ben bi kırmızılı bi beyazlı almıştım.beyaz olan daha güzel duruyo.hemde idilin malı güzel yıka yıka kullan

hepinize tavsiyeleriniz için tşk arkadaşlar.. bu hafta sonu bakıcam inş a citye falan.. inş kafama göre bişi bulurum.. ama sorduklarım 100 milyondan aşağı deildi.. bayağı pahalı..10 parça..

benim aldığım takımlar 20 parçalı 90 küsüre aldım.battaniye,havlu,2 zıbın 2 eldiven, 2 şapka ,2 önlük,2 ağız bezi,1 tulum, 2 alt üst takım. optimuma da bakabilirsin üst kata görgülü bebe var oraya bak.çok güzel hastane çıkışları var.ben birini ordan aldım. bide en az 2-3 tane penye hırka al yünlüler çocuğun ağzına giriyo rahat emzirilmiyo ve çok sıcak oluyo.

Merhaba,
Sen de Ankaralisin. 2011'de dogum yapan ve yapacak olan Ankarali anneler ve anne adaylari icin alisverislerimizi nereden yaptigimiz, indirimler ve kampanyalar hakkinda bir topik actim. Buyurmak ve de paylasmak isterseniz:

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/433502-2011-ankara-anneleri-adaylari-alisveris-paylasim-alani.html

Dogum yapinca gösteriside kaliteyide unutacaksin aklin sadece bebeginde olacak her seyi unutacaksin yani bence cok abartiya kacma üc tane cok ama cok fazla onun ancak ikisini belki giydirirsin bende bürsürü aldim ama hic birisini giymedi

Onur carşısının girişinde bi bebe magazası vardı orda en iyisi minidamla dediler ve 10lu hastanecıkışları 65 falandı bende iki tane aldım biri krem renkli digeri beyaz üzerine pembe. Bende doğduğunda özel seyler giysin istedim belki doğdugunda gözüm görmicek düşünemiyeceğim ama şuanda düşünebildiğim için aldım :)
Hatta ben kendimide düşünüp sezeryanla doğum yapacağım için gitmeden önce fön cektirip gideceğim ve hafif makyaj yapmayı düşünüyorum gelen ziyaretciler bebeğimi ve beni güzel bakımlı görsünler istiyorum. :) abartımı oldu :))

Son düzenleme:
Back