Doğuma Hazırlık Hastane çantasına neler koymaliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ilk oglumda koyduklarimi soyleyeyim
• 1 adet aptamil mama 1 numara
•biberon emzik
•pamuk islak mendil
•prima yenidogan bez
•2 adet hastane cikisi takimi
• 1 adet tulum
•3 tane patikli
•4 adet citcitli badi
•3 adet agizbezi
•2 adet onluk
•coraplar
•zemzem suyu(dogduktan sonra bir kasik icurmistik)
•cay kasigi toz seker
•ince battaniye
•puset
•Alt degistirme minderi yastigi

Benim cantamdakiler
•3 adet pijama takjmi
•corap kalin ceket
• terlik parfum
•depend hasta kulotlu bez
•ped
•islak mendil
•pecete
•tarak
•emzirme sutyeni
•atlet kulot

Çok guzel bnde 4 düşünüyorum ama bakalım rabbim neyi kısmet ederse Allah bağışlasin canım kaç yaslarindalar
Amin canm rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah büyük kızım 9 oğlum 7 küçük kızım 4

Yani ben ozamn birgun kaldım fazla bişey götürmedi zaten doğumdan cikiyrz kafayı yiyoryz üstüne bide banyomu yapcm hstnede arkadaş lif yazmayı unutmuş

Herkes farkli bir canta hazirlayabilir. Bu ihtiyaca gore degisir. Kimi banyo yapmak ister. Kimi de istemez. Refakatci icin de aynilari gecerli.

Öncelikle Doğum yapacağınız hastane ile konuşun, bazıları onlarda oluyor. Bebek bezi, hasta bezi, hijyenik ped gibi...

Bebek için

10lu takım
5li takım
Eldiven
Çorap
2-3 tane Ağız mendili
15 tane Bebek bezi
Islak mendil
Gerekirse diye sterilize edilmiş 1 biberon(yenidoğan)

Anne için

Pijama/gecelik (ben 1 pijama tk ve 1 gecelik götürdüm)
Sabahlık/hırka/yelek tarzı birşey
Terlik
Havlu
2 Emzirme atleti
2 Emzirme sütyeni
5-6 tane külot
Hasta bezi/hijyenik ped
2-3 çift çorap
Deodorant (kokusuz almıştım emzirirken bebeği rahatsız etmemesi için)
Diş fırçası-macunu
Hastanede fotoğraf çekimi olacaksa makyaj malzemesi, saç fırçası, lohusa tacı.

Yine hastane odasında kullanmak üzere kağıt havlu, ıslak mendil, şarj aleti veya powerbank.

Refakatçi durumunu düşünmemiştim 4 yıl önce Doğum yapacağım zaman.

Doğumum da plansız oldu. Annem çok zorlanmıştı terlik ve yedek kıyafet olmayınca. Çok gerekli yani aslında.

Sen ilk başta kendin yazına bak tmm

olabilir yanlış yazmışım şimdi sana ne benim yazmamdan herkes beni tanır ben senin bildiğin o lafları yazacak bir insan deilm tmm. ...

1- Sen değil siz.

2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.

3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.

Hahaha sadece gülerim ayy öylemi ay bak tanıdın yapışkan insan yol al ben senin len uğraşamam sana ne istediğimi yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…