- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.115
- 598
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Gerçekten çok tskr ederim internetten baktım amiin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn 4 gözle bizde bekliyoruz 1tane daha olsun inşallah rabbim ol der ve olurGerçekten çok tskr ederim internetten baktım amiin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah![]()
İkinciyi mi dusunuyordunuz. İnsallİn rabbim kısmet etsin insallah yuzunuzu güldürsün rabbimAminnn 4 gözle bizde bekliyoruz 1tane daha olsun inşallah rabbim ol der ve olur
Ay biraz şok olcak ama kuzum 4. Yu dusunuyoruzzzzzzİkinciyi mi dusunuyordunuz. İnsallİn rabbim kısmet etsin insallah yuzunuzu güldürsün rabbim![]()
Amin canm rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah büyük kızım 9 oğlum 7 küçük kızım 4Çok guzel bnde 4 düşünüyorum ama bakalım rabbim neyi kısmet ederseAllah bağışlasin canım kaç yaslarindalar
![]()
Maşallah rabbim bağislasin hayırlı evlat olsunlar insallahAmin canm rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayırlı kılsın inşallah büyük kızım 9 oğlum 7 küçük kızım 4
Ben dogumdan ciktigimda asiri terlemistim. O yuzden banyo yapilirsa diye yazdim. Yoksa elzem ihtiyac degilCanım lütfen yanlış anlama sanki doğuma deil tatile gidiyorz saç kurutma makinesi tarak şampuan falan vs yani zaten özelde yaparsa o dediklerin var orda
Yani ben ozamn birgun kaldım fazla bişey götürmedi zaten doğumdan cikiyrz kafayı yiyoryz üstüne bide banyomu yapcm hstnede arkadaş lif yazmayı unutmuş
Herkes farkli bir canta hazirlayabilir. Bu ihtiyaca gore degisir. Kimi banyo yapmak ister. Kimi de istemez. Refakatci icin de aynilari gecerli.Aynen aynen banyo zaten normalde eve cikinca yapılır sezeryanda 4 gün sonra falan yinede insan cesaret edemiyor bikere refakatçi nin pijama terlik dedorant kullandiginida ilk defa duydum 3 tane doğurdu m annem neyle geldiyse öyle gitti yani
Allah aşkına bana ne refakatçidan yazık ona oda bizimle ölüyor zaten hiç yatmıyor sabaha kadar eyer rahtsz oluyorlarsa refakatçi almasınlar valla
- Elbise şeklinde gecelik - doğumdan sonra tuvalete giderken pijama altını indirmek zor oluyor bence
- Çorap
- Büyükler için hasta bezi paketi - kanama olduğu için normal ped yetmeyecektir
- Toka
- Tarak
- Dudak nemlendiricisi
- Şampuan, havlu, saç kurutma makinesi - doğum sonrası çok terleniliyor
- Terlik
- En az 10 tane bebek bezi
- Bebek alt silme pamuğu
- Islak mendil
- Bebek ağız silme bezi 2 tane
- Bebek kıyafet takımı 2 tane
- Bebek battaniye 2 tane ince, 1 tane kalın
- Havlu kağıt
- Kendin için tatlı bir şeyler - sevdiğin tatlılardan söyleyebilirsin. Doğum sonrası insan çok acıkıyor
- Şarj aleti - kendin ve eşin için
- Refakatçin için pijama, terlik, deodrant, çorap
olabilir yanlış yazmışım şimdi sana ne benim yazmamdan herkes beni tanır ben senin bildiğin o lafları yazacak bir insan deilm tmm. ...Bana ne refakatçiden yazıp hemen peşine yazık ona da yazmanız gerçekten çok tuhaf.
Sen ilk başta kendin yazına bak tmmÖncelikle Doğum yapacağınız hastane ile konuşun, bazıları onlarda oluyor. Bebek bezi, hasta bezi, hijyenik ped gibi...
Bebek için
10lu takım
5li takım
Eldiven
Çorap
2-3 tane Ağız mendili
15 tane Bebek bezi
Islak mendil
Gerekirse diye sterilize edilmiş 1 biberon(yenidoğan)
Anne için
Pijama/gecelik (ben 1 pijama tk ve 1 gecelik götürdüm)
Sabahlık/hırka/yelek tarzı birşey
Terlik
Havlu
2 Emzirme atleti
2 Emzirme sütyeni
5-6 tane külot
Hasta bezi/hijyenik ped
2-3 çift çorap
Deodorant (kokusuz almıştım emzirirken bebeği rahatsız etmemesi için)
Diş fırçası-macunu
Hastanede fotoğraf çekimi olacaksa makyaj malzemesi, saç fırçası, lohusa tacı.
Yine hastane odasında kullanmak üzere kağıt havlu, ıslak mendil, şarj aleti veya powerbank.
olabilir yanlış yazmışım şimdi sana ne benim yazmamdan herkes beni tanır ben senin bildiğin o lafları yazacak bir insan deilm tmm. ...
Hahaha sadece gülerim ayy öylemi ay bak tanıdın yapışkan insan yol al ben senin len uğraşamam sana ne istediğimi yazarım1- Sen değil siz.
2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.
3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.
Hahaha sadece gülerim ayy öylemi ay bak tanıdın yapışkan insan yol al ben senin len uğraşamam sana ne istediğimi yazarım