Doğuma Hazırlık Hastane çantasına neler koymaliyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.115
598
Arkadaşlar selamin aleyküm. Ben 34 haftalik hamileyim hastane çantası hazırlamak için ideal bir zaman gibi geliyor fakat çantaya neler koymam gerektiği hakkında pek bir bilgim yok sizler neler koydunuz en çok nelere ihtiyaç duyuluyor lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden çok tskr ederim

Selam canim benim❤❤oncelikle kizim icin 3 takim,3corap, 2battaniye yazlik kislik burada hava serin cünkü,1kundak, 10tane bez ne olur ne olmazislak mendil,agiz mendilini paket olarak.
Kendim icin pijama takimi,terlik,2kalin corap cok üsürmüs kadinlar dogum sonrasi,ikiser takim ic camasiri, havlu,gogus kremi birde ped. Hasta bezini aliriz artikEksik bisey kalmamistir umarim. Fazladan koydum ne olur ne olmaz diye.
Rabbim kolayliklar versinn

• Elbise şeklinde gecelik - doğumdan sonra tuvalete giderken pijama altını indirmek zor oluyor bence
  • Çorap
  • Büyükler için hasta bezi paketi - kanama olduğu için normal ped yetmeyecektir
  • Toka
  • Tarak
  • Dudak nemlendiricisi
  • Şampuan, havlu, saç kurutma makinesi - doğum sonrası çok terleniliyor
  • Terlik
  • En az 10 tane bebek bezi
  • Bebek alt silme pamuğu
  • Islak mendil
  • Bebek ağız silme bezi 2 tane
  • Bebek kıyafet takımı 2 tane
  • Bebek battaniye 2 tane ince, 1 tane kalın
  • Havlu kağıt
  • Kendin için tatlı bir şeyler - sevdiğin tatlılardan söyleyebilirsin. Doğum sonrası insan çok acıkıyor
  • Şarj aleti - kendin ve eşin için
  • Refakatçin için pijama, terlik, deodrant, çorap

Ben küçük kızıma büyük valiz yapmistim kendime 2 tane pijama takimi yada lohusa takımı 2 coft çorap 3 kilot 2 sütyen 1 atlet bol bol pet havlu göğüs pedi ve kremi 1 çift terlik ve oyali yazma üstüme uzun yelek almıştım bebeğe hastane çıkışı bolca bez safsulu islak havlu emzik küçük biberon her ihtimale karşı 2 tane takım tulum battaniye ince kalın ve puset

Canım lütfen yanlış anlama sanki doğuma deil tatile gidiyorz saç kurutma makinesi tarak şampuan falan vs yani zaten özelde yaparsa o dediklerin var orda

Canım lütfen yanlış anlama sanki doğuma deil tatile gidiyorz saç kurutma makinesi tarak şampuan falan vs yani zaten özelde yaparsa o dediklerin var orda
Bende bazılarını gereksiz yük buluyorum zaten epi topu 1 yada 2 gün kaliniyor

Bende bazılarını gereksiz yük buluyorum zaten epi topu 1 yada 2 gün kaliniyor
Yani ben ozamn birgun kaldım fazla bişey götürmedi zaten doğumdan cikiyrz kafayı yiyoryz üstüne bide banyomu yapcm hstnede arkadaş lif yazmayı unutmuş

Yani ben ozamn birgun kaldım fazla bişey götürmedi zaten doğumdan cikiyrz kafayı yiyoryz üstüne bide banyomu yapcm hstnede arkadaş lif yazmayı unutmuş
Aynen aynen banyo zaten normalde eve cikinca yapılır sezeryanda 4 gün sonra falan yinede insan cesaret edemiyor bikere refakatçi nin pijama terlik dedorant kullandiginida ilk defa duydum 3 tane doğurdu m annem neyle geldiyse öyle gitti yani

Teşekkür ederim kızlar hayırlısıyla bi o gün gelseydi bnde çok bişey almak istemiyorum yanıma gerçekten ne gerekliyse onlari koymak istiyorum
Ya zaten en gerekli kendine 2 takım pijama terlik çorap iccamasiri goguspedi kremi kapaliysan eğer güzel bir yazma istersen el tuz için havlu istemese n havlu kağıtta olur bebeğe hastane çıkışı 2 takım daha tulum zibin ağız Mendili puset çorap çokça yeni doğan bez ama sana tavsiyem gobekbagi oyuntulu molfix ten al bezi yeni doğan için ve ıslak havlu al kokusuz saf sulu olandan 1 kalın 2 ince battaniye kendine çokça ped bazı yerlerde hasta bezi veriyolar şunuda ekliyim bir güzel küçük poşet yada çanta yada kese gibi birşeyin içine ebeye yani sen doğumdan sonra bebeğe giydirilecekleri ayrı koy ve üstüne yaz hemsireye verilecek diye onun içine bebeğe ilk anda ne giydirmeyi istiyosan hastane çıkışı olur tulumlu takimlar olur ama 1 takım koy battaniyesiyle beraber bez 1 tane koy onun içine çok koyma alıyorlar gerek yok bence citcitli badi koy fazla bişey koyma inşallah hayırlı dogumlarin olsun canm benm

C
Çok tskr ederim canım inşallah bunlara dikkat ederek hazırlayacağım çantami evet bezi aldıklarını bikere daha duymuştum

Sağlık lâ gelsin prenses evet göbek bağı oyuntulu sadece molfixde var diye biliyorum marketlerdede vardır büyük marketlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…