- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
- Konu Sahibi PrensesAnnesi_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana ne refakatçiden yazıp hemen peşine yazık ona da yazmanız gerçekten çok tuhaf.
Bence siz çok sacmaladiniz arkadaş yanlış yazdım demiş ve bundan size ne lütfen konuyu kapattırmak istemiyorum ...!1- Sen değil siz.
2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.
3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.
Haklısın asiyem yanımızda kalacak refakatçi bütün eşyalarını almalı biz hangi birine çanta yapalımAllah aşkına bana ne refakatçidan yazık ona oda bizimle ölüyor zaten hiç yatmıyor sabaha kadar eyer rahtsz oluyorlarsa refakatçi almasınlar valla
İnsan der arkdsim beni yanlış anladın kendine iyi bak dedim hemn niye kaciyrsunki
Amiiin canım bnim çok tskr ederim çok güzel konuştunHayrla doğum yaparsın inşaAllah BeautifulPanda0814 :* Rabbım
Bu güzel duyguyu tüm bebek isteyen annelere evli kızlarımıza nasip etsin ınsaAllah :*
Asiyem21 seni çok gördüm seni Allah için tanıyorum elhamdülillah iyiki varsın :)
Lakin biliyorsun turkcemız esnek ya çevremizdeki kötü kişilerin çokluğundan herkesi onlar gibi görebiliyoruz yada kişi kendinden bildiğinden işi herseyı kendine çekiyor olabiliyor bilemeyiz suizan etmektense yanlış anlamışsınız denir mübarek gün sevaplar kazanılır :) lütfen yapıcı olun bizlere çocuklara gelecek nesillere güzel örnek olun anneler evliler bacılar mübarek gün kalp kırmayın inşaAllah
Ayrıca Sen sizle hayırdır ne demek istiyorsunuz çifte standart yapan bir anne çocuğuna ne kadar adl olabilir Allah muhafaza ki
Allah kimsenin büyüklüğüne küçüklüğüne bakmamış ben benim dememiş biz demiş iken bizim ne haddimiz var lütfen geleceğimize güzel anneler güzel düşünen insanlar yaraşır :) Rabbim insan eylesin güzel insanları anne eylesin güzel insan yetiştireceklere çocuk ihsan eylesin inşaAllah vesselam :*
Anam çocukları okula almaya gittim geldim derken iftar hazırlıkları giremedim neler olmuş burda canm yaMune abla yaa bakarmisin bu arkadaş gerçekten aştı kendini
Boşver canım boş insan işte sen nasılsın neypyrsn canımAnam çocukları okula almaya gittim geldim derken iftar hazırlıkları giremedim neler olmuş burda canm ya
Böyle hayirli bir ayda güzel konustun agzina sağlık lutfen yapıcı olalım bendw bazen hic farkinda olmadan kendimi ifade edemiyorum farklı hissediyorum ama anlatım seklim yanlış ve bu yuzden ne geliyorsa basima bundan geliyorHayrla doğum yaparsın inşaAllah BeautifulPanda0814 :* Rabbım
Bu güzel duyguyu tüm bebek isteyen annelere evli kızlarımıza nasip etsin ınsaAllah :*
Asiyem21 seni çok gördüm seni Allah için tanıyorum elhamdülillah iyiki varsın :)
Lakin biliyorsun turkcemız esnek ya çevremizdeki kötü kişilerin çokluğundan herkesi onlar gibi görebiliyoruz yada kişi kendinden bildiğinden işi herseyı kendine çekiyor olabiliyor bilemeyiz suizan etmektense yanlış anlamışsınız denir mübarek gün sevaplar kazanılır :) lütfen yapıcı olun bizlere çocuklara gelecek nesillere güzel örnek olun anneler evliler bacılar mübarek gün kalp kırmayın inşaAllah
Ayrıca Sen sizle hayırdır ne demek istiyorsunuz çifte standart yapan bir anne çocuğuna ne kadar adl olabilir Allah muhafaza ki
Allah kimsenin büyüklüğüne küçüklüğüne bakmamış ben benim dememiş biz demiş iken bizim ne haddimiz var lütfen geleceğimize güzel anneler güzel düşünen insanlar yaraşır :) Rabbim insan eylesin güzel insanları anne eylesin güzel insan yetiştireceklere çocuk ihsan eylesin inşaAllah vesselam :*
İyi bende canm napim ugrasiyom işlerle sen napiyon ben izmrdeyim sen nerdesin canmBoşver canım boş insan işte sen nasılsın neypyrsn canım
1- Sen değil siz.
2- Yıllardır bu forumdayım, ben de dahil pek çok üye tanımıyor sizi.
3- yanlış yazmışım diye kelime veya harf hatasına denir. Birbirinin aksi iki cümle yazınca, yanlış yazmışım değil, saçmalamışım demek gerekir.
Mune abla burda polemik yok mu neden sadece 1 üye ban almış. Sonuçta 1 2 mesaj değil karşılıklı 5 6 mesaj yazılmış ve konuyla alakasız. Belki yanlış gözlemliyorumdur sen daha iyi bilirsin ancak fikrimi belirtmek istedim. Hayırlı sahurlar