Cnm pek çok hastalıkla ugrasmissin. Allah sıhhat versin.
Bendede yara çıkmıştı. Fitil verdi doktorum. Sonra yine yeniledi. Sogan suyu kürü iyi geldi. Ama sen iyilesmissin maassallah
Cok mu stres var?
Bagirsak da kolit olabilir mi? Farkli doktor denediniz mi?
Benimde mide yanmasi problemim var arada duruluyor sonra yine hortluyor....bugun feci yaniyor ilac almak istemiyorum mide ilaclari kansizlik yapiyor zaten demirim dusuk bende bu hastaligimi cok takiyorum....
evet gebeliğe engel olabiliyormuş diye tedavi oldum ben deÇok tsk ederim cnm saol. Hamileligime engel oluyodu. Geçince hemen gebe kaldim cok şükür. Tekrarlamaz ins.
Iyi geliyor ama demirimi cok düşürüyor ve bagirsak florami bozuyor zaten mideyr vurunca bağırsağada vuruyor... kabiz olmamam lazim makat catlakligim var ayrica ishalde olmsmam lazim oda feci yapiyor böyle kısır dongudeyim...sizede gecmis olsun canim..haklısınız
çünkü insanın neresi ağrıyosa canı orada gibi oluyor.
çok geçmiş olsun
ilaçla da nereye kadar işte
yine de aldığınızda iyi geliyosa alın eziyet çekmeyin
Ne gelirse o lanet stresden geliyor zaten.3 kere fitil 2 kere antibiyotik tedavisi gördüm
ama büyük bi yaraymış iyileşmedi
en son 15 dklık operasyonla yaktılar
eğer zorunda kalırsan korkma geçmiş olsun sana da
stres temelli benimki
doktora öğrencisiyim
biraz da ailede olan durumlardan stresli zamanlar geçirdim
hep takmıyor gibiydim ama bağırsaklarım takmış
3 farklı doktora gittim yapılan tahlillerde bişey çıkmadı
bu da irritabl bağırsak sendromuna işaret ediyomuş
strese girince atak oluyor genelde
bir de dokunan bi kaç yiyecek var onları tüketince
Çok büyük geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede eski sağlığınıza kavuşursunuz. Çok stres altında olduğunuz bir işte mi çalışıyorsunuz ya da son zamanlarda çok fazla stresli olaylar geçti mi başınızdan? Bunu söyleyince insanlara çok klişe geliyor ama gerçekten yoğun stres altında yaşayan insanlarda vücut böyle tepkiler gösteriyor. Terapi almayı düşünebilirsiniz, çok ciddi hastalığı olan insanlar dahi terapi alınca hastalıkları gerileme gösteriyor. Ama işinin ehli bir uzman klinik psikologtan almaya çalışın, ne idüğü belirsiz eğitimli kişilerden değil. İstanbul ya da Ankara'daysanız ben öneride bulunabilirim size.
annemi kaybettim 1 sene önce
bir de doktora öğrencisiyim
işimle de ilgili belirsizlik var 1 senedir
öğrencilik hayatımda da stres yaşıyorum
aslında özel hayatımda mutlu ve rahat olduğumu düşünüyorum
sürekli panik halinde değilim
ama bu görünürde böyle sanırım
derslerim rüyama falan giriyor
operasyon için uyutulmuştum
uyandırdılar ilk söylediğim “ödevlerimi yapmalıyım” :)
sanırım çok takıyorum farketmeden
ankaradayım öneriniz olursa dikkate alacağım
Iyi geliyor ama demirimi cok düşürüyor ve bagirsak florami bozuyor zaten mideyr vurunca bağırsağada vuruyor... kabiz olmamam lazim makat catlakligim var ayrica ishalde olmsmam lazim oda feci yapiyor böyle kısır dongudeyim...sizede gecmis olsun canim..
Ne gelirse o lanet stresden geliyor zaten.
Eger denemediyseniz sut urunleri ve gluten orucu yapin bir ay. Hatta bir de seker. Bakin hayat kalitenizde iyilesme olacak mi.
Kolestrol ilaclari da urkutucu. Bu erken yasta..baska sekil duzene sokamaz misiniz acep? Umit aktas a gorunseniz?
8 sene oldu biliyomusun. Sende tekrarlarda soğan suyunu öneririmevet gebeliğe engel olabiliyormuş diye tedavi oldum ben de
tekrarlamaz ya iyileşmişsin iyi düşünelim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?