- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.000
- 41
-
- Konu Sahibi Prensescann
Evet vardı genetik pıhtılaşma ama günümüzün çağımızın sorunu pıhtı olayı maalesefGenetik olarak pıhtılaşma varmiydi sizde peki bende pıhtılaşma gen testleri normal geldi
Bende inşallah bir an önce bu buhrandan Allah'ın izni ile kurtulurum .Önce sağlığım sonra bebek diyorum.Senin konuyu actigin gibiyim şu andaEvet vardı genetik pıhtılaşma ama günümüzün çağımızın sorunu pıhtı olayı maalesef
Allah şifa versinBende inşallah bir an önce bu buhrandan Allah'ın izni ile kurtulurum .Önce sağlığım sonra bebek diyorum.Senin konuyu actigin gibiyim şu anda
Kullanmıyorum ama hamile değilim ki dahaAllah şifa versin
Bebeğini de sağlıkla al kucağına
Şuan sulandırıcı kullanıyor musun peki
Benim bacaklarımda ağrı olunca doktor hemen corasprin kullan dedi ve tüp bebek ilaçlarını kesti tedbiren , sonra renkli doppler çekindim pıhtı çıkmamıştı şükürKullanmıyorum ama hamile değilim ki daha
Renkli dopllerde benimde birşey çıkmadı ama hala ağrım var ne yazikkiBenim bacaklarımda ağrı olunca doktor hemen corasprin kullan dedi ve tüp bebek ilaçlarını kesti tedbiren , sonra renkli doppler çekindim pıhtı çıkmamıştı şükür
Sevindim canım ya çok geçmiş olsunRenkli dopllerde benimde birşey çıkmadı ama hala ağrım var ne yazikki
Bir de bence corasprini doktoruna bir danışRenkli dopllerde benimde birşey çıkmadı ama hala ağrım var ne yazikki
Embriyolarim donduruldu .Histeroskopi olacaktım olamadım ağrılardan sebep covid atlatmadim.sendeki ağrılar nasildi .Benim dizimin altından ayak bileğine kadar ağrım oluyor birde uyuşma yapıyor .emar temiz çıktı ultrason dopller temiz ama bende ağrı bitmiyorSevindim canım ya çok geçmiş olsun
Benim de devam etmişti ağrılar
Geçmedi geçmedi geçmedi
Şuan covidden sonra da geçmeyen şeyler var ve yeni yeni değişik değişik şeyler
Şimdi tüp bebek tedavisine devam edecek misin
Acaba icsemmi diye düşündüm yarın akciğer tomografisi cektircem pihtidan çok korkuyorum halim yok vallahi Allah önce sağlık versinBir de bence corasprini doktoruna bir danış
Emar nerden çekindin ?Bir şey olsa emarda çıkardı degilmi
Emar bel ve bacaktan çektiler yuruyus pek yapamıyorum.emarda çıkardı dimi kemikle ilgili birşey olsaEmar nerden çekindin ?
Yürüyüş yapıyor musun
Tabi ki kesinlikle çıkardıEmar bel ve bacaktan çektiler yuruyus pek yapamıyorum.emarda çıkardı dimi kemikle ilgili birşey olsa
Benim iki sene sağ kaburgam civarı öyle ağrıdı kiEmar bel ve bacaktan çektiler yuruyus pek yapamıyorum.emarda çıkardı dimi kemikle ilgili birşey olsa
İnan okurken aynı ben birebir hatta sanki ben yazmışım zannettim doktora gittim kalpde birşey yok beyin tomografi temiz kan iyi ikna olmayıp başka doktora gittim temizMerhaba arkadaşlar , benim bu serüvenim 2017 nin sonunda başladı ,
Tüp bebek tedavisi gördüm , olmadı o süreçte babamı kaybettim ... sonra gebelik , gelişmedi ve kürtaj ..
Dört ay sonra yine gebelik gelişmedi ve kürtaj...
Sonra yine dört ay sonra gebelik gelişmedi ve kürtaj ...
2017 ile 2018 yılı arasında yaşandı tüm bunlar ... bu süreçlerde bende hiç bitmeyen hastalık belirtileri ,
Aşırı baş boyun ağrısı , bacaklarda ellerde karıncalanma , ağrılar ,
Kalp sıkışması ,
Ciddi sağ böğür ve sırt ağrısı , kaburga ağrısı , öyle ki uykularımdan uyandım ,
Panik atak ,
Kalp sıkışması ve ağrısı
Genel halsizlik , bayılma hissi , iç bulanması ,
Ciddi Boğaz boyun ağrısı , yutkunma zorluğu , nefes kokusu, boyunda kitle hissi ,
Ve dahası , nöroloji , gastroentereloji, dahiliye , kardiyoloji , kalp damar cerrahı, KBB, endokrinolj acil ve dahası olmak üzere dr lara gittim
Ciddi bi bi bulgum yok şükür
Ama geçmiyor illetler geçmiyor
Şuan yeni bir tüp bebek denemesindeyiz , histerekopi yapıldı embriyolar beşinci güne geldi , şuan ngs deler , ben de bu süreçte rahmi toparlayıcı ilaç kullanıyorken bacaklarımda ciddi ağrılar ve bölgesel kramplar acılar oluştu , umursama dedim kendi kendime ,
Salla gitsin sürekli bişeyin var zaten dedim , bu arada bu tüp bebek öncesi plates başlamış zayıflamış ve daha dinç hissetmeye başlamıştım ,
Neyse ben bu histereskopi sonrası iyileşme sürecinde dr un verdiği ilaçtan ciddi rahatsızlıklar duymaya başladım , en sonunda açtım baktım prospektüsü
İlacın yan etkileri oldukça fazla olmakta birlikte bacaklarda ve kollarda ağrılar olması en istenmeyen durum çünkü pıhtı oluşma riskini gösterirmiş ve dr a derhal söylenmesi gerekirmiş
Ben bunu okumama rağmen o gün de içtim ilacı aramadım dr u , ama corasprin başladım , ertesi gün ağrılarım daha da artınca aradım dr ı ve ilacı içmemi derhal bacaklardan doppler çekilmemi be corasprin içmemi söyledi
Hepsini yaptım ve ben doppler dan kesin pıhtı sorunu çıkacağını beklerken normal olduğumu söyledi kalp damar dr u , ama ağırlarım geçmedi geçmiyor , acaba diyorum o çekilen doppler da mı sorun var ? O bildiğini ultrason du , renkli ekran yoktu , çünkü sonuçlarda renkli doppler çekildi yazıyor ama ekran hep siyah beyazdı , aklımdan sorular gitmiyor , pıhtı mı var acaba diyorum , bana ileri boyutta zarar vermesinden korkuyorum
Bugün de eşimle dılarda yemek yedik , yediğimiz andan itibaren midem bulanıyor , şuan arttı ve su içiyorum , bacaklarımda ağrılar arttı uyuşmalar arttı ,
Uyuyamıyorum ,
Acillik olmaktan kendimi kaybetmekten o kadar çok korkuyorum ki
Sürekli hastalık hissi sürekli geçmek bilmeyen ağrılar uyuşmalar , halsizlikler , eşim de ben de bıktık dr a girmekten
Ama hala Benim şüphelerim geçmiyor , beni rahatlatan tek şey tomografi sanırım , bi de ciddi kan tahlilleri , ultrason doppler falan bana pek güvenilir gelmiyor nesne bilmiyorum ama böyle
Nereye kime gidip ne anlatacağım ı artık ben de şaşırdım
Ne yapayım artık kızlar bilmiyorum
Sürekli hasta modda bulantılı baş dönmeli ağrılı ve tüm bunlardan ötürü korku içinde yaşamaktan çok yoruldum
Canım merhaba senin hangi genlerinde mutasyon varpihtiyi yasamis bir insanim. renkli bile olmasa damarlardaki yapisal bozukluk nedeniyle drlar farkedebiliyorlar. ayrica o agri oyle bir agri ki birak yurumeyi bacagini oynatamiyorsun bile. bu arada bu kadar kayiptan sonra lutfen kendine genetik test yaptir. benim ilk kaybindan hemen sonra yapildi ve genetik pihtilasma bozuklugu cikti.
Merhaba arkadaşlar , benim bu serüvenim 2017 nin sonunda başladı ,
Tüp bebek tedavisi gördüm , olmadı o süreçte babamı kaybettim ... sonra gebelik , gelişmedi ve kürtaj ..
2017 ile 2018 yılı arasında yaşandı tüm bunlar ... bu süreçlerde bende hiç bitmeyen hastalık belirtileri ,
Kalp sıkışması ,
Ciddi sağ böğür ve sırt ağrısı , kaburga ağrısı , öyle ki uykularımdan uyandım ,
Panik atak ,
Kalp sıkışması ve ağrısı
Ciddi Boğaz boyun ağrısı , yutkunma zorluğu , nefes kokusu, boyunda kitle hissi ,
Ve dahası , nöroloji , gastroentereloji, dahiliye , kardiyoloji , kalp damar cerrahı, KBB, endokrinolj acil ve dahası olmak üzere dr lara gittim
Şuan yeni bir tüp bebek denemesindeyiz , histerekopi yapıldı embriyolar beşinci güne geldi , şuan ngs deler , ben de bu süreçte rahmi toparlayıcı ilaç kullanıyorken bacaklarımda ciddi ağrılar ve bölgesel kramplar acılar oluştu , umursama dedim kendi kendime ,
Salla gitsin sürekli bişeyin var zaten dedim , bu arada bu tüp bebek öncesi plates başlamış zayıflamış ve daha dinç hissetmeye başlamıştım ,
Neyse ben bu histereskopi sonrası iyileşme sürecinde dr un verdiği ilaçtan ciddi rahatsızlıklar duymaya başladım , en sonunda açtım baktım prospektüsü
İlacın yan etkileri oldukça fazla olmakta birlikte bacaklarda ve kollarda ağrılar olması en istenmeyen durum çünkü pıhtı oluşma riskini gösterirmiş ve dr a derhal söylenmesi gerekirmiş
Ben bunu okumama rağmen o gün de içtim ilacı aramadım dr u , ama corasprin başladım , ertesi gün ağrılarım daha da artınca aradım dr ı ve ilacı içmemi derhal bacaklardan doppler çekilmemi be corasprin içmemi söyledi
Hepsini yaptım ve ben doppler dan kesin pıhtı sorunu çıkacağını beklerken normal olduğumu söyledi kalp damar dr u , ama ağırlarım geçmedi geçmiyor , acaba diyorum o çekilen doppler da mı sorun var ? O bildiğini ultrason du , renkli ekran yoktu , çünkü sonuçlarda renkli doppler çekildi yazıyor ama ekran hep siyah beyazdı , aklımdan sorular gitmiyor , pıhtı mı var acaba diyorum , bana ileri boyutta zarar vermesinden korkuyorum
Bugün de eşimle dılarda yemek yedik , yediğimiz andan itibaren midem bulanıyor , şuan arttı ve su içiyorum , bacaklarımda ağrılar arttı uyuşmalar arttı ,
Uyuyamıyorum ,
Sürekli hastalık hissi sürekli geçmek bilmeyen ağrılar uyuşmalar , halsizlikler , eşim de ben de bıktık dr a girmekten
Ama hala Benim şüphelerim geçmiyor , beni rahatlatan tek şey tomografi sanırım , bi de ciddi kan tahlilleri , ultrason doppler falan bana pek güvenilir gelmiyor nesne bilmiyorum ama böyle
Sürekli hasta modda bulantılı baş dönmeli ağrılı ve tüm bunlardan ötürü korku içinde yaşamaktan çok yoruldum
Merhaba sonuca ulaşabildinizmi aynı sokayetler bendede var P PrensescannMerhaba arkadaşlar , benim bu serüvenim 2017 nin sonunda başladı ,
Kalp sıkışması ,
Panik atak ,
Kalp sıkışması ve ağrısı
Uyuyamıyorum ,