Hastalık ve bitmeyen korkular

Renkli dopllerde benimde birşey çıkmadı ama hala ağrım var ne yazikki
Sevindim canım ya çok geçmiş olsun
Benim de devam etmişti ağrılar
Geçmedi geçmedi geçmedi
Şuan covidden sonra da geçmeyen şeyler var ve yeni yeni değişik değişik şeyler
Şimdi tüp bebek tedavisine devam edecek misin

Embriyolarim donduruldu .Histeroskopi olacaktım olamadım ağrılardan sebep covid atlatmadim.sendeki ağrılar nasildi .Benim dizimin altından ayak bileğine kadar ağrım oluyor birde uyuşma yapıyor .emar temiz çıktı ultrason dopller temiz ama bende ağrı bitmiyor

Emar bel ve bacaktan çektiler yuruyus pek yapamıyorum.emarda çıkardı dimi kemikle ilgili birşey olsa
Tabi ki kesinlikle çıkardı
Ya ben de senin gibiydim ne tomografiye ne emare güveniyordum
Endoskopik ve kolonoskopi bile yaptırmıştım
Oysa vücutta gerçek bir rahatsızlık olsa zaten ciddi error veriyor bünye ve hemen tetkiklerde çıkıyor

Emar bel ve bacaktan çektiler yuruyus pek yapamıyorum.emarda çıkardı dimi kemikle ilgili birşey olsa
Benim iki sene sağ kaburgam civarı öyle ağrıdı ki
Tomografi emar tüm sırt belden,
Sürekli üst abdımen usg, endoskopik çekindim ,
Öyle böyle bir ağrı değildi
Kanser oldum heralde dedim ya karaciğerden ya kemik kanseri dedim ,
Geceleri ağrı ve terden uyanıyordum öyle canım yanıyordu öyle derinden bir ağrı ki ...
En son endoskopik yapan doçent hacamat yaptır dedi ama ben kafaya koymuştum fizik tedavi yaptıracaktım bir de ,
Son anda vazgeçip hacamat yaptırdım binbir zorlukla ve inanılmaz rahatladım öyle böyle değil ...
Yani ben de ciddi ağrılar çektim

İnan okurken aynı ben birebir hatta sanki ben yazmışım zannettim doktora gittim kalpde birşey yok beyin tomografi temiz kan iyi ikna olmayıp başka doktora gittim temiz
Bende korkular çok fazla en ufak bir yerim ağrısa hemen ölüm korkusu sarıyor eşime demiyorum artık çıkıp dolaşıyorum bebeğimle ilgileniyom ilaç kullanmak istemiyorum

Bana bir arkadasımı hatırlattınız bir gün vücudunda bir kaç morluk gördü diye doktor doktor gezmişti meğer kendi kendini sağa sola vurmuş farkında değil birkaç güne geçmişti tüm morlukları o gün gittiği doktor muhtemelen önceki hastane ziyaretlerini görüp arkadasımı psikiyatriste göndermişti.
Bence sizde böyle bir sorun oluştu

Canım merhaba senin hangi genlerinde mutasyon var

Eklentiler

• 7AE4A97F-5957-496B-BACE-15DE8F99A04D.jpeg
    173,4 KB · Görüntüleme: 44

Merhaba sonuca ulaşabildinizmi aynı sokayetler bendede var P Prensescann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…