Arabada da dogurabilirdinizBen doğuma bile arabayla gittim,neredeyse ameliyathaneye bile onunla inecektim
Ablam olabilir misin acaba? O da evde suyu gelince binmiş arabaya gitmiş doğuma girdikten sonra arıyor ben doğuruyorum haberiniz olsun diyeBen doğuma bile arabayla gittim,neredeyse ameliyathaneye bile onunla inecektimelim ayağım tutuyorsa arabaya biner sürerim yani. Sürmem diyene de tuhaf tuhaf bakardım ben de herhalde. Komikmiş.
Zeyna kudraKk’nın piremses kadınlarına hastayım
Ameliyata tek başıma araba kullanarak gittim, tek başıma araba kullanarak döndümdr anestezi etkisi geçsin bekle biraz dedi diye 2 saat beklemiştim bi de
Kk’nın piremses kadınlarına hastayım
Ameliyata tek başıma araba kullanarak gittim, tek başıma araba kullanarak döndümdr anestezi etkisi geçsin bekle biraz dedi diye 2 saat beklemiştim bi de
Çok isterdim senin gibin kardeşim olsunAblam olabilir misin acaba? O da evde suyu gelince binmiş arabaya gitmiş doğuma girdikten sonra arıyor ben doğuruyorum haberiniz olsun diye
Bayılacak kadar kötü oluyorsanız zaten rahatsızken kullanmamalısınız. Konu sahibinin bahsettigi düz nezle grip bence.evet kullanıyorum, lakin rahatsızlanınca bayıldığım oluyor yani tedbirli olmak abartı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?