Kk’nın piremses kadınlarına hastayımMerhaba hanımlar
Hastalandığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Bir yerden bir yere (İşe/okula vs) giderken genellikle. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman kullanmıyorum ve çevremdekiler çok şaşırıyor ya da yargılıyor. Neden arabasız geldiğime dair. Evet arabalı gitsem daha iyi fakat onu da kullanacak olan benim sonuöta ister psikolojik ister fiziksel bir hastalığım olduğu sürece kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
aktif araç kullanıyor musunuz hayat tehlikeye atmak falan abartı bir tepki debende kullanmazdım sanırım hem kendi hayatımı hem kendi hayatımı tehlikeye atmak istemezdim, malımın zararı da extra cabası.
evet kullanıyorum, lakin rahatsızlanınca bayıldığım oluyor yani tedbirli olmak abartı değilaktif araç kullanıyor musunuz hayat tehlikeye atmak falan abartı bir tepki de
toplu taşımada bayılmak daha kötüevet kullanıyorum, lakin rahatsızlanınca bayıldığım oluyor yani tedbirli olmak abartı değil
Kiminin hastalığı ağır geçer; değil toplu taşımaya binmek, kolunu kaldıracak hali olmaz. Kiminin ise bağışıklığı yuksektir, iki günde atlatır.Merhaba hanımlar
Hastalandığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Bir yerden bir yere (İşe/okula vs) giderken genellikle. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman kullanmıyorum ve çevremdekiler çok şaşırıyor ya da yargılıyor. Neden arabasız geldiğime dair. Evet arabalı gitsem daha iyi fakat onu da kullanacak olan benim sonuöta ister psikolojik ister fiziksel bir hastalığım olduğu sürece kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
araç kullanırken bayılmak gibi olamaz ama en azından etrafınız dolutoplu taşımada bayılmak daha kötü
ne ameliyatı?Kk’nın piremses kadınlarına hastayım
Ameliyata tek başıma araba kullanarak gittim, tek başıma araba kullanarak döndümdr anestezi etkisi geçsin bekle biraz dedi diye 2 saat beklemiştim bi de
Açık kalpne ameliyatı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?