- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.245
- 468
Ben hastayken kullanırım ama toplu taşımada bayılmak araba kullanırken bayılmaktan tabii ki daha iyi. Direksiyon hakimiyetin otomatikman kaybolacak, zincirleme kaza bile olabilir trafik yoğunsa.toplu taşımada bayılmak daha kötü
herkes bayılmalı hasta olmuyor sürekli bayılan birine de Ehliyet verilmez diye düşünüyorumBen hastayken kullanırım ama toplu taşımada bayılmak araba kullanırken bayılmaktan tabii ki daha iyi. Direksiyon hakimiyetin otomatikman kaybolacak, zincirleme kaza bile olabilir trafik yoğunsa.
Bayılmak söz konusu olduğu için yazdım. Toplu taşımada bayılmak daha kötü demişsiniz, ikisini kıyasladım.herkes bayılmalı hasta olmuyor sürekli bayılan birine de Ehliyet verilmez diye düşünüyorum
Siz kürtaj mi oldunuz. Bebeginiz vardı yanlış hatirlamiyorsam. Kararsizdinız galiba.araba kullanmakta ne var basıyorsun gidiyor o kadar hasta mı oluyorsunuz toplu taşıma kullanmak bana göre daha fazla eziyet ben ameliyat oldum kürtaj kendim kullandım
yani aniden bayılmaz ki insanlar. anlarsın kenara çekersin. tabii ki aniden bayılanlar trafikten uzak durmalıBayılmak söz konusu olduğu için yazdım. Toplu taşımada bayılmak daha kötü demişsiniz, ikisini kıyasladım.
hayır bebeğim yok evet oldum kürtajSiz kürtaj mi oldunuz. Bebeginiz vardı yanlış hatirlamiyorsam. Kararsizdinız galiba.
Anladım.Yeni oldunuz galiba. Hayırlısı olsun. Yolunuz her daim açık olsun ...hayır bebeğim yok evet oldum kürtaj
yok hayır yeni değil. teşekkür ederim boş gebelik geçirdim düşük yaptım. ama doktor kürtaj olman lazım rahminde sıkıntı var dedi. oldum. zor bir süreçti malesef arada hala hamilelik zamanıma denk gelen bebekleri görünce içim cız ediyor. beraber hamile kaldığım arkadaşım vardı aramızda 2 hafta vardı. onun bebeğinin fotoğrafları üzüyor. zaten bekar olduğum için hayatımı kaydıracaktı da. en azından boş gebelik diyebiliyorjm aklıma geldikçeAnladım.Yeni oldunuz galiba. Hayırlısı olsun. Yolunuz her daim açık olsun ...
İnsan fiziksel veya ruhsal sıkıntıdayken kafası baya dalgın oluyor bence en iyisini yapıyorsjnuz,çok zor durumda kalmazsam ben de kullanmam,gitmem biryere en güzeliMerhaba hanımlar
Hastalandığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Bir yerden bir yere (İşe/okula vs) giderken genellikle. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman kullanmıyorum ve çevremdekiler çok şaşırıyor ya da yargılıyor. Neden arabasız geldiğime dair. Evet arabalı gitsem daha iyi fakat onu da kullanacak olan benim sonuöta ister psikolojik ister fiziksel bir hastalığım olduğu sürece kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Nasıl daha kötü olsun ki anlamadım,toplu taşımada bayılırsa bir hastaneye götürürler ambulans çağırırlar olur biter,ama araba sürerken bayılır da biryere çarparsa kim bilir kaç kişiye zarar verir?en iyisi bayılacak kadar kötüyse evde kalması bencetoplu taşımada bayılmak daha kötü
O derece hasta isem zaten dışarı çıkamam. Değilsem işe gidiyorsam da araç kullanamayacak kadar hasta değilimdir.Merhaba hanımlar
Hastalandığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Bir yerden bir yere (İşe/okula vs) giderken genellikle. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman kullanmıyorum ve çevremdekiler çok şaşırıyor ya da yargılıyor. Neden arabasız geldiğime dair. Evet arabalı gitsem daha iyi fakat onu da kullanacak olan benim sonuöta ister psikolojik ister fiziksel bir hastalığım olduğu sürece kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?