kullanmıyorum zaten :dBayılacak kadar kötü oluyorsanız zaten rahatsızken kullanmamalısınız. Konu sahibinin bahsettigi düz nezle grip bence.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanmıyorum zaten :dBayılacak kadar kötü oluyorsanız zaten rahatsızken kullanmamalısınız. Konu sahibinin bahsettigi düz nezle grip bence.
Merhaba hanımlar
Hastalandığınız zaman araba kullanıyor musunuz? Bir yerden bir yere (İşe/okula vs) giderken genellikle. Ben kendimi kötü hissettiğim zaman kullanmıyorum ve çevremdekiler çok şaşırıyor ya da yargılıyor. Neden arabasız geldiğime dair. Evet arabalı gitsem daha iyi fakat onu da kullanacak olan benim sonuöta ister psikolojik ister fiziksel bir hastalığım olduğu sürece kullanmayı mantıklı bulmuyorum. Yanlış mı düşünüyorum?
Hiç kimse olmadı mı yanındaKk’nın piremses kadınlarına hastayım
Ameliyata tek başıma araba kullanarak gittim, tek başıma araba kullanarak döndüm dr anestezi etkisi geçsin bekle biraz dedi diye 2 saat beklemiştim bi de
Yok. Eşim yurt dışındaydı. Annemi falan da yormak istemedim. Ufak bi operasyondu zaten gittim geldim.Hiç kimse olmadı mı yanında