Valla ben duduklu mu kutusundan dahi cikarmiyorum louder öyle boyle bir korkum yok yani :)
6 yas alti kullanilmaz uyarisi antibiyotiklerin cogunda vardır zaten, ama anlayamadigim ust solunum yolu ilaci bildigim kadariyla o, yani belirti yokken ibufort verilmis olmasi bana ilginc geldi.
Rota hastane yatisi olmadan gececek gibi bir hastalik degil zaten, bizim yatisimizin gec olma sebebi doktor beyin bir turlu rota olduguna ikna olmamasindan kaynaklandi. Ustune sikayet edip bebegim de artik bilinc kaybi baslayinca binbir ozurle yatirmisti pasa bey. Sonra da gecelerce basinda bekledi ozur dilercesine, hala cok kizginim kendisine.
Sizin gecirdiginiz varyantla alakalidir o bellevie, ben ilk pandemi varken geçirmiştim gebeyken, daha henuz asilar yokken, tat koku duyumu kaybetmistim ama oksurmekten cigerlerim sökülecek hale gelmisti artik.
Louder Ishal baslarsa hemen probiyotik takviyesi kullanin, bu arada doktorundan bebek icin cinko yazmasini iste, cok iyi bi bagisiklik destekleyicisidir. Bu arada evdeki yetiskinlerde cinko kullansin, hepinizin ihtiyaci var.
Ayrica bebis meyve yiyorsa mutlaka meyve yedir, hem seker ihtiyacini karsilar hem vitamin desteği olur.
Ates icin ilik su dusunu da mutlaka uygulayin.