Merhaba arkadaşlar,
Evde annem eşim ben ve 17 aylık oğlum varız. Önce annemde vücut ağrısı hafif ateş oldu. Evde serum yaptırdık biraz toparladı. Sonra oğlumun ateşi inatçı şekilde yükseldi ve fena kusma atakları oldu. Ertesi gün de benim çok inatçı ateşim başladı 40.2’yi gördüm. Eşim içinin titrediğini ve vücut ağrısının olduğunu söylüyor. Ben dayak yemiş gibi ağrı çekiyorum. Bütün gece bebeğim emiyor, ateşten halüsinasyonlar görerek onunla geceyi bitiriyorum. Emzirdiğim için ilaç da kullanamıyorum.
Doktorumuz (oğlumun doktoru) covid ya da influenza diyor. Hastaneye gidip test vs yaptırıp kendinizi yormayın çocuğu da yıpratmayın dedi. Ateş düşürücü ağrı kesicilerle sabırla geçmesini beklememizi önerdi. Benim endişem antibiyotik gerektiren bir durum olup olmadığı. Gidip maaile testleri yaptırsam mı, beklesem geçer mi? Antibiyotik almamız gerekiyorsa ve almıyorsak bir şey olur mu? Hoca hastaneye gitmemizi pek önermedi. Ne yapayım bilmiyorum. İlaçsız (daha doğrusu izinli tek ilaç P….l) ile ateşim düşmüyor. Acı ve şaşkınlık içindeyim ne yapacağımı şaşırdım. Neden konu açtım onu bile tam anlamadım zaten kafam gidik ama belki bir öneri olur dedim ne bileyim. İşlerimi yapamıyorum sürünüyorum sadece. Ve en kötüsü oğlum sürekli ağlama halinde olduğu için ekran izliyor kendimi çok suçlu ve kötü hissediyorum ama şu tuşlara dokunan parmaklarım bile acıyor…