Hasta yorumları

kızlar bugün muayene oldum.
15 mart ameliyat günüm 300- 350 cc arası yapılacak

öncelikle muayenehane'ye girince gördüğüm ilgiyi mi anlatsam, doktorumun bu kadar tatlış bir hanım olduğunu mu yoksa nazan hanımın neşesini mi?
hangisinden başlayayım bilemedim.

şimdiye kadar 2 estetik ameliyat oldum burundan ve kulaktan ama bu kadar bir ilgi görmedim her soruma sabırla cevaplar verdiler aysegul hanımın anne abla gibi yaklaşması bana o kadar güven verdi ki.. iyi ki saçma sapan olumsuz yoruma bakmadan gitmişim..
önce bir sütyen giydirdi içine yumusacık 300 cc protez koydu allahım böyle bir his yok kocaman oldu resmen mükemmel göründü o protez bile :KK70:
ameliyat günlüğümü de yazacağım buraya az kaldı :halay:

suan ki gögüslerim 75 bile değil doldurmuyor desteksiz
300 cc kaç beden olur sizce? sormayı unuttum ben aysegul hanıma

öncelikle muayenehane'ye girince gördüğüm ilgiyi mi anlatsam, doktorumun bu kadar tatlış bir hanım olduğunu mu yoksa nazan hanımın neşesini mi?

şimdiye kadar 2 estetik ameliyat oldum burundan ve kulaktan ama bu kadar bir ilgi görmedim her soruma sabırla cevaplar verdiler aysegul hanımın anne abla gibi yaklaşması bana o kadar güven verdi ki.. iyi ki saçma sapan olumsuz yoruma bakmadan gitmişim..
önce bir sütyen giydirdi içine yumusacık 300 cc protez koydu allahım böyle bir his yok kocaman oldu resmen mükemmel göründü o protez bile :KK70:

lütfen yardımm cı olun ben kayserıden gıdeceğım kapora yatırmamı soyledıler önce boyle bır sıstem var mı
ve amelıyatınız bıtınce lutfen yazın nasıl olacak resım de koyun lutfen ve ne kadar maaalıyetı var ındırım yapılmıyor mu

lütfen yardımm cı olun ben kayserıden gıdeceğım kapora yatırmamı soyledıler önce boyle bır sıstem var mı
ve amelıyatınız bıtınce lutfen yazın nasıl olacak resım de koyun lutfen ve ne kadar maaalıyetı var ındırım yapılmıyor mu
ameliyata karar vermeden kapora almıyorlar
muayene ücretsiz ben muayene oldum ameliyat tarihime karar verip ameliyat günü için 500 tl kapora verdim
ameliyat günü ücretten 500 tl düşürüp kalanı vereceğim yaptıkları uygulama mantıklı

merhabalar bende 24 ünde olacağım amelıyatınız nasıl gectı :)
bugün aysegul hanımla randevum var bende ameliyat olmak istiyorum kaç cc olacağı hakkında hiç fikrim yok..
zaten bu ani kararlarım beni delirtecek :KK70:
merhaba amelıyat olduuz mu durum nedır nasıl gectı bende 24 unde ayşegul hanıma olacağım lufen yardımcı olun :)

arkadaşlar ilk gun hem muayene hem amelıyat hepsi aynı gün olacak bende öncesınden tahlil flan yapıyorlar değil mi neler yapmıştı ayşegül hanım bilgilerinizi paylaşır mısınız ben 24 unde olacak 1 hafta kaldı heyecenlıyım:KK70:

Merhaba arkadaşlar, Ayşegül hanım`a meme büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu, çok memnunum,bir kere görüşseniz zaten işte budur diyeceksiniz :) bir insan bu kadar mı pozitif olur,enerji dağıtıyor kadın :) eli çok hafif 3 günde toparladim kendimi,ağrı sızı yok, ki benim canım çok tatlıdır,ailem şok olmuştu ağrım yok ki dedikce :)
Kontrollere gittiğimde diyorum ki; sizden memnun olduğumu yazıyorum kadınlar kulübünde diyor ki Allah aşkına yazma özlem :KK70:
Kadın öyle dolu,yoğun buradan ona yönlendirme yapmamızı bile istemiyor :)
Kısacası çıkın çıkın gidin güvenebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, Ayşegül hanım`a meme büyütme ameliyatı olalı 3 ay oldu, çok memnunum,bir kere görüşseniz zaten işte budur diyeceksiniz :) bir insan bu kadar mı pozitif olur,enerji dağıtıyor kadın :) eli çok hafif 3 günde toparladim kendimi,ağrı sızı yok, ki benim canım çok tatlıdır,ailem şok olmuştu ağrım yok ki dedikce :)
Kontrollere gittiğimde diyorum ki; sizden memnun olduğumu yazıyorum kadınlar kulübünde diyor ki Allah aşkına yazma özlem :KK70:
Kadın öyle dolu,yoğun buradan ona yönlendirme yapmamızı bile istemiyor :)
Kısacası çıkın çıkın gidin güvenebilirsiniz.
arkadaşlar ilk gun hem muayene hem amelıyat hepsi aynı gün olacak bende öncesınden tahlil flan yapıyorlar değil mi neler yapmıştı ayşegül hanım bilgilerinizi paylaşır mısınız ben 24 unde olacak 1 hafta kaldı heyecenlıyım:KK70:

Bazi doktorlar diren kullaniyor ameliyat sonrasi birikebilecek sivi ve kani disari akitsin diyeymis, bazi doktorlar tercih etmiyor gereksiz enfeksiyon riski olur die. Birde kapsul olayi var, tam emin degilim ama kanama olursa kapsul olabiliyormus protez etrafinda sertlesme sekil bozuklugu vs oluyormus ama kapsulunde dereceleri varmis. Biz bu ameliyat sonuna kadar prof oluruz gibime geliyor :) (saka tabii)

Aysegul hanima yuvarlak olup da resim gosterebilecek hic kimse yokmu yww (sutyensiz fotograf tabii, sutyenle herkesinki gayet guzel duruyor zaten, oenmli olan ciplakken asimetri varmi, duzgunmu yukardami cok nebilim bunlari gormek istiyor insan..)

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.
Merhaba
Bende ayşegül hanıma ameliyat olmayı düşünüyorum, acaba sizde hangi tekniği kullandı kas altı , kas üstü mü ayrıca damla mı yuvarlak mı takıldı son olarak da kesiyi göğüs altından mı yapıyor yoksa göğüs ucundan aşşağı doğrumu? Çok soru sordum kendisine ameliyat olmuş biri olduğunuz için yardımcı olursanız çok mutlu olurum

Merhaba
Merhabalar kızlar ben de Ayşegül sivri ye meme ameliyatı oldum 5. Haftamdayım. Ayşegül hanım ilk olarak o güzel kalbi ve samimiyetiyle sizi sarıyor ameliyat öncesi enerjiniz tavan oluyo ve sonrasında da Ağrı sızı bunlar umrunuzda bile olmuyo . Çünkü Ayşegül hanım o kadar güzel bi iş çıkardı ki herşey temiz bakımlı sağlıklı falan . Kendisine hayran kaldım bi kere ben hiç bi Dr Tarafından kapıda kucaklanarak karşılanmadım sonrasında aranıp sorulmadım kendisini çok ama çok seviyorum. Ameliyatla ilgili olarak ise şunu söyliyim ; 1saat sürdü daha Öncesinde iki ameliyat geçirdim hiç bu kadar rahat atlatmamıştım hastane çıkışı 1 gün dinlendim ama bütün işlerimi yardımsız hallettim zorlanmadım hatta ertesi gün de avm bile gezdim :) ağır taşımamanız ne bileyim kollarınızı zorlicak Şeyler yapmamanız yararınıza ama şunu unutmayın kesinlikle ölümcül ağrınız olmuyo. bana hep sıkıntısız olucak Endişe yok dedi Dr um ve her dediği de eksiksiz çıktı, görüntümden ve tabii ki de Dr umdan çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum !!!
Merhaba
Kas altı mı kas üstü mü yapıldı ve kesi göğüs altından mı yapıldı son olarak damla mı yuvarlak silikon mu .. bende ayşegül hanıma ameliyat olmayı düşünüyorum da bilgilerinize çok ihtiyacım var .. şimdiden teşekkür ederim

merhaba sen de benım ölculer aynı nerdeyse lutfen yardımcı olun bende 24 unde olacagım neler dedı doktor hanım ne yaptı lutfen cevabı nızı beklıyorum

Merhaba arkadaşlar yaklaşık bir yıl önce Op.Dr. Ayşegül Sivri ye meme büyütme ameliyatı oldum. Ilk gittiğim andan itibaren güler yüzlülüğü,samimiyeti beni çok etkilemişti. Yapmış olduğu operasyonların fotoğraflarını gördüm hepsi muhteşemdi desem yeridir. Ameliyat olalı bir yıl oldu ve herşey çok güzeldi. Bunları sizlerle paylaşmak istedim. Gerçekten böyle bir hekimi hepinizin tanımasını isterim hem bayan olması hem de rahatlıkla isteklerimizi paylaşabiliyo olmam çok rahatlatıcıydı. Meme ameliyatı olacaksanız kesinlikle öneririm.
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

Dr un yeri Ataşehir de mimar Sinan cami nin karşısında Ücret de 6bin tl
merhabalar bende oldum 10gün oluyor ama batmalarım ve sancılarım var ara ara sizin nasıl geçti bantlarımı çıkardım sızlama var biraz lütfen bana süreci yazar mısınız ben çok korkuyorum bu korkularım yüzünden hiç keyfini çıkaramadım gerginim bişey olacaj diye

Ayşegül hanıma gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebilirsiniz arkadaşlar.Mersinden kalkıp gitmişliğim var kendisine :) 8ay oldu en ufak pürüz yaşamadım:nazar::nazar:

Ayşegül hanıma gönül rahatlığıyla kendinizi teslim edebilirsiniz arkadaşlar.Mersinden kalkıp gitmişliğim var kendisine :) 8ay oldu en ufak pürüz yaşamadım:nazar::nazar:
kaç cc takıldı canım sana şuan nasıl mesela benim 3. haftam şişler ve hala sırtustu yatıyorum cok sıkıldım.. tamamen esk hayatım gbi olacak mı ne zaman oldu sende..

kaç cc takıldı canım sana şuan nasıl mesela benim 3. haftam şişler ve hala sırtustu yatıyorum cok sıkıldım.. tamamen esk hayatım gbi olacak mı ne zaman oldu sende..
Bana kas üstü protez takıldı sanıyorum bu sebeple ağrı yaşamadım ilk günden itibaren eski hayatıma dönmüştüm. 300cc

BENIM BİR İKİ GÜNDÜR SOL MEMEMDE Bİ AĞIRLIK VAR ANLAYAMADIM NASIL TARİF EDEYİM BİLEMİYORUM Bİ FAZLALIK OLUŞMUŞTA Bİ AĞIRLIK VAR GİBİ ANLAYAMADIM SÜRECİNİZ NASILDI YARDIM EDİN LÜTFEN 15 GÜN SONRASI NELER YAPTINIZ

Kızlar Merhaba bende Ayşegül hanım ile görüşmeye gittim fakat bir türlü kısmet olmadı ameliyat için gün almak küçültme yaptırmak istiyorum.. küçültme yaptıranlar resim gönderebilirmii ?

X