- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Tatlı oraletim eşsiz enerjini yazılarında dahi hissettiriyosun bana,helal olsun sana:) umarım gözümü açtığımda tüm güzelliğinle karşımda olursun o gün. Yazın ortasında yaptırıp sonuna yetişirim inş:) bu arad oraletim 13 temmuz ç.şamba saat 18:00 gibi barış beyin ordayım. Istersen gel gülüm yüzünü göreyim:)))
Poisacım,oraletcim günaydın fıstıklarım. Dediğiniz gibi şıkır şıkır fıkır fıkır günlere az kaldı:) bu arada kızlar,4 kilo verdim. Hem rejimdeyim hem de hergün spor yapıyorum. Artık 1.80 e 66 kiloyum. Kilo ve moral bakımından gayet hazırım ameliyataTecrubeli hatunlar size bikaç sorum var:
1) barış bey yüksek profil kullanıcağını söyledi. Sizce?
2) 315-320 cc protez takılırsa sütyen bedenim ne olur, bir türlü kestiremiyorum
3) ameliyata nasıl bir kıyafetle girdiniz?
Poisacım,oraletcim günaydın fıstıklarım. Dediğiniz gibi şıkır şıkır fıkır fıkır günlere az kaldı:) bu arada kızlar,4 kilo verdim. Hem rejimdeyim hem de hergün spor yapıyorum. Artık 1.80 e 66 kiloyum. Kilo ve moral bakımından gayet hazırım ameliyataTecrubeli hatunlar size bikaç sorum var:
1) barış bey yüksek profil kullanıcağını söyledi. Sizce?
2) 315-320 cc protez takılırsa sütyen bedenim ne olur, bir türlü kestiremiyorum
3) ameliyata nasıl bir kıyafetle girdiniz?
Kızlarrr SON 4:)Yarın Barış Beyle görüşmem var ve ameliyatada çok az kaldı...
Slm kızlar.cc boyutum belli oldu 320 cc:)
Kızlar özel albümümü oluşturdum.Şimdilik babanne sütyenimle(özel) çekilmiş bikaç fotoğrafım var.İlerleyen günlerde daha rengi ve çeşitli fotoğraflarla da objektifler karşısına geçeceğimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?