• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

teşekkür ederim canımmm seni arkadaş olarak ekledim fotoğraflarımı görebilirsin..her şey dahil 6500 liraya ameliyat oldum ben ;)

teşekkür ederiim :) su mesaj sınırını da atlatablrsem görebilicem fotoları. o kadar yogunumkı doktor arastırması için vakit bulamıorm. o yuzden en mantıklısı yaptıranlara sormak diye düşündüm. his kaybı oldu mu onu çok merak ediorum

sanırım 25 yorum yapınca mı görebiliyordun fotoğrafları yoksa 100 müydü o hatırlayamadım şimdi :)

yok canım benim his kaybı olmuyor bu konuda için rahat olsun, genelde herkes bunu merak ediyor ama his olayı gayet iyi yani ;)

teşekkür ederiim :) su mesaj sınırını da atlatablrsem görebilicem fotoları. o kadar yogunumkı doktor arastırması için vakit bulamıorm. o yuzden en mantıklısı yaptıranlara sormak diye düşündüm. his kaybı oldu mu onu çok merak ediorum

superiiiiii........!!!!!

selam canım, mesajından anladığım kadarıyla iyisin? ooohhh oldun kurtuldun sen de demekki ???

çooook geçmişler olsun, bende son 1 haftaya girdim, inşallah önümüzdeki hafta bende aranıza katılacağım :)))

inşallah en kısa sürede eski haline dönersin, kendine çok çok iyi bak, yaz habersiz bırakma bizleri :))

Tatlımm superi yeni göğüslerini alışmış durumda sanki hep onunlaymış gibi hissediyormuş göğüslerini, şekil şemal olarakta çok güzel oldular..Darısı haftaya sana artık heyecanla bekliyoruz canımmm.

superiiiiii........!!!!!

selam canım, mesajından anladığım kadarıyla iyisin? ooohhh oldun kurtuldun sen de demekki ???

çooook geçmişler olsun, bende son 1 haftaya girdim, inşallah önümüzdeki hafta bende aranıza katılacağım :)))

inşallah en kısa sürede eski haline dönersin, kendine çok çok iyi bak, yaz habersiz bırakma bizleri :))

superiiiiii........!!!!!

selam superisi, senin de en iyi şekilde sorunsuz atlatacağına eminim. Eski halime çoktan döndüm canım, ilk haftadan sonra pek bir sorun kalmıyor, sen de göreceksin. İnternette sorun vardı giremedim bir süredir. Buralardayım soracakların olursa. İyi haberlerini merakla bekliyorum tatlım..

gercekten kaçıncı yazışım bilmiyorum ben album yaptım resim ekledim neden hala göremiyorumbir ay olcak neredeyse

yaGmurluk isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
diyor anlamıyorum herkesin albumu var barış çakırın hocası tayfun beyin yaptığı gözükmüyor Allah Allah

yağmurluuuuuuk canım duy biziiiiiiii, kasti olarak bir şey yapılmamıştır canım acaba sen mi tam ekleyemedin acaba yavrum bir daha dene istersen bi?

yaGmurluk isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
diyor anlamıyorum herkesin albumu var barış çakırın hocası tayfun beyin yaptığı gözükmüyor Allah Allah

Ahh kızlar ahh inşallah bende birkaç aya ameliyat olmak istiyorum, Barış beyi geçen gün habertürk tv'de de izledim ve söyledikleri hoşuma gitti.

Barış Bey, silikonu kas altına mı koyuyor? meme başı mı, koltuk altı mı yoksa meme altından mı koyuyor? bu konuda çok da bilgim yok. bilgi verirseniz sevinirim.

barış bey silikonu KAS ZARI ALTINA ve MEME ALTI KESİSİ ile koyuyor canım..kas zarı altı nerdeyse hiç ağrısız diyebilirim sana sonraki gün kollarını kaldırabilecek kadar rahat bir yöntem

Barış Bey, silikonu kas altına mı koyuyor? meme başı mı, koltuk altı mı yoksa meme altından mı koyuyor? bu konuda çok da bilgim yok. bilgi verirseniz sevinirim.

kızlar agustosta bende sızın kervandan olabilirim:)) nazım cerkes'ın yaptıgı goguslerı gordum harıkalar ancak kas zarı altından yapmıyor,bu yuzden barıs beye yaptırıcam sanırım,ama onun da fotolarını gormek ıstıorum ıcımı rahatlatmak ıcın...formda sdce 1 kısının gordum son derece dogaldı ama yetmıor tek kısı,lutfen barıs beye ameliyat olan arkadasalr benı eklesınler....heyecanım dorukta

Back
X