Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

Bende barış beyden randevu aldım aylar sonraya nasıl geçer görüşmemiz bilemiyorum.fiat uçuk olucak diye düşünüyorum ☺100 tl ön görüşme ücreti var merak eden arkadaşlara belirteyim .

Evet Barış Bey çok gerek görmediği sürece tercih etmiyor göğüs büyütme ameliyatı yapmayı, ama tamamen bırakmış durumda değil. Ben Mayıs ayına tarihimi aldım.
Hayirli olsun canim, umarim cok guzel olacaktir. Ucret konustunuzmu asagi yukari bir fiyat soyledimi? Bende ona gore kendimi ayarliyip yeniden gorusmeye gidim :)

12 bin nedir ya doğrudur ben aradığımda valla hangi Dr du öylesine gideyim demişti biri bana 12 20 arası demişti büyütme için çok para dikleştirme gelen olsa neyse de .... sonucunuzdan memnun olunda gerisi önemli değil fazl.. ..

Bir kaç doktor araştırdım, görüştüğüm doktorlarda fiyatlar 9.000 TL ile 6.000 EUR arasında değişiyor. Sanırım son 2 yılda fiyatlar çok artmış :KK43: önemli olan sonucun memnun etmesi tabii ki...

Ben 5 ay önce 6000 lira verdim.şimdi de yuvarlak 7000,damla 7500 olmuş.doktorum ankara da ferruh bingül.çok ta memnun kaldım:)istanbul fiyatları daha farklı galiba.

Ben 5 ay önce 6000 lira verdim.şimdi de yuvarlak 7000,damla 7500 olmuş.doktorum ankara da ferruh bingül.çok ta memnun kaldım:)istanbul fiyatları daha farklı galiba.
İstanbul da İsim yapmış Dr fiyatları böyle ne yazık ki . Yoksa silikon markaları aynı o Fiat farkları kendi isimlerinden kaynaklanıyor.

X