- Konu Sahibi EstetikEditor
Leylacım senin kaç günün kaldı, geri sayım başlatsak mı senin için de??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leylacım senin kaç günün kaldı, geri sayım başlatsak mı senin için de??
belirli kişiler biliyor tatlım bunu.sadece bir kaç kişi ama henüz erken tatlım geri sayım için dimi :18:
Leylacıgım,ben bilmiyorum ama tahmin ettim sanki.Sen ameliyatını ol mutlu ol yeter..Güzel haberlerini bekliyoruz..
canım umarım iyi olur diyelim inşallah. 7 mayısta benimde randevum var 10ununda ise ameliyetım. poisa ve oraletin göğüsleri gördükten sonra kesnlkle bıraktım başka dr aramayı. inşallah sende bende kızlar gibi mutlu oluruz cnm
:)) sürecini merakla takip edeceğim canım. O tarihlerde çok yoğun olacağım. Buralarda olurum umarım.
arkadaşlar ben de dr belirleme aşamasındayım , buradan araştırdığım kadarıyla önümüzdeki günlerde birkaç dr ile görüşmek istiyorum.Barı Çkır için de çok olumlu yorumlar okudum.sevgili oralet ve poisa sizlerin de tecrübeleriniz bizim için çok önemli.ben şimdilik resimlerinizi de göremiyorum özel mesaj da yazamıyorum .rica etsem bana buradan ya da özelden , ameliyat ücreti hakkında bilgi verir misiniz.sevgiler teşekkürler
Nazocan, özelden yazmayı gerektirecek bir durum yok sorunda, rahat ol yahu :)
Barış bey ocak 2011den itibaren 6000 tl..
temmuzda fiyat artacaktır muhtemelen ama net değil elbette ki..
ben aralık sonunda olduğum için 5500 ile kurtardım bence bir an önce msj sayını doldur da herkesin resimlerini görüp fikir edin..
merhaba arkadaşlar..
ben aranıza yeni katıldım. aslında uzun süredir takip ediyorum siteyi; ama şu meme büyütme işine girişince daha bir yakın olmak istedim.
poisa, sana bir sorum olacak; hatta iki ilki, senin ameliyatın meme başından mı, yoksa meme altından mı yapıldı? Bir de, hangi marka protez kullanıldı?
Yardımcı olabilirsen çok sevinirim. şimdidem teşekküler..
Poisa ameliyat ücreti artacakmiymis ben Ağustos'ta olmak istiyorum o zamana kadar artar mi acaba her sene basında zam yapılmıyormu bende hala barış beyle görüşmeye gidemedim sehir disından gidecem ist çok fazla bilmiyor eşimde sagolsyn götürmeye hiç yanaşmıyor zaten pek bir gereksiz görüyor o böyle yaptikca benimde cesaretim kırılıyor açıkcası ist abim var en son ondan rica edicem ona da silikon taktiracam diyemem ama burun için görüştüm derim olmazsa.bir de görüşmeden ücret alınıyor mü acaba:18:
Ben Mecidiyeköy e bile nasıl gidicegimi bilmiyorum Sakarya'dan otobüsle gitsem Mecidiyeköy'den gecer mi acaba ya randevu alıp gitmeye bile cesaret edemiyorum nasıl ameliyat olucam bilmem insanın çevresindekiler de karismayinca karar vermek ve başlamak çok zor oluyor gercekten esime ameliyattan sonra şikayet bile edemem çok zor bir durum aksilik çıkar pişman olurum sonuclariylada tek basıma bas edemem diye çok korkuyorum
ya altun ve abcj neredeleeeeer??? en son onlar barış beye olup baya da büyük ccler taktırmışlardı
şimdi hiç sesleri solukları çıkmayınca acaba memnun değiller mi diye endişe ediyorum ben :18: bilgisi olan var mııı?
Merhaba arkadaşlar, 2010 Şubat ayında başlayan yeni hayatım, paha biçilmez mutluluğum kare kare aşağıdaki linkte görülmekte :)
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/351722-oralet-meme-estetigi-ameliyati-147.html#post18208390