• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

amin claracım inşallah iyi olur ikimiz için de :31: ben de oraletin göğüslerini gördükten sonra Ank'da doktor aramayı bıraktım :16: aynı şekilde poisanınkiler de çok güzeller :nazar: ama Barış bey bi arkadaşa kas zarı altını uygun bulmamış, onu duyduğumdan beri moralim sıfır ya bana da uygun değilse diye :59:

ya bende ayın seklide karasızım kas zarı altı istiyorm doktorum meme altı diyor bu seferde ya dikişler belli olursa ya dokunluduğunda hissesidilirse ya kayarsa diye korkularım var yaptırmaktan vazgeçicem nerdeyse üfffff oralet vepoisa özeldn yazamıyorum 100 msj atmam gerekiyorumuş v.s fakat bebeğim olduğu için çok vakit ayıramıyorum rica etsem albumunuzde varsa beni eklerseniz bende görmek isterim tesekkurler

ya bende ayın seklide karasızım kas zarı altı istiyorm doktorum meme altı diyor bu seferde ya dikişler belli olursa ya dokunluduğunda hissesidilirse ya kayarsa diye korkularım var yaptırmaktan vazgeçicem nerdeyse üfffff oralet vepoisa özeldn yazamıyorum 100 msj atmam gerekiyorumuş v.s fakat bebeğim olduğu için çok vakit ayıramıyorum rica etsem albumunuzde varsa beni eklerseniz bende görmek isterim tesekkurler

Sizin doktorunuz da barış beymi,barış bey herkese kas zarı altı uygulamiyormu bende en acısiz yöntemin bu olduğunu düşündüğüm için kas zarı altı istiyorum acaba neye gore belirliyor yöntemi,bir de bu yöntemin dezavantajları var mi acaba bazı drlar yapmak istemiyormuş yeni bir yöntem diye ben Dr tedirgin oldum sitede bazı üyeler tehlikeli olduğunu kas zarının protezin buyukluguyle ileride yirtilabilecegini falan söylemişler offf ne zor ismiş ya her kafadan bir ses çıkıyor, kas altı da yaptiramam canım tatlidir Kasım kesilsin istemem ne yapicam :18:bilemiyorum

ya altun ve abcj neredeleeeeer??? en son onlar barış beye olup baya da büyük ccler taktırmışlardı :52:
şimdi hiç sesleri solukları çıkmayınca acaba memnun değiller mi diye endişe ediyorum ben :18: bilgisi olan var mııı?

Tekrar selam :))

Altın86 ve abcj zaman zamanda olsa görüşüyorum. İkisi gayet iyi ve mutlular. :)

Hatta şöyle söyleyeyim göğüs muhabbeti yapmadığımız bile oluyor. Bu derece unuttuk ameliyatlarımızı :)) Buralarda olmama sebepleri her girişlerinde kim olduğu belirsiz insanların türemesi, sahte profillerin artması, yazılan yazıların samimiyetsizliği arttıkça haliyle yeni ameliyat olmuş insan psikolojisi kendilerini iyi hissedecekleri estetiği en rahat konuştuğumuz bu alanda mutlu olamadıkları için. Kafalarını dinlemeyi hayatlarını sürdürmeyi tercih ettiler. Bende en son ne zaman siteye giriş yaptım hatırlamıyorum ama gerçekten bana bile iyi geldi. Onlara da hak veriyorum.
Endişe edecek bir durum yok ikiside fıstık gibi maşallah :nazar: hatta özel mesaj at istersen kendilerinden dinle. Muhtemelen benim bu yazdıklarımı da görmeyeceklerdir. :) :54:

Sizin doktorunuz da barış beymi,barış bey herkese kas zarı altı uygulamiyormu bende en acısiz yöntemin bu olduğunu düşündüğüm için kas zarı altı istiyorum acaba neye gore belirliyor yöntemi,bir de bu yöntemin dezavantajları var mi acaba bazı drlar yapmak istemiyormuş yeni bir yöntem diye ben Dr tedirgin oldum sitede bazı üyeler tehlikeli olduğunu kas zarının protezin buyukluguyle ileride yirtilabilecegini falan söylemişler offf ne zor ismiş ya her kafadan bir ses çıkıyor, kas altı da yaptiramam canım tatlidir Kasım kesilsin istemem ne yapicam :18:bilemiyorum

gsd'cim bu yöntem diğer yöntemlere göre daha zor bu sebeple her doktor uygulamak istemeyebilir. Barış Bey'inde muayene edip sonrasında bu yöntem size uygun değildir dediği hastaları da var.
Yöntem yeni değil ayrıca 2002'de literatüre geçmiş uygulanabilirliği kabul edilmiş bir yöntem. Sitedeki üyeler zarın ne kadar sağlam olduğunu bilmediği için ne çok şey yazmış yahu :D Ben denk gelmedim ama gelsem gülerdim muhtemelen.
Doktoruma zar ile ilgili soru sorduğumda. Kendini bıçaklamadığın sürece zarar veremezsin demişti. Ki bunu başka doktorların yazılarında ve hastalarına söylediğini duydum / okudum.
Hakkaten herkesten bir ses çıkıyor. Bu seste benden :)
Doktor uygun bulduktan sonra kas zarı altı iyidir çok iyi ;)

Ben de bu yöntemin acısiz olduğunu sizlerden ve internetten öğrendiğim için meme estetigi olmaya karar verdim yoksa kas altinin ne kadar acılı olduğunu biliyorum mümkün değil cesaret edemezsin Sezeryan ameliyatında kas kesilmesinin nasıl birsey olduğunu çok iyi anladım 15 gün kendime gelemedim bilemiyorum belkide benim bünyem zayıf ama bu ameliyatta o kadar acı cekmeyecegimi zorlanmayacagimi düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum :3:

Ben de bu yöntemin acısiz olduğunu sizlerden ve internetten öğrendiğim için meme estetigi olmaya karar verdim yoksa kas altinin ne kadar acılı olduğunu biliyorum mümkün değil cesaret edemezsin Sezeryan ameliyatında kas kesilmesinin nasıl birsey olduğunu çok iyi anladım 15 gün kendime gelemedim bilemiyorum belkide benim bünyem zayıf ama bu ameliyatta o kadar acı cekmeyecegimi zorlanmayacagimi düşünüyorum ya da öyle düşünmek istiyorum :3:

aman allahım benı korkuttun

aman allahım benı korkuttun

Korkutmak için söylemedim canım ben zaten daha meme estetigi olmadım kişisel gözlemimi söyledim sadece bu konuda tecrübe sahibi değilim ama Sezeryan ameliyatım çok sıkıntılı geçtiği doğru benim için, ama başka arkadaslarımda oldu Sezeryan onlar hemen ayağa kalktı mesela benim bünyem zayıf herhalde o yüzden benim için kasalti çok acılı olur dedim inşallah hepimiz acısiz kolayca atlatiriz olmak istediğimiz ameliyatlari:3:

etrafımdaki 10 bayandan 9u sezaryen olmuş ve hepsinin ayrı ayrı hikayesini her gün okulda bir şekilde dinliyorum, o sebeple asla ve kat'a onun ağrı ve sızıyla kas zarı altının acısı karşılaştırılamaz..
çünkü bandajların sıkılığı sebebiyle nefes almaktaki güçlük hariç " ayy öldüm bittim oram buram şuram offffffffffff " gibi bir durum hiç olmadı hiç birimizde..

herkes mi yalan söylüyor o zaman kas zarı altı olanlar.. yani !
o sebeple sakın kas zarı altını ağrılı bir yöntem diye düşünmeyin, ilk gün normal ameliyat genel yorgunluğu ve narkozun etkisinin geçmesi süreci ve yavaş yavaş eve gidiş, sonrasında 3. ya da 5. gün direnlerin çıkışı ... bitti gitti... :)

Poisa seni seviyorum sayende korkmuyorum artık 28 inde gidip Ağustos için ameliyat tarihimi alicak hayirlisiyla attığın msjla fena gaza geldim çok tatlisin verdigin destege ne kadar teşekkür etsem az arkadasim:90::90::90:

Poisa seni seviyorum sayende korkmuyorum artık 28 inde gidip Ağustos için ameliyat tarihimi alicak hayirlisiyla attığın msjla fena gaza geldim çok tatlisin verdigin destege ne kadar teşekkür etsem az arkadasim:90::90::90:

:)) rica ederim, maksadım gerçekten de herkesin benim kadar -bizim kadar - acısız ağrısız sorunsuz ameliyat sürecini atlatması ve istediği güzel görüntüye en kolay ve en kısa yoldan kavuşması.. tabii sonucu da en güzelinden olacak şekilde.. ;)

teşekküre gerek bile yok inan, sen yeter ki istediğin sonuca bir an evvel ulaş biz de seninle beraber mutlu olalım..(:

Hadi hayırlısı canım seni de ameliyat olanlar arasında görmek beni mutlu eder :))

Son düzenleme:
arkadaşlar birşey soracağım..Barış bey sanırım genelde kesi yerini meme altı olarak tercih ediyor.bunun için özel bi sebebi var mı biliyor musunuz..ve de izleriniz ne durumda.çok belirgin oluyor mu..çok merak ediyorumm

arkadaşlar birşey soracağım..Barış bey sanırım genelde kesi yerini meme altı olarak tercih ediyor.bunun için özel bi sebebi var mı biliyor musunuz..ve de izleriniz ne durumda.çok belirgin oluyor mu..çok merak ediyorumm

Selam papatya :))

Kesi yerini meme altından tercih etme sebebi ameliyat yöntemiylede alakalı. Kas zarı altı uygulamayı tercih ediyor. Bu yöntem koltuk altından olmuyor. Geriye meme ucu ve meme altı kalıyor. Meme ucunu da süt bezlerinin zarar görmemesi ve his kaybı (olası) yaşanmaması adına tercih etmiyor olabilir. Ben meme başı düşünmediğim için sormamıştım ama neden bu olabilir :))

Benim yaralarım kolay iyileşmiyor bazı sağlık sorunlarından ötürü..
Çamaşırlı veya bikiniliyken (ikisinde de kesinlikle görünmüyor). Çıplakken çamaşırın sıkarda pembemsi bir iz yaparya ona benzer bir renkte. Aslında yara yerim beyaz ama etrafı pembemsi renkte. Ne luzumsuz bir durum :)) Bena bu renkle ilgili doktorum krem önermişti ama ne o kremi ne iz için önerdiği jeli kullanmıyorum. Kullanmak lazım ama benim kafama takacağım bir durumda değil o da benim rahatlığım diyeyim :))

Selam papatya :))

Kesi yerini meme altından tercih etme sebebi ameliyat yöntemiylede alakalı. Kas zarı altı uygulamayı tercih ediyor. Bu yöntem koltuk altından olmuyor. Geriye meme ucu ve meme altı kalıyor. Meme ucunu da süt bezlerinin zarar görmemesi ve his kaybı (olası) yaşanmaması adına tercih etmiyor olabilir. Ben meme başı düşünmediğim için sormamıştım ama neden bu olabilir :))

Benim yaralarım kolay iyileşmiyor bazı sağlık sorunlarından ötürü..
Çamaşırlı veya bikiniliyken (ikisinde de kesinlikle görünmüyor). Çıplakken çamaşırın sıkarda pembemsi bir iz yaparya ona benzer bir renkte. Aslında yara yerim beyaz ama etrafı pembemsi renkte. Ne luzumsuz bir durum :)) Bena bu renkle ilgili doktorum krem önermişti ama ne o kremi ne iz için önerdiği jeli kullanmıyorum. Kullanmak lazım ama benim kafama takacağım bir durumda değil o da benim rahatlığım diyeyim :))

rahatlıgın degıl oraletcım nazarlıgın olsun.....:nazar::nazar:

rahatlıgın degıl oraletcım nazarlıgın olsun.....:nazar::nazar:

Aynen canım benim :)) nasıl olsa zamanla geçecek çok yormuyorum ben var'lıklarıyla mutluyum :))

Sen de rahatsın süreci yedin bitirdin :nazar: yaz geldi açıl saçıl bu güzellikler kapatılmamalı :)) :92::92::92:

Back
X