• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta Yorumları (Meme Estetiği)

ORALETİM...KIZ SENİ VARYA SENİ...SENİ ÇOK SEVİYORUM.Ne güzelde yazmışsın yine.Güzel dileklerin için teşekkür ederim fıstık:34:Bugün çok daha iyiyim.Hatta sütyenimi çıkarıp giyebildim.HAYALDİ GERÇEK OLDU BEBİŞİM:52:

Canım sen benim eski arkadaşlarımdansın. Senin mutlu gününü görmek beni herşeyden çok keyiflendirdi. Heyecanın heyecanım oldu.

Kas zarı ameliyatın güzel tarafı her geçen gün bir önceki güne göre %50 daha iyi olarak uyanıyorsun. 15.günde ameliyato olduğunu unutuyor insan :))

Hayallar her zaman kurulmak için değildir artık gerçekleştirmek için :))

Selam barış çakır'ın birbirinden güzel hastaları.kızlar ameliyatımı oldum,zaten "dila28" adı altında linkimide açtım.bilgi almak isteyen tüm arkadaşların sorularını seve seve cevaplarım.ben burdan yakışıklı,anlayışlı,güler yüzlü ve dünya tatlısı doktorum barış çakır'a sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum.sizde karar kıldığım için "kendime", bana bu güzel göğüsleri bahşederek dişiliğimi bir de bu yönüyle hissettirdiğiniz için "size" bir kez daha çok teşekkür ederim.

Barış Bey'e insan ne dese eksik kalıyor. Sende çok kıpır kıpır capcanlı bir hatunsun. Artık hayat sende ;)) :71:

amin claracım inşallah iyi olur ikimiz için de :31: ben de oraletin göğüslerini gördükten sonra Ank'da doktor aramayı bıraktım :16: aynı şekilde poisanınkiler de çok güzeller :nazar: ama Barış bey bi arkadaşa kas zarı altını uygun bulmamış, onu duyduğumdan beri moralim sıfır ya bana da uygun değilse diye :59:

Ben de çok araştırdım. Artık kas zarı altı yaptırmak istediğimden kesin eminim. Umarım uygun olmamak gibi bir durum yaşamam.

İlk defa duyuyorum kas zarı altı ile ameliyat olanların protezlerinin hissedildiğini..
Allah aşkına bu kadar yazılan çizilen şeyler var, Barış Çakır ın sayfasında olmanın rahatlığıyla şunu söylemek isterim ki bu kadar olumsuzluklara sahip bir yöntem olsaydı dünyadaki pek çok estetik ve rekonstrüktif uzmanı değişik yöntemlerden kas ZARI altı tekniğine geçiş yapmaya başlamazdı öyle değil mi?
En iyi en güvenilir(kas kesilmediği için) en ağrısız ve sorunsuz yöntemlerden biri olması sebebiyle Türkiye'de de pek çok Dr.un uygulamaya başladığı bu yöntem anlattığınız gibi olumsuzluklara sahip değildir.. Hali hazırda Barış Çakır'a ameliyat olmuş ve Kas ZARI altı tekniğiyle ameliyt olmuş biri olarak bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.. Bir kişi de gelip elleyip bunun içinde silikon var desin ben silikonlarımı çıkartırım , o kadar net.

Lütfen yalan yanlış ve yanlı yazılan her yoruma inanmayınız..

Kas zarı altı ameliyatında sorun yaşayan oldu mu?

Ne mutlu bir cvp ki ; HAYIR..

Hem de bunu sadece kendi adıma değil Oralet'in ve Dila'nın ve Altın'ın yerine de gönül rahatlığı ile yazabilirim.. ve bu sitede olmayan ama BARIŞ BEY'e bu teknikle ameliyat olmuş pek çok arkadaşım adına da..

Gayet güvenilir bir ameliyat tekniği kendisi ;) ve şükür ki en hafif geçenlerden de biri !

Kas zarı öyle bir yöntem ki bir 3-5 gün içinde kol hareketlerinde hiç bir sıkıntı kalmıyor. Ameliyat olalı 15 gün oldu ve ben ameliyat olduğumu unuttum. istediğim gibi giyiyor, geziyor eğleniyorum:) Ben de kesinlikle öneririm canım..

Kas zarı öyle bir yöntem ki bir 3-5 gün içinde kol hareketlerinde hiç bir sıkıntı kalmıyor. Ameliyat olalı 15 gün oldu ve ben ameliyat olduğumu unuttum. istediğim gibi giyiyor, geziyor eğleniyorum:) Ben de kesinlikle öneririm canım..

kas zarı altı, kas altı olan amelıyat mı? cok yenıyım tam bılmıyorum yontemlerı acıklarsanız sevınırım

Ayy doktorcuğmun sayfası varmış burda hiç denk gelmemiştim daha önce ben de yazıyım o zaman :) ben de bir Barış Çakır harikası olmaktan mutlu ve huzurluyum :)

Ayy doktorcuğmun sayfası varmış burda hiç denk gelmemiştim daha önce ben de yazıyım o zaman :) ben de bir Barış Çakır harikası olmaktan mutlu ve huzurluyum :)

burcucum nasılsın konuşamadık bi kaç gündür. Her geçen gün daha iyi oluyorum beni sorarsan. şekilleri bile değişti 2 gün önceye göre. iyiki Barış beye ameliyat olmuşum boyutu şekli istediğim gibi. gün geçtikçe yumuşuyo bu kadar kısa sürede. haberdar etmek istedim canım. öpüyorm seni..

iyiyim canımm senin böyle güzel haberlerini aldıkça daha mutlu oldum şimdi :) canım benim gün geçtikçe iyice güzelleşecekler demiştim sana sen bir de aylaar sonra gör bakalım ;)

burcucum nasılsın konuşamadık bi kaç gündür. Her geçen gün daha iyi oluyorum beni sorarsan. şekilleri bile değişti 2 gün önceye göre. iyiki Barış beye ameliyat olmuşum boyutu şekli istediğim gibi. gün geçtikçe yumuşuyo bu kadar kısa sürede. haberdar etmek istedim canım. öpüyorm seni..

Back
X