- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.729
- 198
- Konu Sahibi florence_N
-
Hayvan hastanesini arasanız, durumu anlatsanız onlar gelmezler mi?Herkesin hayvanı var evet. Keçi, koyun, inek.. Sordum ama veteriner köpekten anlamiyor dediler. Komşunun da köpeği hasta ama anlamam ben deyip gelmemiş.
Büyükşehir belediyesini şimdi aradım. Sahipli ise veterinere kendi imkaninizla gotureceksiniz dediler. Sokak hayvaniysa da ekiplerimiz alıp tedavi edecek ve hayvan barınağına götürecekler dedi. Tedavi Edip geri getirsinler, ben bu köpeği sahiplenen eğim dedim, geri gelmiyor dedi. Hayvan ambulansları da yaralı ve kazalı hayvanları barınağa götürmek içinmiş.Belediyelerin görevi aldığı hayvanı geri getirmek
Yani hiç merak etmeyin, geri gelecektir.
Zaten sizin adınıza kaydolurken, arayıp isminizi söyleyince bilgi veriyorlar. Ve tedavisi bitip mahalleye getireceklerinde sizi arıyorlar haber vermek için . Yakın zamanda biz de gönderdik bir kuçu kuçu, bu adımlar gerçekleşti . Zaten arayınca sorar, teyit edersiniz 'geri gelecek mi' diye .
*Biz İstanbul'un ilçesiyiz ama kanun kanundur. Sanmıyorum getirmeyeceklerini
veterinerlerinde uzmanlık alanları oluyor, köy yerinde büyükbaş hayvanlarla ilgilenenler evcil hayvanlar hakkında tedavi yöntemini pek bilmiyorlar malesef.Bir veteriner nasıl köpekten anlamam diyor bende bunu anlamıyorum.
Tamam görmeden bişey söylemesi zordur ama ishal bir köpek için şunu yedirin, bu ilacı kullanın diyebilir bence gelmiyormuş ya tavsiyede bulunabilir. 2 kelime etmek bu kadar zor olmamalı nasıl bir vicdanı var bu insanların.
Allah sizden razı olsun bulunduğunuz ilde bir veteriner telefonu bulup arayın mutlaka yardımcı olacak birisi çıkar
Şimdi onu da aradım. Belediyeye yönlendirdi. Tedavi sonrası bırakıyorlar dedi o da. İyilestiriAp kisirlastirip getirirler dedi. 153 ten ulaştığım kadın da israrla barınak dedi. Köpeğin durumunu anlattim, kusmasıni sordu, kusmuyir dedim. Yardımcı olacağını düşündüm sorunca. Üşütmüş dedi. Ne yapabilirim dedim, getirin dedi. İmkanım yok dedim, kendi araçları varmış ama buraya servisleri yokmuş. Ağrı kesici verme dedi bir de sadece. Ameliyata gireceğim kapatmaliyim diyip kapattı.Allah razı olsun sizden öncelikle..
Bilgi verirmi vermezmi bilmiyorum ama bi veterinere ulaşıp, ne yapabilirm diye sorsanız mı ? Ciddi bişeyi yoktur inşallah köpeğin çok üzüldüm
Kuduz ise düşündüğünüz benim de aklıma geldi ama su içiyor. Salyasi yok.saklanması falan benı huylandırdı düşündüğüm şey değildir inşallah da normal hastadır.inşallah düzelir bı an once.
veterinerlerinde uzmanlık alanları oluyor, köy yerinde büyükbaş hayvanlarla ilgilenenler evcil hayvanlar hakkında tedavi yöntemini pek bilmiyorlar malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?