- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hastalar için uygun bakim evleri var .Tam bilmiyorum da hastalar için bakım merkezi yok mu?
Huzur evinin daha donanımlısı oluyor mu acaba?
Bakım dediği şu;Okullarin acilmasina daha 2 hafta var. Gidemez misiniz en azindan 1 hafta 10 gun yardima ? Hasta sonucta ve dedeniz ne biliyim sevap yani.
Annem ve kardeşim bakıyorlar.Tam bilmiyorum da hastalar için bakım merkezi yok mu?
Huzur evinin daha donanımlısı oluyor mu acaba?
Bir haftadır yatağa bağlı maalesef.Gitmek istemiyorsunuz sanırım.
Daha okulların açılmasına çok var. Yaz boyu gidip bakıp gönül rahatlığıyla dönebilirdiniz
O zaman okul açılana kadar gidip çılgınlar gibi yardım edip dönebilirsinizBir haftadır yatağa bağlı maalesef.
Ondan önce kendi kendine yetebiliyordu.
Yatan hasta bakımı elbette zor.hastalar için uygun bakim evleri var .
Konu sahibi bakmak istemiyorsan böyle bir yere yönlendir aileni yada okullar açılana kadar yardım etmeyi teklif et
Maalesef yok.Onlara da hak ver, yoruluyorlardır. Başka çocuğu yok herhalde dedenin.
Para toplayıp bakıcı tutsanız
Yazın dedem köydeydi ve ara ara gittim.yaz boyunca hiç gitmediniz mi?
Bakıcı teklif etmeyi düşünüyorum.O zaman okul açılana kadar gidip çılgınlar gibi yardım edip dönebilirsiniz
Dedem zaten yapı olarak çocuklardan rahatsız olur.bence 3 çocukla hiç gitme. 3 çocukla senin yardıma ihtiyacın var.
hastayada rahatsızlık verirler. sen onlarla mı ilgileneceksin yatalak hasta ile mi.
Gerçekten yardımcı olmak isterim ama cidden zor.Bakıver diyenler acaba bilmiyor mu 3 çocukla ilgilenmek insana kendini bile unutturur
Gücünüz yoksa yapamazsınız
Vicdansız değilsiniz
Bakacak kimse olmasa haklılar ama kardeşin annen ilgileniyor