• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hasta bakımı

Erkek kardeşiniz ve anneniz ordayken size mi kalmış, çocuklu olmasanız bile hiç mantıklı değil yani.
Kardeşim biraz umarsızdır.
Alengirli işleri hiç sevmez.
O yüzden beni çağırıyorlar.

Madem zorlanıyor bu şekilde yardım alabilir şuan için anca, sizi böyle sıkıştırmasının hiç bir mantığı yok.
Kabul etmezse de kendi zorlanacak yine...
Olmazsa dedemle köye gelin yardımcı olmaya çalışırım derim.
Köy yakın en azından.

Köy bana yakın diyorsunuz Oraya getirince çıkıp gidebilir mi ?
Birazda sen bak mahiyetinde ?
Dedem köydeyken çağırdım gelmedi.
Tansiyonu çıkıyormuş.
Normalde en fazla 3-5 gün kalır, dönerdi İstanbul'a ama kalır herhalde, kalmalı yani

Olmazsa dedemle köye gelin yardımcı olmaya çalışırım derim.
Köy yakın en azından.

Bu da bir çözüm olabilir ama 3 çocukla o bile zor olacaktır sizin için bakıcı daha mantıklı duruyor, umarım bakıcı konusu üzerinde durur.

Yatan hasta bakımı elbette zor.
Ancak arada 12 saatlik mesafe var.
Üç küçük çocukla çok faydam dokunmaz.
Tüm hastane vb işler için zaten kardeşim var.
beni ısrarla neden çağırdığını anlamıyorum.
Hem eşini eve almam diyor, hem illa gel diyor, hem vicdansız diyor.
Bide eş sorunu mu var ?
Yol da çok uzunmuş . Üç küçük çocuk ..bilemedim şimdi ..annen de pek normal değil

Dedem köydeyken çağırdım gelmedi.
Tansiyonu çıkıyormuş.
Normalde en fazla 3-5 gün kalır, dönerdi İstanbul'a ama kalır herhalde, kalmalı yani

Eşinize olan kinini sanırım kendisine kusamıyor sizden çıkarıyor,
Lütfen Annenizin bu tutumlarıyla bunalıp da eşinizle aranızı bozmayın.
Var maalesef böyle anneler.

Cooook zor bir durum babaannem den biliyorum aynı yaştaydi. Annem bakıyordu. Bakan insanın bir yerden sonra psikolojisi bozuluyor Allah yardımcıniz olsun. :(

Bu arada yeni yatağa bağlı kaldıysa bilginiz olsun hasta yatağı almanız lazım. Yoksa vücudunda hiç geçmeyecek yaralar açılıyor. Anneniz için çok daha büyük sorunlar oluşur. Yatağı mutlaka alin

Anneniz sizden sanırım evrak islerinden anlamadığı için yardım istemiş.

Hastaneye niye gidilecek eğer bir günlük birşey ise gidip halledebilirsiniz.Cocuklari anneniz oyalar.

İstanbul belediyesini arayıp hasta bakım hastaneye gidiş işleri için yardım alabilirsiniz.

Hasta bakmak çok zor ben annenizi çok iyi anlıyorum.
Bende üç çocuğum var iken hasta anneme baktım.

üç cocuk biri emiyor 12 saat yol bence dusunmeyen vicdansiz olan anneniz zaten cocuklardan bakacak zamaniniz kalmaz ki

Anneniz sizden sanırım evrak islerinden anlamadığı için yardım istemiş.

Hastaneye niye gidilecek eğer bir günlük birşey ise gidip halledebilirsiniz.Cocuklari anneniz oyalar.

İstanbul belediyesini arayıp hasta bakım hastaneye gidiş işleri için yardım alabilirsiniz.

Hasta bakmak çok zor ben annenizi çok iyi anlıyorum.
Bende üç çocuğum var iken hasta anneme baktım.
Konu sahibinin 3 cocugu var oradan 12 saat uzaklikta, ayrica annesi damadini eve sokmuyor. Kadin 3 cocukla 12 saat yolu nasil gidebilir, ucak desen en az 3bin lira tutar kim odeyecek diyor.
Ayrica evde bu işleri yapacak 35 yasinda bir erkek kardeşi var ama anasi ona kiyamadigi icin 12 saat uzakliktan kizini cagiriyor.

Çocukların olmasa annenin istediğine mantıklı bir yan bulabilirim ama 3 çocukla yardıma gitmen ne kadar akıl kârı?
Annen sana vicdansız demiş ama eğer vicdansız biri varsa üç çocukla ki biri daha emiyor 12 saatlik yoldan yardım bekleyen annendir.
Üstelik daha çok kısa bir süredir yatıyormuş deden. Hani yıllar olmuş olsa sıkılmış bunalmış diyeceğim.
Ama yine de evde annen ve bekar kardeşin varken seni bu şekilde üzmesi ve beklenti içine girmesi bana "ne anneler var" dedirtti

Konu sahibinin 3 cocugu var oradan 12 saat uzaklikta, ayrica annesi damadini eve sokmuyor. Kadin 3 cocukla 12 saat yolu nasil gidebilir, ucak desen en az 3bin lira tutar kim odeyecek diyor.
Ayrica evde bu işleri yapacak 35 yasinda bir erkek kardeşi var ama anasi ona kiyamadigi icin 12 saat uzakliktan kizini cagiriyor.
Konuyu okudum zaten hanımefendi.
Konu sahibi kardeşinin bu islerle ugrasamadigini o yuzden ona ihtiyaç duyulduğunu beyan etmiş zaten.

İlk defa da gitmiyordur herhalde annesine 12 saat yola.

Ben kendi fikrimi beyan ettim,fazla sürecek bir iş değilse ben gider hallederdim.

Ben annem için herşeyi yapardım.Yaptim da hem üç cocuguma hem anneme baktim.

Tabi bu benim.

Bence annenizi korku sardı ve durumun altında kalıyor. Hastaya bakmak, heleki yataga bağlı hastaya bakmak cok zor. Annenizde belkide bakımı ile yalınız kalıyordur. Ama sizden bu durumda yardım beklemesi pek önerilecek bir çözüm değil. Tek başınıza olsanız neyise. Bakıcı bulmaya yardım etmeye teklif edin. Veya annenize yardim edecek birisini. Vicdansız değilsiniz ama durumunuzda fazla birsey yapacak yok. Yinede hastayi bir görmeye gidin imkaniniz çıksa. Cok gecmis olsun

Ben buradan evde hasta bakımıyla ilgilenen tüm resmi kurumları aradım, yönlendirdim. Onlar bizimkileri bilgilendirmiş ama anlamıyoruz illa gel diyor.

Bir de dedemden kalan malın devri ve cenaze işlemlerini halledecekmişim.

Yani tam iyi niyetli yaklaşacaktım, bunu okuyunca bir şey diyemedim.
Yatalak hastayla başbaşa kalmak zordur, ilk etapta alışana kadar insan bir ses bir nefes daha birini arar.
yani oraya çağrılma sebebiniz aslında iş halletmek degil, yoldaş olmak.
Ama eşin gelmesin sen gel, 3 çocuk, 12 saat yol. Bunlarla olacak iş değil. Kayınvalide falan bulunduğunuz şehirdeyse yada eşiniz izin alabiliyorsa eşinize, çocukların ikisini bırakıp Emen bebeğiniz ile 1 haftalığına gidebilirsiniz belki...
3 çocukla eşiniz gelse de zor olur.

Back