- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
- 798
Kardeşim biraz umarsızdır.Erkek kardeşiniz ve anneniz ordayken size mi kalmış, çocuklu olmasanız bile hiç mantıklı değil yani.
Alengirli işleri hiç sevmez.
O yüzden beni çağırıyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim biraz umarsızdır.Erkek kardeşiniz ve anneniz ordayken size mi kalmış, çocuklu olmasanız bile hiç mantıklı değil yani.
Olmazsa dedemle köye gelin yardımcı olmaya çalışırım derim.Madem zorlanıyor bu şekilde yardım alabilir şuan için anca, sizi böyle sıkıştırmasının hiç bir mantığı yok.
Kabul etmezse de kendi zorlanacak yine...
Ben de bakıcı veya köyü önereceğim.Hayır canım ne münasebet.
Anneniz maalesef
Ben de bakıcı veya köyü önereceğim.
Artık kendisi bilir
Dedem köydeyken çağırdım gelmedi.Köy bana yakın diyorsunuz Oraya getirince çıkıp gidebilir mi ?
Birazda sen bak mahiyetinde ?
Olmazsa dedemle köye gelin yardımcı olmaya çalışırım derim.
Köy yakın en azından.
Bide eş sorunu mu var ?Yatan hasta bakımı elbette zor.
Ancak arada 12 saatlik mesafe var.
Üç küçük çocukla çok faydam dokunmaz.
Tüm hastane vb işler için zaten kardeşim var.
beni ısrarla neden çağırdığını anlamıyorum.
Hem eşini eve almam diyor, hem illa gel diyor, hem vicdansız diyor.
Dedem köydeyken çağırdım gelmedi.
Tansiyonu çıkıyormuş.
Normalde en fazla 3-5 gün kalır, dönerdi İstanbul'a ama kalır herhalde, kalmalı yani
Bu kadin mi sizin vicdaniniza laf edenBugün hiç yemek yememiş.
Hastaneye götür serum verirler iyice güçten düşmesin dedim az önce.
3 gün yatak 4. gün toprak, en güzeli diyor
Konu sahibinin 3 cocugu var oradan 12 saat uzaklikta, ayrica annesi damadini eve sokmuyor. Kadin 3 cocukla 12 saat yolu nasil gidebilir, ucak desen en az 3bin lira tutar kim odeyecek diyor.Anneniz sizden sanırım evrak islerinden anlamadığı için yardım istemiş.
Hastaneye niye gidilecek eğer bir günlük birşey ise gidip halledebilirsiniz.Cocuklari anneniz oyalar.
İstanbul belediyesini arayıp hasta bakım hastaneye gidiş işleri için yardım alabilirsiniz.
Hasta bakmak çok zor ben annenizi çok iyi anlıyorum.
Bende üç çocuğum var iken hasta anneme baktım.
Bakıcı onların da aklına gelmiştir ama anneniz sizden yardım istiyor. Anneniz haklı galiba dediklerindeBakıcı teklif etmeyi düşünüyorum.
Konuyu okudum zaten hanımefendi.Konu sahibinin 3 cocugu var oradan 12 saat uzaklikta, ayrica annesi damadini eve sokmuyor. Kadin 3 cocukla 12 saat yolu nasil gidebilir, ucak desen en az 3bin lira tutar kim odeyecek diyor.
Ayrica evde bu işleri yapacak 35 yasinda bir erkek kardeşi var ama anasi ona kiyamadigi icin 12 saat uzakliktan kizini cagiriyor.
Ben buradan evde hasta bakımıyla ilgilenen tüm resmi kurumları aradım, yönlendirdim. Onlar bizimkileri bilgilendirmiş ama anlamıyoruz illa gel diyor.
Bir de dedemden kalan malın devri ve cenaze işlemlerini halledecekmişim.