Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En küçüğüm bana yapışık resmen.12 saat uzaklık, 3 çocuk 1 i hala emiyor.
Bence vicdansız değilsiniz.
Bu şekilde en fazla ara ara kısa bir süre kalıp dönebilirsiniz belki.
Bakıcı gibi başka çözümler gerekiyor uzun vadede.
Selam hanımlar
Dedem yani annemin babası 87 yaşında ve maalesef yatalak hasta.
Annem ve erkek kardeşim bakıyorlar.
Annem beni çağırıyor ısrarla gel bak diye. Hastane vb işlerle uğraşmak zor geliyor çünkü.
Üç çocuk ve okul açılma zamanı gelemem diyorum.
Bana vicdansız diyor.
Yazın dedem köydeydi ve ara ara gittim.
Annemi çağırdı yanına ama annem gitmedi.
Şimdi hastalanınca bir arkadaşı anneme götürdü baksın diye.
Uçakla gel diyor da uçak fiyatları uçmuş 300-350 arası.Annen babasına bakmak istemiyor, istediği başkasına baktırmak. Yani amaç senin vicdansızlığın vs bunu belirtmek değil, sana vicdan yaptırmak. Ayrıca 3 çocuğun var ki biri hala emiyor, nasıl 12 saat yolculuk yapacakmışsın? Onu da söyledi mi ayrıca?
Bir de eşimin alınmadığı (!!) yere ben de gitmem, eşim de benim alınmadığım yere gitmez...
Onlar İstanbul'da ben Karadeniz'de küçük bir şehirdeyim.3 çocukla olacak iş değil
ancak haftada 1-2 gün gidip onları rahatlatabilirsiniz.
Bakamam çünkü hastane işleri 3 çocukla zor.3 çocukla isteseniz de bakamazsınız gibi geliyor bana.
En küçüğüm bana yapışık resmen.
Hastane vs işlerde 3 çocuk benimle gelir çünkü annem oyalıyamıyor.
Ya da durmaları için sürekli çikolata, cips, dondurma vs veriyor.
İstanbul'da hastaneye sabah girip akşam ancak çıkılıyor, her türlü zor 3 çocukla.
Onlar İstanbul'da ben Karadeniz'de küçük bir şehirdeyim.
Ben buradan evde hasta bakımıyla ilgilenen tüm resmi kurumları aradım, yönlendirdim. Onlar bizimkileri bilgilendirmiş ama anlamıyoruz illa gel diyor.3 tane çocukla 12 saatlik yola gidip yatalak hasta bakmak.. Çok mantıklı bir istek gerçekten
Uçakla gel diyor da uçak fiyatları uçmuş 300-350 arası.
5 kişi en az 3 bin tl.
Ben öderim de demiyor.
Üç çocukla gidebilmem için eşim gelmek zorunda.
Kabul edilmediğim yere götürmem diyor.
Dedem köyde, ayakta hastayken annemi kaç kez çağırdım gelmedi oğlumu bırakamam dedi. Kardeşim 35 yaşında ve erkek.
Bakıcı önereceğim ama kabul etmez gibi geliyor.Kesinlikle haklısınız.
Bunları tahmin edebiliyor olmalı anneniz, bence kendisi pek istemiyor, zor geliyor.
Bu şekilde anca bakıcı, bakım evi gibi konularda destek olabilirsiniz elinizden geldiğince.
Bugün hiç yemek yememiş.o zaman hiç olmaz
anneniz kendi vicdanını sizin üzerinizden temizlemeye kalkmasın
Ayak bağım olmasa giderdim de zor.Boşver bence, vicdan yapacak bir durumun yok. Annein oyununa gelme bence.
Ben mi?Eğer vicdandan bahsedeceksek buradaki vicdansız belli
Bakıcı önereceğim ama kabul etmez gibi geliyor.