kaydirigubbakcemile3
amaan napıyım işler yoğundu
bi dahakine artık=)
senin kontroller nasıl canım
kızlar malum haşimatodan dolayı bende cok kabızlık oluyo..keten tohumu aldım gunde 1 kaşık yoğurda katıp yicem..kullanan zararını,yararını gören varmı?
bi dahakine derken ultrason için bi altı ay daha beklemicen umarım :)))))
ayyy benim şimdilik çok iyi yaa,mutluyum :))))
tsh,t4 filan tam tamına istenilen aralıkta çıktı,tsh 2 civarı :)
açlık kan şekerim normal çıktı,gizli şeker vardı ya,neyse elimde olmadan uzun süre aç kalsam bile daha dayanaklıyım eskiye göre
veee sintigrafi sonucu soğuk nodül demişlerdi ama son ultrasonda hiç bişey çıkmadı,gitmiş yok olmuş :)
bi de kan değerlerim düşüktü,ilaç vermişti doktor,ama ben üşengeçlikten içmemiştim ve ilaç içmediğim halde kan değerlerim yükselmiş :)
bunları hallettik bakalım şimdi sırada anksiyete,panik atak var sonra da antikorlar.
kızlar malum haşimatodan dolayı bende cok kabızlık oluyo..keten tohumu aldım gunde 1 kaşık yoğurda katıp yicem..kullanan zararını,yararını gören varmı?
evet benim içinde anksiyete ve antikorlar...bu ikisini zor atlatacam ...bi dahakine derken ultrason için bi altı ay daha beklemicen umarım :)))))
ayyy benim şimdilik çok iyi yaa,mutluyum :))))
tsh,t4 filan tam tamına istenilen aralıkta çıktı,tsh 2 civarı :)
açlık kan şekerim normal çıktı,gizli şeker vardı ya,neyse elimde olmadan uzun süre aç kalsam bile daha dayanaklıyım eskiye göre
veee sintigrafi sonucu soğuk nodül demişlerdi ama son ultrasonda hiç bişey çıkmadı,gitmiş yok olmuş :)
bi de kan değerlerim düşüktü,ilaç vermişti doktor,ama ben üşengeçlikten içmemiştim ve ilaç içmediğim halde kan değerlerim yükselmiş :)
bunları hallettik bakalım şimdi sırada anksiyete,panik atak var sonra da antikorlar.
Bir kaşıktan fazla kullanmak önerilmiyor canımbarçman ablacım teşekkür ederim.bazı yazılarda okudum selülit yapıyomuş..ama günde 1 çorba kaşıgından fazlasını yemeyı dusunmuyorum ...kararında kullanırsam bi zararı olmaz umarım..
ıbnı sına hastanesı dıyorum ankara unıv baglı ben oraya basladım gecen hafta bıypsı oldum nodulum vardı endokrının ılk arastırılmaya baslandıgı hastaneymıs duyduguma gore
ilk defa bu konuya yazıyorum başlık süper olmuş
haşimotoya tutuldumsempatiksalakcinniince hastalığa yakalandım der gibi
bende de haşimoto var 4sene oluyor galiba öğreneli ne test yaptırdım şimdiye kadar ne bişey
ama evlendim ilerde yaptırmam gerekecek gibi
herkese geçmiş olsun
Merhaba kızlar yaklaşık 1 haftsdır tüm yazılanları okumaya çalışıyorum. 2,5 yıldır korunmasız hamile kalamıyorum önce tüplerin kapalı dendi sonra filmi tekrarlattığımda tüplerde sorun olmadığı çıktı orataya. En son 10,2 olan tsh değerim incelendi ve haşimato olduğum ortaya çıktı. 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptırdım ilaç kullanmadan 3,60 a düşmüştü değer. anti tpo 422,7. Doktorumla görüştüm tüp bebek deneyelim diyor. Anti tpo'yu düşürecek bi ilaç yok hamile kalırsanda ilk 3 ay çok riskli denetim altında tutacağız sürekli seni diyor ve şansım sadece %30 muş birde şimdi tek embriyo olayı gündemde. Euthryox 50 mg kullanıyorum şimdi. ilaca biraz devam edip normal yolla olması için uğraşmalımıyım yoksa direk tüp bebeğemi başlamalıyım lütfen bilgileriniz paylaşın benimlede. Öğrendiğim andan beri ne yerdeyim ne gökte :çok üzgünüm:
canım ben de haşimoto hastasıyım ve hamileyim şu an. haşimotoyu öğrendiğimizde ilaca başladık,tsh ve FT4 değerleri 1 ay sonra normale döndü zaten ilaç çok çabuk etkisini gösteriyor.antikorlar ise değişmiyor ama onlara bidaha bakılmıyor zaten.tsh değerim normale dönünce biz çocuk denemesine başladık ve 2 ay sonra hamile kaldım.haşimotoyla hamileliğin çok ilgisi yok bence.biçok örnek var çünkü benim gibi.siz tüm tetkiklerinizi yaptırıp,eşin de dahil bir probleminiz olmadığı kanısına varılırsa ilaçlarını düzenli kullanıp normal yolla biraz daha deneyebilirsin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?