bvurda yazan bi arkadaş dahiliyeye gidiyomuş belki bende dahiliye uzmanına giderim takiplerimi yaptırırım
diyue düşünüyorum
şu an beklemedeyim
kızlar nasılsınız ösledim sizii opuyorumnanaktan
ben ultrasonumu unuttum nodül varmı diye bakcaklardı nolcek şincikbilmiyorumkismile
lolo benim teşhisimi dahiliye uzmanı koydu ve 3 aydır hep ona gittim. ultrason istedi, çektirdim ona da baktı. sen de bir dahiliyeye muayene ol ve uzak hastaneye gidecek durumun olmadığını izah et. bence takibini yapacaktır.
bravoo tebrik ederim seni :))
yeniden randevu alman lazım sanırımmmm
yaa kızlar bişey sorucam
ben bu haşimotoyu çok araştırdım ama
nodüller hakkındfa tam deteaylı bişey öğrenemedim yada tam anlamadım diyelim
sizin bi bilginiz varmı
nodül kendilinden geçen bişeymi yoksa çoğalır yada büyürmü
hangi aşamada müdahale edilir
yardımcı olursanız sevinirim
bu bilgileri netten tam alamadım
ee doktorda bişey söylemeyince böyle kaldım
ayrıca bi arkadaşımın ablasında nodül varmış
şişli etfal hastanesindeki bi doktor kanser olabilirsin demiş ni tekim ameliyat olmuş kanser olduğu anlaşılmış kadın nodülünü yeni öğrenmişti halbuki bu kadar hızlı doktor nasıl ameliyata karar vermiş anlamadım
Arkadaslar ben ankaradyım 26 yasımdayım bana tavsıye edebılecegınız ankarada bulunan ıyı bır doktor varmı hıpotroıt ıcın kılo veremıyorum cok sıkılıyo canım buna
cevabın için teşşekürler.yanlış anlatım galiba yeni doğum yaptım ve 5 aylık bir oğluşum var.doktor sadece ultrasyon istedi ve ilaç yazdı.Hemen ilaca başlamak istemediğimden kan tahlilini birdaha yaptıracağım.Hastalık tanısı konunca panikledim.Sana ne zaman tanı kondu açıkcası nasıl bir hastalık?..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?