• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

arkadaşlar ben 20 gündür eutrox kullanıyorum.ben de 1 haftadır göz seğirmesi var. Sizde hiç oldu mu?Benim arada olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. acaba ilaç dozu fazla mı geldi?

kızlar kullandıgınız troit ilaçları sızı zayıflattımı önceki halinıze göre? benım için çok önemli cvplarsanız sevinirimj

kızlar kullandıgınız troit ilaçları sızı zayıflattımı önceki halinıze göre? benım için çok önemli cvplarsanız sevinirimj

yok zayıflatmadı.benim kilo problemim şimdilik yok zaten. aslında 1-2 kilo aldım. ama ilaçla ilgili değildir herhalde. seni zayıflattı mı?

yok ban doktor 3 ay sonra bıdaha gel dedi tekrar ölçüm yapacakmış troidimde küçülme varşım ultrasonla bakdı kanlada yüksek çıkdı ama 3 ay sonra gel dedi neden öyle yapdı anlayamadım

hayır canım hiç bir etkisi olmadı o anlamda.hatta bir ay yanlışlıkla normal dozumun iki katı içmişim :) ona rağmen bile gram oynamadı :)

arkadaşlar ben 20 gündür eutrox kullanıyorum.ben de 1 haftadır göz seğirmesi var. Sizde hiç oldu mu?Benim arada olurdu ama hiç bu kadar uzun sürmemişti. acaba ilaç dozu fazla mı geldi?

bende 5 gündür kullanıyorum. bende bir degişiklik yok. hamileyim kilo alsam ilactan mı bebek yüzünden mi anlayamayacam.

kızlar şu günlerde alternatif tedavileri araştırıyorum da,
içinizde hiç bioenerji tedavisi uygulatan var mı ?

ve reiki yaptıran,yapan ?

kızlar şu günlerde alternatif tedavileri araştırıyorum da,
içinizde hiç bioenerji tedavisi uygulatan var mı ?

ve reiki yaptıran,yapan ?

reikiyi benim arkadasım yapıyordu o da abisinden ögrenmiş cakralarının acılması gerekiyormus. basım agrıyınca yapardı ve işe yarıyor.

kızlar burnumdan bazen rahat nefes alamıyorum gb geliyor.eczaneye gittim burun spreyi alayım bari dedim şimdi sıktım inş iyi gelir.keşke dedim boğazım için de alsaydım.Eczacıda meğer haşimotoluymuş.Tiroid değerlerini bi türlü dengeleyememiş.Çocuğu olmuyormuş henüz.Hatta içeri o an bir bayan girdi oda gebelik testi aldı meğer oda tiroidliymiş.Ben daha bekar ım ama inşallah ALLAH isteyen herkeze verir bebek.Napalım hayat ne gösterirse onu yaşıcaz ALLAH daha beter hastalıklardan korusun bizi.Bu arada doktor bana senin henüz hipotiroid e çevirmemiş dedi.Ne zaman çevireceği belli olmazmış.Ama boğaz kısmım şiş ödem varmış.sanırım ondanda bazen nefes alamıcam gb geliyor.
Kendinize ii bakın..

Son düzenleme:
reikiyi benim arkadasım yapıyordu o da abisinden ögrenmiş cakralarının acılması gerekiyormus. basım agrıyınca yapardı ve işe yarıyor.

süperr
ben de reiki kursuna gitmeyi çok ciddi düşünüyorum bakalım,bu hafta bu konuyla ilgilenicem

şu çakraları açmak lazım,zaten bizim boğaz çakramız sorunlu olduğu için tiroid var,en iyisi komple ne kadar çakra varsa açmak :)

bionerji tedavisi düşünüyordum,hatta uzaktan seans bile oluyormuş,bi uzman buldum netten,ankarada...gitmeniz şart değilmiş,yani farklı şehirlerde oluyosunuz seans sırasında.birçok hastalıkta kullanılıyormuş ama şimdi reiki kursu düşündüğüm için erteledim.ama ilgisini çeken varsa siz de bi araştırın derim,tiroid de tedavi edilen hastalıklar arasında gösterilmiş.

kaydirigubbakcemile3

Allah ne verdiyse açıcaz artık :))

ayyyy çok heyecanlıyım,bu hafta görüşmeye gidicem bakalım sabırsızlanıyorum :))

cumartesi günü kursa başlıyorum :)
reiki 1. aşama dersi alıcam zaten uzun bir kurs değilmiş
sağlık sorunlarım üzerinde kullanıcam bakalım nasıl olacak bişey bildiğim de yok ya bakalım meraktayım :)))

bilmiyorumkismilevaalla bilmeeemmmmmmmmmm heyyyyyy millet uyanın artık topige aaaaaaaaaa olmaski ama neredisiniz herkes iyi oldu galiba yaaaaaaaaaaaaa

merhaba, banada haşimato teşhisi koydular. ağır üzüntü sonucu çıktığını söylüyorlar, çıkmasından yakız zaman önce erken denebilecek bi yaşta annemi kaybettim. şimdi tek korkum bebeğimin olmaması ve bu durumun evliliğime zarar vermesi :(((

Back