lütfen bana yardım edin kızlar degerlerim nasıl ultrasonla bakan bayan dediki tiroidin çok az çalışıyo yakında durabılır dedi değerlerim
sağlob:15,5x15,3x41,9mm
sol lob:12,4x19,44,4mm
isthmus3,4mm
anti tpo270.24
anti tg:4.95
dhea_so4:63.7
doktor 3 ay sonra tekrar gel dedi değerlerin yüksek dedi çok açıklama yapmadı agdetlerim düzensiz onun için yasmın kullanıyorum tsh ım ondan normal çıkmış olabılırmı. yorum yapabılecek olan varmı kendi sonuçlarına göre
slm ozi.dr kime gidiyorsun?ben hastalığımı yeni öğrendim dr arıyorum da yardımcı olursan sevinirim.özelden yazamıyorum.
agdetlerim çok düzensiz ilaç kullanmasam 3 ayda 5 ayda bazen 6 ayda bı oluyorum tshım 3.8956 çıkdı yanı ben şimdi kesin tiroid hastasıyım demi doktor neden bana 3 ay sonra bıdaha gel dedi ilaç yazmadı ultarasondakı kız tiroidin çok az çalışıyo yakında durabılır deddi
merhaba Arkadaşlar,
Bende haşimato magduru bi bayanım.Bu hastalığı 10 yıldır yaşıyorum.Haplı tedavi çok oldum dersem yalan söylemişolurum.Sizleri yanlış yönlendirmek istemem.Tekrar tedavime başlamak üzereyim.Ama şu an haşimato ile ilgili kilo hariç hiç birsıkıntımyok.Ömür boyu olduğunu öğrenince alternatif yollara yöneldim.Şifalı taşlarla tanıştım ve çoook faydasını gördüm.taşlardan öncebaygınlık geçirme raddesindeydim.Şu an ne kalp çarpıntılarım ne el titremelerim ne de başka sıkıntılarım var.Arada hastalık yokluyor tabiki.Yani halsizlik ve psikolojik olarak depresif haller eskisi gibi olmasa da zaman zaman yokluyor.O da hala taşlı tedavime devam etmemden kaynaklanıyor.2 yıldır kullanıyorum.Zaman zaman taşları yenilemek gerekiyor.Ama sırf taşlara güvenip asla tedavileri bırakmayın yoksa benim gibi obez dolaşırsınız :) Bir de çok faydasını gördüğüm ve bana yeniden doğmuşçasına enerji veren bir şeyden bahsetmek istiyorum.Bal+polen+arı sütü.Bu üçlü muazzam.Kesinlikle ömür boyu kullanılması gereken şifa kaynağı.Enerjim arttı uzun süreden beri yapmadığım sporuma geri döndüm.Üstelik 2 çocuk annesiyim.Sürekli koşturmaca halindeyim.Mutlaka alternatif tıbdasize göre bir şeyler vardır ama profesyonellerin elinde olmak koşuluyla elbette.
Not:Bu taşolayına Profesorum ters bakmadı fayda görüyorsan bir şey denilemez dedi bunu da belirtmekistedim.Sağlıcakla kalın.herkese acil şifalar diliyorum.
bu arada doktoruma domuz gribi aşısını sordum
yani bizim bağışıklık sistemi şaşkın ya o amaçla
her ne kadar aşıya sıcak bakmasalar da bizim haşimotoda bağışıklık biraz deli olduğu için aşı konusunu napalım dedim,gerek yok dedi :))
ya ben bugün tesadüfen sülük tedavisini izledim tv de bizim hastalıgada iyi gelirmi acep
sülük tedavisi ile yazdığım konuya cevap verdiğin için teşekkür ederim.Ben bunu kafaya koydum.Gidip gözlerimle bahsettiğim sülük tedavi merkezini görücem İnşallah.Gerçekden ikna olursam bu tedaviyi olmak istiyorum.Tedaviden önceTSH,FreeT3,FreeT4 tahlilimi yaptırıcam bir de sülüklü tedaviden sonra...Bakalım ne olacak.fayda veya zarargörürsem burada paylaşmayı düşünüyorum.Bardağın son damlasını yaşıyorum artık.Bu sülükle tedavi ile troidden kaynaklanan kilolara da elveda diycekmişim.Hadi bakalım hayırlısı...fisfisfis
sülük tedavisi ile yazdığım konuya cevap verdiğin için teşekkür ederim.Ben bunu kafaya koydum.Gidip gözlerimle bahsettiğim sülük tedavi merkezini görücem İnşallah.Gerçekden ikna olursam bu tedaviyi olmak istiyorum.Tedaviden önceTSH,FreeT3,FreeT4 tahlilimi yaptırıcam bir de sülüklü tedaviden sonra...Bakalım ne olacak.fayda veya zarargörürsem burada paylaşmayı düşünüyorum.Bardağın son damlasını yaşıyorum artık.Bu sülükle tedavi ile troidden kaynaklanan kilolara da elveda diycekmişim.Hadi bakalım hayırlısı...fisfisfis
Desteğiniz için teşekkür ederim.Benim gibi bu hastalıkdan muzdarip o kadar çok insan var ki...İnşallah fayda görürüm de sizinle burada paylaşırım ve belki pek çok kimsenin fayda görmesine ve bu illet hastalıkdan kurtulmasına vesile olurum.Bunu en az kendim kadar sizler içinde istiyorum.Hayat boyu bu hastalığı çekmeye hiiiç niyetim yok.Derdi veren dermanını da verir mutlaka.Sülük tedavisinin fayda vereceğine %100 inanıyorum ama önemli olan doğru adrese gidip doğru kişiye kendimizi teslim etmek.İnsan sağlığını hiçe sayıp para için insan harcayanların eline düşürmesin Allah.
bu arada doktoruma domuz gribi aşısını sordum
yani bizim bağışıklık sistemi şaşkın ya o amaçla
her ne kadar aşıya sıcak bakmasalar da bizim haşimotoda bağışıklık biraz deli olduğu için aşı konusunu napalım dedim,gerek yok dedi :))
Merhaba, ben de haşimotolular kervanına yeni katılanlardanım. Bu hastalık yüzünden saçlarımın yarıya yakınını kaybettim. antikor seviyem doktorun bile gözlerini yerinden fırlattı:1shok: 2630 bu boru değil. tsh ise 14 küsür civarındaydı. bir aydır levotironu günde1 tablet içtim, kontrolde tsh 0.075 çıktı, yani ilacın dozajı fazla gelmiş yarıma düşürdük. Doktor kilo vermedin mi dedi. malum metabolizmayı deli çalıştırıyor bu ilaç. Heyhat ne mümkün kilo vermek. safra kesemde iltihap oluştu bir ay neredeyse yataktan kalkmadım. Tiroit hormonundaki dengesizlik safra kesesini de etkiliyor arkadaşlar dikkatli olun. benim iki haftam dehşet sancılarla ve sarılık olarak geçti. yemek yiyip yatmakla geçti bir ayım. boşuna demiyorlar vücudun orkestra şefi diye tiroit için. hee başıma gelen bununla da bitmedi aşırı antikor üretimi sonucu vücut alerjiye karşı çok hassaslaşıyormuş. Bir gün baş ağrısı ilacı içtim (minoset) heryerim kabardı hemen hastaneye koştuk orda bayıldım tansiyonum sıfıra düşmüş, anafilaksi geçirmişim. Biraz geç gitsem ölürmüşüm öyle dedi doktor. Artık ömür boyu ilaç alırken hastane ortamında içmem gerekiyor. başka ilaca karşıda oluşmuş olabilirmiş alerji. Ağrı kesiciler tamamen yasak, ve bende migren ve bel fıtığı var düşünün. :çok üzgünüm: Ya işte böyle arkadaşlar. Bu haşimoto imanımı gevretti imanımııı..:bbo: İlk başlar kabus gibiydi ama artık bununla yaşamayı öğrenmem(iz) lazım. Şimdi tek dileğim sağlıklı bir çocuk sahibi olabilmek. burda benimle aynı dilekte olan arkadaşlar var okudum. Hepimizin gönlüne göre versin Rabbim. Bu tür bi paylaşım, yalnız olmadığımızı bilmek ve birbirimize destek olmak çok güzel bişey... :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?