merhaba Arkadaşlar,
Bende haşimato magduru bi bayanım.Bu hastalığı 10 yıldır yaşıyorum.Haplı tedavi çok oldum dersem yalan söylemişolurum.Sizleri yanlış yönlendirmek istemem.Tekrar tedavime başlamak üzereyim.Ama şu an haşimato ile ilgili kilo hariç hiç birsıkıntımyok.Ömür boyu olduğunu öğrenince alternatif yollara yöneldim.Şifalı taşlarla tanıştım ve çoook faydasını gördüm.taşlardan öncebaygınlık geçirme raddesindeydim.Şu an ne kalp çarpıntılarım ne el titremelerim ne de başka sıkıntılarım var.Arada hastalık yokluyor tabiki.Yani halsizlik ve psikolojik olarak depresif haller eskisi gibi olmasa da zaman zaman yokluyor.O da hala taşlı tedavime devam etmemden kaynaklanıyor.2 yıldır kullanıyorum.Zaman zaman taşları yenilemek gerekiyor.Ama sırf taşlara güvenip asla tedavileri bırakmayın yoksa benim gibi obez dolaşırsınız :) Bir de çok faydasını gördüğüm ve bana yeniden doğmuşçasına enerji veren bir şeyden bahsetmek istiyorum.Bal+polen+arı sütü.Bu üçlü muazzam.Kesinlikle ömür boyu kullanılması gereken şifa kaynağı.Enerjim arttı uzun süreden beri yapmadığım sporuma geri döndüm.Üstelik 2 çocuk annesiyim.Sürekli koşturmaca halindeyim.Mutlaka alternatif tıbdasize göre bir şeyler vardır ama profesyonellerin elinde olmak koşuluyla elbette.
Not:Bu taşolayına Profesorum ters bakmadı fayda görüyorsan bir şey denilemez dedi bunu da belirtmekistedim.Sağlıcakla kalın.herkese acil şifalar diliyorum.
arkadaşlar günaydın.bugün tahlil yaptırdım sonuçlarım hemen çıktı yazıyorum
tsh:2.44
st4:1.20
normal olarak sanırım iyi ama hamilelik düşündüğüm için bu değerlerle hamile kalabilir miyim onu bilmiyorum.
normal olarak sanırım iyi ama hamilelik düşündüğüm için bu değerlerle hamile kalabilir miyim onu bilmiyorum.
canım düzensizlik derken 3-4 gün ileri geri oynadıgı oluyo ama baska bi sorun olmuyo, bu adet düzensizliği sayılırmı? her ayda gelir atlamaz hiç
canım seni kastedmedim burcu ben bebek isteyen arkadaşaları dedim yanlış anlama ama bende bide pko var ondan düzensiz olurmuş aman canım daha bekarsın şimdiden tedavini uyğula sonra allah aratmasın bizler gibi allah her zaman yanında yar ve yardımcın olsun şekerim takma kafayada yaşa hayat değer be güzelimkaydirigubbakcemile5
hım tamam canım=)))
bebekleğiniz olcak hepinizin inşallah en kısa zamanda ben eminim
tesekkür ederim iyi dileklerin için canım allah sizede ömür boyu mutluluk versin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?