Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

merhaba Arkadaşlar,

Bende haşimato magduru bi bayanım.Bu hastalığı 10 yıldır yaşıyorum.Haplı tedavi çok oldum dersem yalan söylemişolurum.Sizleri yanlış yönlendirmek istemem.Tekrar tedavime başlamak üzereyim.Ama şu an haşimato ile ilgili kilo hariç hiç birsıkıntımyok.Ömür boyu olduğunu öğrenince alternatif yollara yöneldim.Şifalı taşlarla tanıştım ve çoook faydasını gördüm.taşlardan öncebaygınlık geçirme raddesindeydim.Şu an ne kalp çarpıntılarım ne el titremelerim ne de başka sıkıntılarım var.Arada hastalık yokluyor tabiki.Yani halsizlik ve psikolojik olarak depresif haller eskisi gibi olmasa da zaman zaman yokluyor.O da hala taşlı tedavime devam etmemden kaynaklanıyor.2 yıldır kullanıyorum.Zaman zaman taşları yenilemek gerekiyor.Ama sırf taşlara güvenip asla tedavileri bırakmayın yoksa benim gibi obez dolaşırsınız :) Bir de çok faydasını gördüğüm ve bana yeniden doğmuşçasına enerji veren bir şeyden bahsetmek istiyorum.Bal+polen+arı sütü.Bu üçlü muazzam.Kesinlikle ömür boyu kullanılması gereken şifa kaynağı.Enerjim arttı uzun süreden beri yapmadığım sporuma geri döndüm.Üstelik 2 çocuk annesiyim.Sürekli koşturmaca halindeyim.Mutlaka alternatif tıbdasize göre bir şeyler vardır ama profesyonellerin elinde olmak koşuluyla elbette.

Not:Bu taşolayına Profesorum ters bakmadı fayda görüyorsan bir şey denilemez dedi bunu da belirtmekistedim.Sağlıcakla kalın.herkese acil şifalar diliyorum.

bu yakınlarda aklımdan geçiyordu,taş alsam diye
hangi taşı aldın?
ben lal ve ametist taşıyorum,ama troid için değil tabi bunlar
araştıracaktım hangi taşlar kullanılıyor diye
ilacımı kesinlikle aksatmadım.yaklaşık 11aydır.unuttuklarımın sayısı 5i geçmez
düzenli bir şekilde azaldı :Saruboceq: elh

Son düzenleme:
arkadaşlar günaydın.bugün tahlil yaptırdım sonuçlarım hemen çıktı yazıyorum

tsh:2.44
st4:1.20

normal olarak sanırım iyi ama hamilelik düşündüğüm için bu değerlerle hamile kalabilir miyim onu bilmiyorum.

Evet canım bu değerle hamile kalırsın ben hamile kaldıgım zman değerim 2,67 idi.sevgiler.

slm ozi.dr kime gidiyorsun?ben hastalığımı yeni öğrendim dr arıyorum da yardımcı olursan sevinirim.özelden yazamıyorum.

tsh iyi yüksek değil

taş olarak kehribarı buldum,diğer taşlardan daha iyi geliyomuş tiroide
deneyeceğim

benin tsh lerim normal ama antikorlar biri: 400 lerde biri 150 lerde salı günü dr a gidiyorum bakalım ne çıkacak.allah hepimize şifa versin.:Saruboceq:

benım tshlarda düşmüştü baya ama antikorlar cok feci tavan yapmıstı
tahlil yaptırınca yazıcam degerlerimi ınsallah düşmüştür

kızlar valla ben tahlil yaptırmadım doktorum gerek yok dedi bizde yaptırmadık ama hala adet olamadım tabi ben sizlerin adetinizdede düzensizlik varım kızlar offf deli oluyorum ben ya üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

canım düzensizlik derken 3-4 gün ileri geri oynadıgı oluyo ama baska bi sorun olmuyo, bu adet düzensizliği sayılırmı? her ayda gelir atlamaz hiç

canım düzensizlik derken 3-4 gün ileri geri oynadıgı oluyo ama baska bi sorun olmuyo, bu adet düzensizliği sayılırmı? her ayda gelir atlamaz hiç

canım seni kastedmedim burcu ben bebek isteyen arkadaşaları dedim yanlış anlama ama bende bide pko var ondan düzensiz olurmuş aman canım daha bekarsın şimdiden tedavini uyğula sonra allah aratmasın bizler gibi allah her zaman yanında yar ve yardımcın olsun şekerim takma kafayada yaşa hayat değer be güzelimkaydirigubbakcemile5

Kızlar haşimato regl düzensizliği yapıyor mu? Sanmıyorum, bende hiç düzensizlik olmadı, hamile kalmayı zorlaştırdığı yönünde bir bulgu, çalışma da yok, hamile kalıp bir sürü doğuran var, Rabbimin izniyle biz de anne olucaz, sakın kötü düşünmeyin.

hım tamam canım=)))
bebekleğiniz olcak hepinizin inşallah en kısa zamanda ben eminim
tesekkür ederim iyi dileklerin için canım allah sizede ömür boyu mutluluk versin :1hug:

bende bu hastalık regl düzensizliği yapıyodu ama iki aydır yani hastalığımı öğrenip ilaç kullandığımdan beri hiç olmadığı kadar düzene girdi reglmopuyorumnanaktan

benim adet sürem uzamıştı.daha doğrusu adetim akıntının için az miktarda kan şeklinde devam ediyordu. Gerçi tsh ım normal sınırlarda ama antikorlarım yüksek çıktı..Adet düzensizliği benim gibi olan var mı? acaba bu hastalıktan mı kaynaklanıyor?

lütfen bana yardım edin kızlar degerlerim nasıl ultrasonla bakan bayan dediki tiroidin çok az çalışıyo yakında durabılır dedi değerlerim
sağlob:15,5x15,3x41,9mm
sol lob:12,4x19,44,4mm
isthmus3,4mm
anti tpo270.24
anti tg:4.95
dhea_so4:63.7
doktor 3 ay sonra tekrar gel dedi değerlerin yüksek dedi çok açıklama yapmadı agdetlerim düzensiz onun için yasmın kullanıyorum tsh ım ondan normal çıkmış olabılırmı. yorum yapabılecek olan varmı kendi sonuçlarına göre

canım hgidin aramıza adetleren nasıl düzenlimibare valla anlamam banada dediler tiroit bezi biri çalışmıyor diye canım üç ayyy çok uzun bi süre zaten varya kızlar er veya geç şunu anladım bu hastalık sinir olmayı sıkıntıyı kafaya bişeyi takıntıyı hiç sevmiyo oyüzden ben adet ha gelmiş ha gelmemiş hiç umrumda değil valla

hım tamam canım=)))
bebekleğiniz olcak hepinizin inşallah en kısa zamanda ben eminim
tesekkür ederim iyi dileklerin için canım allah sizede ömür boyu mutluluk versin :1hug:

evet canım daha bekarsın ama hani derler ya elini ne kadar çabuk tutarsan o kadariyidir die ondan dedim sağol şekerim güzel duaların için aydının neresinde oturuyon sen orda benim akrabada çok canım da:kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…