• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

neyse ben çıkıyom kızlarrrrrrrrr kendinize iyi bakın arada gelin dertleşek böle byyyyyyyy

öyle çokta yüksek değilmiş
ben ilk öğrendiğimde 5.5tu. Doktor ilaç vermeyecekti bile,son anda odadan çıkarken verdi,bebeği hemen düşünüyoruz diye.
Kanın kaç ?

benım 7.7 galıba tam olarka hatrlamıom cunku evde deılım cunku normal kansızlara gunde bır tane ılac ben gunde ıkı tane ıcmek zorundayım bır de trıot ılacııııııı oooooo

tsh 5.04 bu arada

Son düzenleme:
bişey soracağım ama
geçen aylardan sanki hatırlıyorum,idrar testin pozitif kan negatif çıkmıştı değilmi?
Kaç idrar testi yapmıştın?

evet cnm ıdrarda cıkıodu kanda cıkmıodu ıdrara ust uste ıkı kez yaptım sılık cıktı ama ortada bırsey yok

hhmm 2 ay,hadi bi kere olsa
doktorlar ne diyor?
Benimde aklıma kimyasal gebelik geldi bi çıkıp bi çıkmayınca

bend eole dusundum kı oledır mutlaka doktorlar sagolsunlar hıc bırsey demıolarkı admaı bılgılendırmıolarkı yumurtaların tembellık olabılır dedıler hormon testı yaptırdılar onlarda ıste ıdare eder cıktı bakalım ne olcak bır hamıs kalsaydım kurtulsaydım hayırlısıylaa

bend eole dusundum kı oledır mutlaka doktorlar sagolsunlar hıc bırsey demıolarkı admaı bılgılendırmıolarkı yumurtaların tembellık olabılır dedıler hormon testı yaptırdılar onlarda ıste ıdare eder cıktı bakalım ne olcak bır hamıs kalsaydım kurtulsaydım hayırlısıylaa

hayırlısıyla inşallah olur,tez zamanda
açıkça söyleselerde ne olduğunu bilse insan dimi yani. :olmaz:
bi sürü soru oluyo

ya sımdı tahlıl kagıtları elımde kansızlık seyının adı ne kı ben bılmıom doktor kansızlık var dedı ama degegerına dını bılmıyorum arkadasım sen bılıosan soyle

mızmız kan ölçümü hemoglobin yazar...demir de FE yazar..zaten değerler düşükse yanında L yüksekse H yazar..

mızmız kan ölçümü hemoglobin yazar...demir de fe yazar..zaten değerler düşükse yanında l yüksekse h yazar..

saol cnm ama ben goremedım fe yazısınız yok bende

ama hemoglobın l yazıo 12.8 normal deger 13.6/17.2
hct neyse oda dusuk 37.3 normal degerı 39.5/50.3

hemogram yazan kagıdım nerdeyse hep dusuk hep l yazıoooooooooo

saol cnm ama ben goremedım fe yazısınız yok bende

ama hemoglobın l yazıo 12.8 normal deger 13.6/17.2
hct neyse oda dusuk 37.3 normal degerı 39.5/50.3

hemogram yazan kagıdım nerdeyse hep dusuk hep l yazıoooooooooo

-alıntı- Hct (Hematokrit): Kandaki hemoglobin ve eritrosit miktarının bir ölçüsüdür. Anemi, lösemi, kan kaybı gibi durumlarda azalırken vücudun su kaybettiği durumlarda (örneğin ishal) veya polisitemi'de artar.
kanın düşük olduğu için bu da düşmüştür sanırım. iyi kanın öyle çok düşük değil
benim 6 lardan 14lere çıkmıştı tedaviyle şutarafagitti

Back