Tebrik ederiz...Allah tamamına erdirsin..darısı başımıza...sizin kaçtı hamile kaldığınızda antikor ve tsh değerleriniz...Bir de tabi referans aralıkları ile yazarsanız sevinirim..
çok sevindim canım gözün aydın hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini
evlenince allah banada nasib etsin :Saruboceq:
canım metroda var demişlerdi ben gidemedim arkadaşımı yolladım ama izmirdekinde yoktu yada bitmiş bilemiyorummafoldumbenAminnnn inşalah bitanem naptınız brezil nut'u? :))) en son orda kalmısım ben ??
hayat_77 tebrik ederim canım,darısı bizim başımıza artık yerimseniben
hayırlısı canım inşallah bebeğin olur:CüvCüv:burcudeniz, yanlış aklımda kalmadıysa kilo sorunum yok demiştin...bi değişiklik olmadı di mi? benim de kilo sorunum yok..olmasını da istemiyorum..şu an tshım normal sınırlarda ama ben de gebelik planlıyorum..herhalde 2 nin altına düşürmek için bana da ilaç verirler. tshım yükselince kilom da artmaz umarım..
Kıslar merhaba ,
Uzun zamandır giremiyorum hamile oldugumu öğrendim darısı sizlere inşallah
kızlar bizim işyeri hekimimize sordum geçen gün antikorlarımqa baktırmak istiyorum diye..
nix istersen bakalım ama antikorlar düşmez.vücut artık kendini tiroit hücrelerini öldürmeye karşı şartlamış,savaş açmış öylede devam eder .kafanı onlara takma sen tsh ını normal sınırlar altında tut yeter dedi..
açıkcası banada mantıklı geldi..kim ben şunu kullnadımda antıkorum su kadar düştü diyebiliyor..tamamen farklı merkezlerde yaptırdıgımızdan kaynaklanan bikaç sayı fark ediyor.
valla bıktım artık bebek problemim olmasa haşimato fılan umrumda değil..ne dr a gıderım nede ilaç içerim..
karakız merhaba,
peki eğer tsh normalse antikorlarının yüksek olduğunu nasıl öğrendin.daha doğrusu şöyle sorayım.antikorlarına eğer tshın normal çıkmazsa bakıyorlar,önce tsh bakılıyor neden şüphelendiler de senin antikorlarına baktılar onu merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?