burcudeniz cim nişanlılık nekadar uzun sürerse ailesiyle olan anlaşmazlıklarınız bence daha büyük boyutlara taşınabilir çünkü nişanlılık süreci zor bir süreçtir ve aileler herşeye karışır.evliliğe yaklaştıkça aileler bi çok konuda anlaşmazlığa girerler.bu evre nekadar hızlı atlatılırsa okadar az kötü şey yaşanır diye düşünüyorum.tabi bunları 4 yıllık ilişkinize dayanarak birbirinizle evlenmeye kesin karalı olduğunuzu düşünerek söylüyorum.eğer gerçekten öyleyseniz hiç uzatmayın evlenin,evlenince insan daha bi kendi başına kalıp kafasını dinleyebiliyo ama deseydinki biz daha birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ozaman nişanlılığın uzaması daha normaldi.bunlar benim fikirlerim tabiki.ben nişanlandım,3 ay sonra evlendim.tabi böyle olunca herşey aleleacele halledildi,boş zaman bulup vesvese yapacak hiçbişey olmadı o telaşla hallettik herşeyi.zaman uzun olsaydı herşeye bakılıyo ozaman,o niye böyle yaptı bu niye şunu dedi veya alışverişte bile sorun çıkıyo vakit var yaaa,o mu olsun u mu yok ben bunu istedim sen niye onu aldın vs.yine de senin kararın tabiki.maddiyata gelince de eninde sonunda aynı masraflara girilecek.ne değişecekki,allah yardım ediyo bişekilde ödeniyo.durumunuza göre alırsınız ,sonra da tamamlayabilirsin bazı eksikleri,biranda olmak zorunda değilki,önemli olan sizin anlaşmanız.bu düğün alışverişi esnasında bile insan bazen karşısındakini gerçekten tanımadığı şüphesine düşüyo.