tamamen tesatüf sonuçu öğrendim psikiyatri doktoruna gidiyodum sıkıntılarım sıkılmalarım var diye doktorum bana bazı testleri yaptırmamamı söyledi bunların içinde anti tpo da vardı ordan çıktı öylelikle haşimato hastası olduğumu öğrendim, bilmekmi iyi yoksa bilmemekmi bilmiyom ama ztn birgün öğrencekmişim ya hamile kalınca ztn degerler degişcektı yada anti tpo birgun tshıyda bozucaktı ve öğrencektim.
kızlar sayfamız çok sakin,herkes arada bir uğruyor,canlı tutalım sayfamızı.hep hastalık mı konuşacağız hem,başka neler yapıyorsunuz.valla ben bugün pek bi moralle güne başladım nedense.heyecanla ayın 16 sını bekliyorum acaba çalışmalarım sonuç verecek mi diye merkalanıyorum ama hiç bir belirti de yok çok ümitli değilim aslında ama yine de moralim iyi eninde sonunda olacak biliyorum kaydirigubbakcemile2
hatta o kadar sinirli ve takıntılı oldum ki şu kk nın sayfasında yukarda sağda solda duran yeşil popolu shrek kılıklı kız bile sinirimi bozuyokafamçokkarıştı
burcu evinizi tam takır borçsuz dizmeden evlenmeyin geç olsun güç olmasın canım..
yok canım çok seviyorum maddi sorunda herkes gibi bizde cekicez naparsak yapalım aslında dert o degıl, biraz korkuyorum evlilikten 4 senedir çıkıyoduk ve çok mutluyduk ama ne zaman nişanlandık ve aileler araya girdi hersye karman çorman oldu...Neden kafan karıştı ki? evliliğe hazır değil misin? yoksa maddi sebepler vs. mi? yaş kaç bu arada?
yok canım çok seviyorum maddi sorunda herkes gibi bizde cekicez naparsak yapalım aslında dert o degıl, biraz korkuyorum evlilikten 4 senedir çıkıyoduk ve çok mutluyduk ama ne zaman nişanlandık ve aileler araya girdi hersye karman çorman oldu...
ailesiyle ailem uyusmuyo ve ailesi biraz kolaya kaçıyo herseyde, nişanlıma destek olacklarını sanmıyorum benciller biraz...
çok zor günler beni bekliyo askerden geldikten sonra...
yaşım 24 canım=)
nişanlanır nişanlanmaz askere gönderdim canım ya, yani anlayamadım nişanlılık döneminde bana nasıl davrandıgını askerden dönünce biraz düşünücem açıkçası ama havadan nem kapıpta bitirmem 4 senelik ilişkimi:gitme:gençmişsin daha...acelesi yok o zaman:)bence iyice tanı ailesini.Sonuçta evlenince onun ailesi ile de evlenmiş oluyorsun bir bakıma. tabi nişanlının yaklaşımı da önemli...Ama yok ben ondan kopamam hiç bir koşulda diyosan beklemeye de gerek yok.
burcudeniz cim nişanlılık nekadar uzun sürerse ailesiyle olan anlaşmazlıklarınız bence daha büyük boyutlara taşınabilir çünkü nişanlılık süreci zor bir süreçtir ve aileler herşeye karışır.evliliğe yaklaştıkça aileler bi çok konuda anlaşmazlığa girerler.bu evre nekadar hızlı atlatılırsa okadar az kötü şey yaşanır diye düşünüyorum.tabi bunları 4 yıllık ilişkinize dayanarak birbirinizle evlenmeye kesin karalı olduğunuzu düşünerek söylüyorum.eğer gerçekten öyleyseniz hiç uzatmayın evlenin,evlenince insan daha bi kendi başına kalıp kafasını dinleyebiliyo ama deseydinki biz daha birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ozaman nişanlılığın uzaması daha normaldi.bunlar benim fikirlerim tabiki.ben nişanlandım,3 ay sonra evlendim.tabi böyle olunca herşey aleleacele halledildi,boş zaman bulup vesvese yapacak hiçbişey olmadı o telaşla hallettik herşeyi.zaman uzun olsaydı herşeye bakılıyo ozaman,o niye böyle yaptı bu niye şunu dedi veya alışverişte bile sorun çıkıyo vakit var yaaa,o mu olsun u mu yok ben bunu istedim sen niye onu aldın vs.yine de senin kararın tabiki.maddiyata gelince de eninde sonunda aynı masraflara girilecek.ne değişecekki,allah yardım ediyo bişekilde ödeniyo.durumunuza göre alırsınız ,sonra da tamamlayabilirsin bazı eksikleri,biranda olmak zorunda değilki,önemli olan sizin anlaşmanız.bu düğün alışverişi esnasında bile insan bazen karşısındakini gerçekten tanımadığı şüphesine düşüyo.
inşallah bişey çıkmaz yenimi öğrendin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?