Haşimoto hastalığına tutuldum...Paylaşım alanı

benim de tsh normal çıktı ama üst sınıra yakın...ama anti tpo yüksek çıktı.senin kaç çıktı anti tpo? tabi referans değerlerini de yazar mısın?

ay canım=)))
bende laf çok sana hemen anlatıyım;
asker bekliyorum nişanlım tuncelide asker:çok üzgünüm: 36 günümüz kaldı amayerimseniben
günler zor geçiyo ailemden uzaktayım bide okuyorum ve çalışıyorum, hayat hiç kolay değil benim için kısacası bu haşimoto da beni öldürüyo zaten stresliyim:mymeka:
hazirana evlenelim diyo nişanlım ben 1 sene bekleyelim diyorum bakalım nolcekkaydirigubbakcemile3

hatta o kadar sinirli ve takıntılı oldum ki şu kk nın sayfasında yukarda sağda solda duran yeşil popolu shrek kılıklı kız bile sinirimi bozuyokafamçokkarıştı

burcu evinizi tam takır borçsuz dizmeden evlenmeyin geç olsun güç olmasın canım..

burcu evinizi tam takır borçsuz dizmeden evlenmeyin geç olsun güç olmasın canım..

ayy yarama tuz bastın tatlım valla o konularda cok dertliyim...
kira olcak muhtemelen evimiz, esyayı borcsuz almak lazım çünkü bizim birde toplam 18 milyar kadar öğrenim kredisi borcumuz var devlete=(((
çok korkuyorum genç yaşta sıkıntı cekmekten bilmiyorum nasıl yoluna koycaz herseyi:çok üzgünüm:

Neden kafan karıştı ki? evliliğe hazır değil misin? yoksa maddi sebepler vs. mi? yaş kaç bu arada?
yok canım çok seviyorum maddi sorunda herkes gibi bizde cekicez naparsak yapalım aslında dert o degıl, biraz korkuyorum evlilikten 4 senedir çıkıyoduk ve çok mutluyduk ama ne zaman nişanlandık ve aileler araya girdi hersye karman çorman oldu...
ailesiyle ailem uyusmuyo ve ailesi biraz kolaya kaçıyo herseyde, nişanlıma destek olacklarını sanmıyorum benciller biraz...
çok zor günler beni bekliyo askerden geldikten sonra...
yaşım 24 canım=)

gençmişsin daha...acelesi yok o zaman:)bence iyice tanı ailesini.Sonuçta evlenince onun ailesi ile de evlenmiş oluyorsun bir bakıma. tabi nişanlının yaklaşımı da önemli...Ama yok ben ondan kopamam hiç bir koşulda diyosan beklemeye de gerek yok.

nişanlanır nişanlanmaz askere gönderdim canım ya, yani anlayamadım nişanlılık döneminde bana nasıl davrandıgını askerden dönünce biraz düşünücem açıkçası ama havadan nem kapıpta bitirmem 4 senelik ilişkimi:gitme:

belkide düğün fotolarımızı koyarım size bigün oda olabülürrkaydirigubbakcemile3

burcudeniz cim nişanlılık nekadar uzun sürerse ailesiyle olan anlaşmazlıklarınız bence daha büyük boyutlara taşınabilir çünkü nişanlılık süreci zor bir süreçtir ve aileler herşeye karışır.evliliğe yaklaştıkça aileler bi çok konuda anlaşmazlığa girerler.bu evre nekadar hızlı atlatılırsa okadar az kötü şey yaşanır diye düşünüyorum.tabi bunları 4 yıllık ilişkinize dayanarak birbirinizle evlenmeye kesin karalı olduğunuzu düşünerek söylüyorum.eğer gerçekten öyleyseniz hiç uzatmayın evlenin,evlenince insan daha bi kendi başına kalıp kafasını dinleyebiliyo ama deseydinki biz daha birbirimizi çok iyi tanımıyoruz ozaman nişanlılığın uzaması daha normaldi.bunlar benim fikirlerim tabiki.ben nişanlandım,3 ay sonra evlendim.tabi böyle olunca herşey aleleacele halledildi,boş zaman bulup vesvese yapacak hiçbişey olmadı o telaşla hallettik herşeyi.zaman uzun olsaydı herşeye bakılıyo ozaman,o niye böyle yaptı bu niye şunu dedi veya alışverişte bile sorun çıkıyo vakit var yaaa,o mu olsun u mu yok ben bunu istedim sen niye onu aldın vs.yine de senin kararın tabiki.maddiyata gelince de eninde sonunda aynı masraflara girilecek.ne değişecekki,allah yardım ediyo bişekilde ödeniyo.durumunuza göre alırsınız ,sonra da tamamlayabilirsin bazı eksikleri,biranda olmak zorunda değilki,önemli olan sizin anlaşmanız.bu düğün alışverişi esnasında bile insan bazen karşısındakini gerçekten tanımadığı şüphesine düşüyo.

çok haklısın canım her dediğine katılıyorum, 4 seneyi silmek gibi bi düşüncem yok tabii ki sadece ailesi korkutuyo beni=(
ben özel sektörde çaısıyorum nişanlımda özel sektörde, evlenınceye kadar devlet dairesine girip işimi garantilemek istiyorum birde, buyüzden beklemek mantıklı gelıyo...
ya nişanlımın dediği gibi hazirana evleniriz ya da 2011e sarkar gibime gelıyo bakalım kızlar hayırlısı dua edıyorum sağ saim askerden gelsınde bi hersey yoluna girer inşallah

selam bende hastalığımı tesadüfen öğrendim 2 gün önce ilk t3 116 t4 3.71 tsh 15.20 bu değerlerle yarım tefora başladım. 3 ay sonra tekrar kan verdim bu defa t3 t4 istemedi dr. tsh10.99tpo 1000 çıktı ultrasonda kronik triodit sonuç olarak haşimato 1 tablet tefor 3 hafta sonra tekrar tahlil şikayetlerim kilo artışı şişkinlik saç dökülmesi adet düzensizliği okuduklarımdan anladığım kadarıyla hepiniz çok gençsiniz bebek sahibi olmak istiyorsunuz inşallah hepinizin olur ben 51 yaşındayım 28 ve 24 yaşlarında iki kızım var ben menepoz şikayetleriyle doktora gitmiştim anadolu yakasında oturuyorum iyi bir dr arayışındayım birde tahliller çok pahalı en uygun nerede yaptırıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim allah hepimize sağlık versin

bır kan aldılar salı gunu hastanede yapılmıyormus bır yere gonderceklermıs bakalım ne testı ne cıkcak

valla canım ben beş senedir istiyom sen ne zamanda beri istiyon kaç senelik ivlisin

inşallah canım biz gibi isteyenlerin allah yüzünü güldürür canım yumurtlamanda adette bi sorun varmı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…